متخصصان یك شركت دانش بنیان با بهرهگیری از فناوری نانو و نانو ذرات ضد میكروب توانستند، كیفیت یخچالهای خود را در بدنه داخلی ارتقا دهند.
یك شركت دانش بنیان با بهرهگیری از فناوری نانو، توانسته است كیفیت یخچالهای خود را با استفاده از نانوذرات ضد میكروب در بدنه داخلی ارتقا دهد. این فناوری باعث كاهش 99/99 درصدی باكتریها و جلوگیری از رشد قارچها و كپكها میشود، كه به افزایش ماندگاری مواد غذایی كمك میكند.
یخچالهای تولیدی این شركت علاوه بر حفظ خواص ضدمیكروب پس از شستشو، مصرف انرژی را بهبود میبخشند و به گزینهای مناسب برای محیطهای حساس به بهداشت تبدیل میشوند.
این شركت با بهرهگیری از فناوری نانو، كیفیت یخچالهای خود را به طرز چشمگیری ارتقا داده است. این شركت با استفاده از نانوذرات آنتیباكتریال در بدنه داخلی یخچالهای خود، قابلیتهای بهداشتی و ضدعفونی فوقالعادهای را در محصولات خود پیادهسازی كرده است.
یخچالهای تولیدی این شركت كه به تازگی گواهی نانومقیاس دریافت كردهاند، شامل طرح های یخچال های خنك كننده با بدنه داخلی ضد میكروب حاوی نانوذرات، تكدرب و دوقلو هستند.
این فناوری از نانوذرات اكسید روی برای ایجاد خواص آنتیباكتریال در بدنه داخلی یخچالها استفاده میكند. این ویژگی باعث میشود كه باكتریهای گرم مثبت و منفی تا 99/99 درصد كاهش یابند.
به علاوه، این یخچالها به دلیل استفاده از نانومواد، در برابر پوسیدگی و فساد مقاوم بوده و رشد قارچها و كپكها بهسرعت متوقف میشود، كه موجب افزایش ماندگاری مواد غذایی، به ویژه میوهها و سبزیجات، درون یخچالها میشود.
این یخچالها علاوه بر بهبود شرایط بهداشتی، خواص ضدباكتریال خود را حتی پس از شستشو و تمیزكاری حفظ میكنند. این ویژگی باعث میشود كه محصولات این شركت گزینهای مناسب برای خانوادهها و محیطهای حساس به بهداشت باشند. علاوه بر این، این فناوری باعث كاهش وابستگی به مواد شیمیایی و افزایش كارایی انرژی در فرآیند تصفیه و نگهداری مواد غذایی میشود.