برگزیده شدن 33 اثر صنایع دستی گیلان برای دریافت مهر اصالت ملی

سرپرست معاونت صنایع دستی و هنر‌های سنتی گیلان گفت از 100 اثر ارسالی هنرمندان گیلانی، 33 محصول برای تأیید نهایی به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی معرفی شدند.

1404/08/25
|
10:53
|

محمدرضا امیری‌نژاد گفت: در پی فراخوان ارسال محصولات منتخب صنایع دستی برای داوری مهر اصالت ملی، بیش از 100 اثر از هنرمندان گیلان به معاونت صنایع دستی اداره كل در استان ارسال شد كه پس از ارزیابی كارشناسان، 33 محصول با كسب امتیاز لازم برگزیده شدند تا برای تأیید نهایی به معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی كشور ارسال شوند.

سرپرست معاونت صنایع دستی و هنر‌های سنتی گیلان با قدردانی از تلاش هنرمندان استان گفت: این محصولات منتخب شامل چادرشب‌بافی، رشتی‌دوزی، صنایع چوبی، حصیربافی، بامبو، مروار، نمد، بافتنی‌های سنتی و چرم است كه بر اساس سهمیه تعیین‌شده، برای تأیید نهایی در هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی، به وزارتخانه ارسال خواهند شد.

وی اصالت، خلاقیت، كیفیت، ظرافت اجرا، سازگاری با طبیعت، استفاده از مواد اولیه قابل بازیافت و رنگ‌های طبیعی، كاربردی بودن كالا و قابلیت عرضه در بازار را از مهم‌ترین شاخص‌ها برای انتخاب آثار برتر عنوان كرد و افزود: تولیدكنندگان این آثار پس از دریافت مهر اصالت ملی برای محصول خود، می‌توانند برای كسب مهر اصالت بین‌المللی هم تلاش كنند.

دسترسی سریع