ارائه برنامه‌های وزرای پیشنهادی به بهارستانی‌ها

برخی از وزیران پیشنهادی كابینه دوازدهم برای ارائه و تشریح برنامه‌های خود در جلسات امروز فراكسیون‌های مجلس حاضر شدند.

1396/05/21
|
15:06
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بنا بر برنامه تنظیم شده، قرار است در نوبت صبح روز شنبه، به ترتیب آقایان آخوندی، آوایی، زنگنه، ظریف، علوی و قاضی زاده هاشمی برای ارائه برنامه ها و پاسخگویی به سوالات نمایندگان، در جلسه فراكسیون امید حاضر شوند.

همچنین در جلسه نوبت بعد از ظهر فراكسیون هم قرار است به ترتیب آقایان حجتی، آذری جهرمی، رحمانی فضلی و سلطانی فر، به بیان برنامه ها و پاسخگویی به سوالات نمایندگان بپردازند.

جلسه روز شنبه فراكسیون امید مجلس برای بررسی وزرای پیشنهادی، از ساعت هفت صبح روز شنبه در محل كمیسیون تلفیق مجلس آغازشده است و تا ساعت 11 ادامه خواهد داشت و نشست بعد از ظهر این فراكسیون نیز از ساعت 14 تا 19 برگزار خواهد شد.

ظریف در جلسه فراكسیون امید: ورود میلیاردها دلار سرمایه خارجی به كشور بعد از برجام
وزیر پیشنهادی امور خارجه با بیان اینكه در برجام به اهداف خود رسیده‌ایم، گفت: موانع حوزه‌های بانكی، نفتی و حمل و نقل برداشته شده است.

محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه در جلسه صبح امروز (شنبه، 21 مرداد) فراكسیون امید مجلس شورای اسلامی حضور یافت و درباره برنامه های این وزارتخانه برای چهار سال دوم كاری خود گفت: در حوزه سیاست خارجی طبق قانون، وزارت خارجه صرفا مسئول روابط خارجی نیست و تمام امور به خصوص این حوزه زیر نظر مقام معظم رهبری است كه در چارچوب ها تعیین می شود.

وزیر پیشنهادی امور خارجه در ادامه با بیان اینكه هماهنگی این وزارتخانه با سایر وزارتخانه ها در دولت یازدهم مناسب بود، عنوان كرد: در اجلاس اخیر با اینكه برنامه كاملا داخلی بود اما از 27 كشور اروپایی در آن حضور داشتند لذا باید به واقعیات آنگونه كه هست نگاه كرد.

* ظریف در جلسه فراكسیون مستقلین ولایی
وی در ادامه با اشاره به اینكه حضور 105 هیئت خارجی در مراسم تحلیف در تاریخ جمهوری اسلامی بی نظیر است، اظهار داشت: نباید این واقعیات را دست كم گرفت و باید از ظرفیت های موجود آن استفاده كرد.

ظریف در ادامه حوزه همسایگان و دیپلماسی اقتصادی را از مهم ترین اولویت های وزارت امور خارجه دانست و افزود: تا پیش از این هیچ سهمیه ای در معادلات بین المللی درباره سوریه نداشتیم اما اكنون ما تعیین كننده برگزاری جلسات و اعضایی كه می توانند در این جلسات حاضر شوند هستیم.

وزیر پیشنهادی امور خارجه در ادامه با اشاره به تغییرات ساختاری كه این وزارتخانه در دستور كار دارد، عنوان كرد: متناسب با اولویت ها تغییر در ساختار خواهیم داشت كه بر همین اساس معاونت های منطقه ای حذف و معاونت سیاسی با تمركز بر حوزه های مورد نیاز فعال می شود.

وی در ادامه با اشاره به هماهنگی های داخلی كه وزارت خارجه با سایر دستگاه ها دارد آنها را در چارچوب دانست و اظهار داشت: در حوزه برجام به اهداف خود رسیده ایم و تا كنون موانع حمل و نقل، حوزه نفت و بانك برداشته شده است و از آنجا كه در مذاكرات درباره سایر حوزه ها صحبت نشد لذا نمی توان انتظار داشت تحریم ها در حوزه های دیگر نیز برداشته شود.

ظریف در ادامه با بیان اینكه تاكنون میلیاردها دلار سرمایه خارجی بعد از برجام وارد كشور شده است، ابراز داشت: البته بدعهدی امریكا باید به نحوی پاسخ داده شود كه در پایان این اقدامات به نفع امریكایی ها نباشد چنانكه سرمایه گذاری توتال در ایران یك پله جهش محسوب می شود.

