امنیت منطقه به همكاری كشور‌های منطقه بسیار وابسته است

سخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه با خبرگزاری شینهواگفت: امنیت منطقه به همكاری بین كشور‌های منطقه بسیار وابسته است.

1404/12/23
|
14:26
|

اقدام تجاوزگرانه آمریكا و رژیم صهیونیستی با هیچ استدلال یا قاعده‌ای از قوانین بین‌المللی قابل توجیه نیست. این نقض صلح است و ملت ایران مصمم است تا هر زمان كه لازم باشد از خود دفاع كند.»

تمدنی غنی مانند ایران هرگز تسلیم نخواهد شد، اگرچه ایرانیان تحت یك جنگ ناعادلانه مورد حمله قرار می‌گیرند.

مردم ایران در طول تاریخ آموخته‌اند كه در مواجهه با بی‌عدالتی زنده خواهند ماند و قوی خواهند ماند.

قصد ما تقویت روابطمان با تك تك كشور‌های منطقه خلیج فارس و كشور‌های همسایه‌مان است. امنیت و ثبات منطقه به همكاری بین كشور‌های منطقه بسیار وابسته است.

دلیل اینكه دهم اكنون پایگاه‌های آمریكایی در منطقه را هدف قرار می‌دهیم این است كه آنها در اطراف ایران پراكنده شده‌اند و ایالات متحده برای تجاوز نظامی علیه ایران از آنها استفاده قرار می‌كند.

كشور‌های منطقه كاملاً به این واقعیت پی برده‌اند كه حضور نظامی ایالات متحده در منطقه صلح و ثبات را به ارمغان نیاورده است.

دسترسی سریع