سرپرست اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی از صدور حكم قضایی متفاوت برای متخلف حوزه منابع طبیعی خبر داد.
سرپرست اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: استفاده از ظرفیت ماشینآلات متخلفان در طرحهای نهالكاری، گامی برای احیای اراضی ملی و بازدارندگی از تخلفات است.
كرباسچی افزود: در اقدامی تحسین برانگیز و در راستای بهرهگیری از مجازاتهای جایگزین، دستگاه قضایی با صدور حكمی هوشمندانه، مدیر یكی از واحدهای تولیدی در شهرستان سربیشه را به فعالیتهای اصلاحی و جبرانی در حوزه منابع طبیعی محكوم كرد.
سرپرست اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: در این پرونده كه مربوط به خاكبرداری بدونمجوز قانونی از اراضی ملی بوده است، قاضی پرونده با رویكردی نوآورانه، مجازات جایگزین را برای مدیر واحد متخلف در نظر گرفته است.
كرباسچی گفت: بر این اساس، متهم مكلف شده است به مدت 6 ماه در طرحهای اجرایی نهالكاری و تولید نهال با اداره منابع طبیعی همكاری مستقیم داشته باشد.
سرپرست اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی افزود: نكته كلیدی این حكم، استفاده از ظرفیت همان ماشینآلاتی است كه پیشتر در تخلف مورد استفاده قرار گرفته بودند.
كرباسچی گفت: اكنون این تجهیزات، در 6 ماه نخست سال جاری، در خدمت اجرای طرحهای احیا و تولید نهال قرار خواهند گرفت تا به جای آسیب به طبیعت، نقشی سازنده در توسعه فضای سبز ایفا كنند.
سرپرست اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به اثرات بازدارنده این تصمیم قضایی افزود: چنین احكامی برای احیای اراضی ملی گام برمیدارد.
كرباسچی گفت: این حكم به خوبی نشان میدهد كه دستگاه قضا در مواجهه با تخریب محیطزیست و برداشت غیرمجاز از اراضی ملی، با رویكردی قاطع و با استفاده از ظرفیتهای قانونی بازدارنده، از تكرار تخلفات مشابه توسط سایر متصدیان جلوگیری خواهد كرد.