وزیر پیشنهادی امور خارجه در پایان اظهارات خود درباره حضور زنان و اهل سنت در این وزارتخانه خاطرنشان كرد: وزارت امور خارجه در دولت یازدهم نخستین دستگاهی بود كه از حضور زنان به عنوان معاون وزیر و سفیر و همچنین یك سفیر اهل سنت استفاده كرد كه این منوال در دولت دوازدهم ادامه می یابد البته متأسفانه به دلیل بی توجهی به حوزه زنان، بانوان زیادی در سطوح مدیریتی وزارت خارجه نداریم اما روی این موضوع كار می كنیم.

* نجفی خوشرودی: تأكید بر مدیریت تنش در برنامه چهار ساله وزارت امور خارجه
علی نجفی خوشرودی در جلسه فراكسیون امید با وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: زمانی كه كشور با تحریم های پیچیده مواجه بود، آقای ظریف توانست به خوبی و با درایت از پس مسائل مذاكرات برآید و سیاست خارجی توسعه گرا را مد نظر قرار دهد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأكید بر اینكه باید فضای تهدید نظامی امریكا را از جمهوری اسلامی دور كرد، اظهار داشت: برنامه وزارت خارجه برای چهار سال دوم، بر مدیریت تنش تأكید دارد و در آن به گفتمان مبارزه با تروریسم توجه می شود.

* صباغیان بافقی: ضرورت پایبندی طرفین مذاكره به نتیجه برجام
محمدرضا صباغیان بافقی نیز در ادامه جلسه بر ضرورت استفاده طرفین مذاكرات از نتیجه برجام به یك میزان تأكید كرد و گفت: لازم است طرف های مقابل به تعهدات خود پایبند باشند و وزارت امور خارجه باید در این زمینه شفاف سازی كند.

* صادقی: سایر حوزه‌های سیاست خارجی به‌خاطر برجام مغفول نماند
محمود صادقی نیز در ادامه این جلسه با تأكید بر اینكه وزارت امور خارجه باید از از بدنه فكری این وزارتخانه بهره ببرد، گفت: ارتقای ظرفیت ساختاری و چابك سازی در برنامه چهار سال آینده وزارت خارجه مطرح است اما وزیر پیشنهادی باید مطرح كند كه جزئیات این تغییر ساختاری به چه شكل است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهارات خود با بیان اینكه برجام اولویت ما بود كه به این واسطه برخی حوزه ها مثل خاورمیانه مغفول ماند، خاطرنشان كرد: نهادهای زیادی با دخالت در امور سیاست خارجی باعث موازی كاری می شوند كه وزارتخانه باید در این حوزه فعال تر عمل كند.

* كواكبیان: تغییر ساختار وزارت امور خارجه به توسعه روابط كمك می‌كند
مصطفی كواكبیان با بیان اینكه وضعیت دیپلماسی اقتصادی در كشور مشخص نیست، بیان داشت: درخصوص دیپلماسی اقتصادی سندی وجود دارد اما برای اجرای آن اراده جدی لازم است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تغییر ساختار وزارت امور خارجه باید به توسعه روابط و گسترش آن كمك كند همچنین باید در دیپلماسی پارلمانی جدی باشیم و از این ظرفیت برای گسترش روابط استفاده كنیم.

* برزگر كلشانی: دیواركشی تركیه به دور مرزها باعث افزایش امنیت جمهوری اسلامی می‌شود
شهروز برزگر كلشانی نیز در این جلسه درباره دیواركشی تركیه كه برخی افراد از آن انتقاد دارند، عنوان كرد: انسداد مرزهای تركیه به نفع امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است و نباید آن را اهانتی به كشور تلقی كرد.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اكنون كه در جزیره ناآرام منطقه قرار داریم باید بدانیم دیواركشی تركیه به دور مرزهای خود باعث می شود امنیت برای ما به ارمغان آورده شود و از حیث تروریست‌هایی كه قرار است از مرز تركیه وارد خاك ایران شود، آسودگی خاطر داشته باشیم.

* مقدسی: ضرورت انتخاب سفرای سیاسی و اقتصادی برای افزایش سطح روابط اقتصادی
سیدمهدی مقدسی در این جلسه با اشاره به بند الف ماده 4 قانون برنامه ششم توسعه كشور گفت: در این بند بر 66 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی تأكید شده است.

