مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبكه شاد درباره روند ارزشیابی های نهایی در شیوه آموزش غیرحضوری و استفاده از شبكه شاد در سال تحصیلی جاری توضیح داد.
نحوه نمره دهی به دانش آموزان با مجازی شدن آموزشها
به گزارش «تابناك»، سید حسن الحسینی در گفت وگو با ایسنا، در این باره اظهار كرد: در حال كار بر روی موضوع ارزشیابی هستیم.
وی افزود: ارزشیابی در نظام تعلیم و تربیت سه نوع است؛ یك ارزشیابی میان ترم، پایانی و یك ارزشیابی امتحانات نهایی داریم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبكه شاد با بیان اینكه امسال به منظور ارزشیابی عملكرد تحصیلی دانش آموزان بیشتر كارپوشه دانش آموز در شبكه شاد مبنا و ملاك قرار می گیرد گفت: اینكه معلم برای دانش آموز تكلیف فرستاده و دانش آموز باید تكلیفش را انجام دهد مهم است. مثلا اگر معلم 20 مرتبه تكلیف داده مشخص است كه تكالیف انجام شده یا خیر.همچنین مشخص است كه آیا نتایج تحقیقاتی كه معلم به دانش آموز محول كرده ارائه داده است یا خیر.
وی با اشاره به اینكه حضور و غیاب هم برای ما بسیار مهم است گفت: حضور دانش آموز هر هفت دقیقه یكبار در سیستم چك می شود و نمی تواند دكمه ای را بزند و برود. حضور در شبكه حتما مراقبت می شود. همه اینها در پرونده یا كارپوشه دانش آموز وجود دارد و معلم برمبنای آن نمره میان ترم می دهد و دیگر امتحان میان ترم نمی گیرد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبكه شاد افزود: ممكن است پایان هر بخش معلم بخواهد سوالاتی را طرح كند و آزمونی هم از بچه ها بگیرد. در شبكه شاد قابلیت آزمون ساز اضافه شده است. نتیجه این آزمون های هفتگی یا آزمون واحد میان ترم هم می تواند مبنا قرار بگیرد. بنابراین دست معلم كاملا باز است و می تواند بسته به خلاقیت خودش در این زمینه ایفای نقش كند و نمرات دانش آموزان را بدهد.