جنگ علیه ایران 100 میلیارد یورو برای اروپا هزینه داشته است

نخست وزیر اسپانیا در پیامی انتقادآمیز از سیاست‌های جنگ طلبانه آمریكا اعلام كرد كه جنگ علیه ایران 100 میلیارد یورو برای اروپا هزینه داشته است.

1405/07/25
|
10:49
|

پدرو سانچز در حساب كاربری خود در فضای مجازی نوشت: آن گروه از ما كه با جنگ مخالفت كردیم، به درستی به جنگ «نه» گفتیم.

وی افزود: جنگ علیه ایران تاكنون بیش از 100 میلیارد یورو برای ما اروپایی‌ها هزینه داشته است. ما می‌دانستیم كه در نهایت، هزینه این ماجرا را مردم عادی خواهند پرداخت.

نخست وزیر اسپانیا ادامه داد: به همین دلیل، امروز در كنگره یك «سپر اجتماعی» به ارزش بیش از 12 میلیارد یورو را تصویب كردیم تا از شهروندان و بخش‌های آسیب‌دیده حمایت كنیم. اكنون زمان آن فرا رسیده است كه به این فاجعه پایان دهیم.

نخست وزیر اسپانیا نیز از آغاز جنگ تحمیلی آمریكایی-صهیونی علیه ایران، گفتمان «نه به جنگ» را حفظ كرده است.

دسترسی سریع