نماینده مردم اراك، خنداب و كمیجان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح كرد: انتظار داریم در دوره فعلی نسبت به دوره های پیشین سفرای اعزامی به كشورها در كنار سابقه سیاسی، سابقه اقتصادی نیز داشته باشند تا به این مهم در برنامه ششم دست پیدا كنیم.

* رحیمی: ضرورت ارتباطات فرابخشی میان بخش‌های اقتصادی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با سایر وزارتخانه‌ها
علیرضا رحیمی بر تعامل هرچه بیشتر وزارت امور خارجه با مجلس به ویژه كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تأكید كرد و گفت: حضور مخالفان و موافقان از ماهیت مجلس است لذا نظر افراد نباید ارتباطات وزارتخانه با مجلس را تحت الشعاع قرار دهد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اجرای دیپلماسی اقتصادی در برنامه ششم را از وظایف وزارت امور خارجه دانست و تصریح كرد: پیش بینی معاونت اقتصادی در وزارت امور خارجه در همین راستا بود كه در كنار آن لازم است ارتباطات فرابخشی میان قسمت های اقتصادی و بین المللی وزارت امور خارجه با سایر وزارتخانه ها صورت گیرد.

* فتحی: وزارت امور خارجه صرفا مسئول كنسولگری‌ها و سفارتخانه‌ها نیست
محمدجواد فتحی تحریم ها را نتیجه سیاست های غلط در طول 8 سال دولت احمدی نژاد عنوان كرد و گفت: تشتت مراجع در تصمیم گیری حوزه های خارجی باعث ایجاد مجاری غلطی در حوزه سیاست خارجی شد كه تقابل را ایجاد می كند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نباید برخورد منفعلانه با این قضیه داشت و وزارت خارجه باید بداند صرفا مسئول كنسولگری ها و سفارتخانه ها نیست و در سیاست خارجی نیز باید فعال باشد.

* ذوالقدر: ضرورت استفاده از ظرفیت زنان در پست‌های مدیریتی وزارت امور خارجه
فاطمه ذوالقدر نیز در این جلسه با بیان اینكه زنان توانمند می توانند در حوزه حقوق بشری مثمر باشند، اظهار داشت: لازم است از ظرفیت زنان نیز در حوزه مدیركلی، معاونت و سفرا در وزارت امور خارجه استفاده شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان كرد: لازم است دیپلماسی علمی و پزشكی نیز در وزارت امور خارجه طی چهار سال آینده فراموش نشود.

