آزادسازی حریم قلعه فلك الافلاك تا پایان امسال

استاندار لرستان گفت: یكی از مطالبات جدی مردم لرستان و به‌ویژه خرم‌آباد تخلیه و جابه‌جایی پادگان حریم قلعه فلك‌الافلاك بوده كه در سال جاری تحقق‌یافته و امكان جابه‌جایی آن در هفته‌های آتی فراهم شده است.

1404/11/13
|
09:36
|

سید سعید شاهرخی شامگاه یكشنبه در جلسه بررسی طرح ساماندهی حریم قلعه فلك‌الافلاك پس از جابه‌جایی پادگان سپاه اظهار كرد: طراحی منحصربه‌فرد حریم فلك‌الافلاك باعث رونق گردشگری شهری خواهدشد.
وی افزود: یكی از مطالبات جدی مردم لرستان و به‌ویژه خرم‌آباد تخلیه و جابه‌جایی پادگان حریم قلعه فلك‌الافلاك بوده كه پس از پیگیری‌های ویژه مسئولان و همكاری سردار باقری فرمانده سپاه لرستان، در سال جاری تحقق‌یافته و امكان جابه‌جایی آن در هفته‌های آتی فراهم شده است.
استاندار لرستان گفت: طبق تأكیدات وزارت میراث‌فرهنگی و مجموعه استان نیز این مجموعه به‌صورت منحصربه‌فرد در راستای اهداف گردشگری در اختیار مردم قرار بگیرد.
شاهرخی با بیان اینكه كار طراحی این محوطه باید تا قبل از پایان سال به اتمام برسد، گفت: این كار باید یك كار فاخر و با المان‌های مرتبط با تاریخ و تمدن لرستان به‌صورت یك مجموعه فاخر نه‌تنها برای مردم لرستان بلكه برای استفاده گردشگران سراسر كشور طراحی شود.
وی افزود: بسترهای لازم برای تبدیل این مجموعه به یك قطعه فاخر با توجه به هم‌جواری این مجموعه با پل صفوی، خانه آخوند ابو، محله باباطاهر، امامزاده زیدبن علی و حوزه علمیه باعث تبدیل این محوطه به یك فرصت ویژه گردشگری خواهد شد.
استاندار لرستان گفت: تأكید داریم كه این طراحی طبق استانداردهای میراث‌فرهنگی قبل از پایان سال انجام شود.

دسترسی سریع