احتمال تمدید معافیت سربازی پدران دارای فرزند تا پایان سال آینده

رئیس كمیسیون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس از احتمال تمدید مهلت استفاده از معافیت سربازی برای مردان دارای فرزند خبر داد و گفت كه این موضوع در حال بررسی و پیگیری از سوی مجلس است.

1404/08/21
|
11:10
|

امیرحسین بانكی‌پور، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تسنیم با اشاره به معافیت‌های در نظر گرفته‌شده برای سربازان دارای فرزند اظهار كرد: حدود چهار سال است كه بر اساس قوانین موجود، مردان دارای چهار فرزند و بالای 40 سال (چه غایب باشند و چه نباشند) می‌توانند تا پایان سال 1404 از معافیت خدمت سربازی استفاده كنند.

وی افزود: طبق برنامه هفتم توسعه، افرادی كه 35 سال سن دارند و دارای دو فرزند هستند، در صورتی كه غیبت خدمت نداشته باشند، نیز از خدمت وظیفه عمومی معاف خواهند شد.

رئیس كمیسیون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس با تأكید بر اینكه این نوع معافیت فقط تا پایان امسال مهلت دارد، گفت: ما از ستاد كل نیرو‌های مسلح درخواست كرده‌ایم تا این معافیت تمدید شود.

بانكی‌پور در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تمدید این معافیت‌ها تا سال آینده نیز گفت: احتمالش وجود دارد؛ ممكن است مهلت استفاده از این معافیت تا پایان سال آینده نیز تمدید شود.

دسترسی سریع