همكاری های منطقه ای و اقتصاد مقاومتی؛ اولویت های اصلی برنامه ظریف
وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: گسترش همكاری های منطقه ای و همچنین كمك به اقتصاد مقاومتی دو اولویت اصلی و بزرگ برنامه اینجانب برای وزارت امور خارجه دولت دوازدهم است.
محمدجواد ظریف پس از حضور در نشست فراكسیون امید مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران افزود: این سومین جلسه من از صبح امروز در مجلس بود كه البته جلسه بسیار خوبی بود.
وی اضافه كرد: تعامل با مجلس به عنوان نماد مردم سالاری به همه دستگاه ها فرصت می دهد تا دیدگاه هایشان را به اطلاع نمایندگان مردم برسانند و همچنین از دیدگاه های نمایندگان مردم نیز استفاده كنند.
وی در تشریح جلسه با فراكسیون امید گفت: نمایندگان دیدگاه ها نگرانی ها و انتقادهایشان را در حوزه سیاست خارجی مطرح كردند و ما نیز این فرصت را داشتیم كه تعامل خوبی داشته باشیم.
ظریف حوزه دیپلماسی اقتصادی و همچنین روابط با همسایگان را از مهم ترین محورهای برنامه سیاست خارجی دولت دوازدهم خواند و افزود: در حوزه دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه باید در خدمت پیشرفت اقتصادی كشور و همچنین معیشت مردم باشد.
وی حضور اقلیت های مذهبی و همچنین بانوان را در مسئولیت های وزارت خارجه از دیگر دغدغه های نمایندگان عضو فراكسیون دانست و گفت: وزارت خارجه در این حوزه پیشقدم بوده است كه امیدواریم این مسیر را در دولت دوازدهم نیز ادامه دهد.
وزیر پیشنهادی امور خارجه همچنین در خصوص اولویت های دستگاه سیاست خارجی در دولت دوازدهم خاطرنشان كرد: در برنامه ارائه شده به مجلس نیز دو اولویت بزرگ ذكر شده است كه یكی از آنها كمك به اقتصاد مقاومتی در حوزه های مربوط به وزارت امور خارجه است.
وی ادامه داد: گسترش بازارهای صادرات غیرنفتی، خدمات فنی و مهندسی و همچنین تسهیل در ورود سرمایه و فناوری به كشور از جمله برنامه های ما برای وزارت خارجه است.
ظریف اولویت دیگر را منطقه و همسایگان خواند و تصریح كرد: ما در خطرناك ترین منطقه زندگی می كنیم لذا نیاز است تلاش های ما برای صلح و ثبات در منطقه و گسترش همكاری های منطقه ای در دولت دوازدهم به عنوان اولویت پیگیری شود .
وزیر پیشنهادی امور خارجه همچنین در خصوص شهادت مظلومانه شهید حججی به دست تروریست های تكفیری داعش گفت: شهادت این شهید بزرگوار دو پیام همزمان داشت.
وی بزرگمردی و رادمردی را دو پیام شهادت شهید حججی خواند و افزود: این بزرگمردی افرادی است كه برای دفاع از ارزش ها و مردم منطقه در برابر تروریست ها ایستادگی كردند و در مقابل تروریست های تكفیری با خشونت و وحشی گری با اینگونه مردان بزرگ برخورد می كنند.
ظریف به مسائل و مشكلاتی كه مردم شهرها و روستاهای منطقه به موجب حضور تروریست ها با آنها رو به رو هستند اشاره كرد و گفت: مقابله با این حركت خطرناك و خشونت گرایی وظیفه همه منطقه و جهان است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همواره در مبارزه با تروریست ها پیشگام بوده و شهدای بزرگواری را نیز در این راه تقدیم كرده است .
ظریف تصریح كرد : امیدواریم این حركت های وحشیانه زنگ خطری برای همه جهان باشد تا بالاخره به این واقعیت پی ببرند كه تروریست و افراطی گری خطری برای همه است و باید به صورت جمعی با آن مقابله كرد.
وی گفت: هیچ كس نمی تواند از ترور و خشونت نفعی ببرد.
وزیر پیشنهادی امور خارجه در پایان خاطرنشان كرد: فردا نیز با فراكسیون ولایی مجلس جلسه خواهم داشت.

آرامش و امنیت مردم؛ مهم ترین اولویت وزیر پیشنهادی اطلاعات
وزیر پیشنهادی اطلاعات آسایش، آرامش و امنیت برای جامعه خودی و مردم را مهم ترین اولویت برنامه های خود در كابینه دوازدهم خواند و گفت: همچنین فراهم آوری بستر فعالیت های مختلف برای نیروهای درون نظام و مردم را وظیفه خود می دانیم.
سیدمحمود علوی پس از حضور در نشست فراكسیون امید مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران این جلسه را خوب، صمیمی و منطقی خواند و تصریح كرد: نمایندگان دغدغه های بحقی دارند كه مطرح كردند و ما نیز پاسخ هایی را كه به ذهنمان می رسد ارائه می كنیم.
وی ادامه داد: غالباً نیز احساس می كنیم توضیحات ما برای نمایندگان متقاعدكننده است.
علوی سوالات نمایندگان از وزرا را فاقد عناد خواند و گفت: ما صفای باطن را در نمایندگان ملاحظه می كنیم لذا توضیحاتمان نیز اثر خود را می گذارد.
وزیر پیشنهادی اطلاعات ضمن تشكر از نمایندگان فراكسیون های مختلف مجلس خاطرنشان كرد: امیدواریم این برادری ها و همدلی های دولت، مجلس و قوه قضاییه به خدمت پاك و تمیزی برای مردم عزیزمان و همچنین پیشرفت كشور در بستر توسعه پایدار منتهی شود.
وی در خصوص اولویت های برنامه اش برای چهار ساله آینده وزارت اطلاعات گفت: اولویت ما برای جامعه خودی نیروهای درون نظام، مردم و شهروندانمان آسایش، آرامش، امنیت و فراهم آوری بسترهای لازم برای فعالیت های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، رسانه ای، علمی، آموزشی و تحقیقاتی است.
علوی تاكید كرد: ما كوچك ترین بستری برای اقدامات ضدامنیتی به دشمنان مردم نداده ایم و نخواهیم داد.
وزیر پیشنهادی اطلاعات خاطرنشان كرد: امیدواریم بتوانیم به یاری پروردگار این امنیت را به صورت پایدار برای مردم حفظ كنیم.
علوی همچنین در خصوص شهادت مظلومانه شهید حججی به دست تروریست های تكفیری داعش گفت: هر كسی بر طینت خود می تند.
وی افزود: داعش همان است كه دیده اید؛ آمیزه ای از جنایت، خشونت، وحشی گری و اقدامات ضدانسانی است.
علوی ادامه داد: شهید حججی نیرویی فداكار و از جان گذشته بود كه جان خود را برای فدا كردن در راه آرمان هایش آماده كرده بود.
وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: شهید حججی با این احساس به دست تروریست های تكفیری اسیر می شود اما با عزت نفس مسیر و مرام خود را حفظ می كند و در نهایت فداكاری خود را در عمل نشان می دهد و به آرزوی خود یعنی شهادت می رسد.
وی شهادت حججی را بازتاب طبیعت شهادت طلبانه و آرمان گرایی یك جوان مسلمان، متدین، ارزشی و حزب اللهی دانست و تصریح كرد: شهدای ما به ویژه شهدای عرصه مبارزه با تروریسم این پیام را به جهان مخابره كردند كه متهم كردن جمهوری اسلامی ایران به حمایت از تروریسم بازی با كلمات است.
علوی افزود: جمهوری اسلامی ایران خود قربانی تروریسم و در خط مقدم مبارزه با تروریسم است.
وزیر پیشنهادی اطلاعات خاطرنشان كرد: اتهام ها به جمهوری اسلامی ایران نمی تواند ما را از این راه بازدارد چرا كه ایران با قوت، قدرت و قاطعیت با تروریسم مبارزه می كند.
وی با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران هیچ سنخیتی با تروریسم ندارد، گفت: ایران همواره تروریسم را محكوم كرده و مبارزه سرسختانه با تروریسم را بدون هیچ تزلزلی دنبال كرده و خواهد كرد.

زنگنه : جذب سرمایه‌گذاری خارجی؛ اولویت وزارت نفت
وزیر پیشنهادی نفت در دولت دوازدهم گفت: گازرسانی به روستاها و جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت از اولویت های من در 4 سال آینده خواهد بود.
بیژن نامدار زنگنه صبح امروز شنبه 21 مرداد در نشست فراكسیون امید مجلس شورای اسلامی درخصوص برنامه های خود به عنوان وزیر پیشنهادی نفت در دولت دوازدهم گفت: اصرار داشتم در دولت دوازدهم شخص دیگری عهده دار سمت وزارت نفت باشد، برای بنده همین قدر كافی است كه صدای من برای كمك به توسعه شنیده شود تا بنده كمك كنم.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت نخبگان فارغ التحصیل از دانشگاه های دیگر علاوه بر دانشگاه صنعت نفت، استفاده شود، برای اینكه یك دولت چابك داشته باشیم، باید تلاش شود از ظرفیت های نیروی انسان نخبه در كشور بهره گرفته شود.

زنگنه با بیان اینكه دیپلماسی نفتی كار پیچیده ای است، گفت: این نكته صحیح است كه در اوپك هر یك از اعضا یك رأی دارند، اما قدرت در دست كسانی است كه بیشترین تولید را دارند و مهمتر آن است كه كشوری ظرفیت تولید مازاد نفتی را داشته باشد.

وی تصریح كرد: در زمان برخی تنش‌ها میان ایران و عربستان سعودی، ما با عربستان درخصوص مسائل نفتی به نكات مشتركی رسیدیم و باید به یاد داشت كه هر یك دلار افزایش هر بشكه نفت می تواند كلی به درآمدهای كشور اضافه كند و بنده با حفظ اصول و مصلحت نظام جمهوری اسلامی باید تلاش كنم درآمد كشور بالا برود.

زنگنه درخصوص جلوگیری از خام فروشی گفت: ظرفیت پالایشی در كشور باید بالا برود، در حال حاضر 1.7 میلیون بشكه وجود دارد كه باید در یك برنامه به 3 میلیون بشكه ارتقا یابد.

وزیر پیشنهادی نفت در دولت دوازدهم ادامه داد: مسائل ایمنی و مدیریتی و همچنین سرمایه های انسانی در صنعت نفت باید مورد توجه ویژه قرار بگیرند و نباید این نكته را فراموش كرد كه اگر نخبه های ما از درآمد خوبی برخوردار نباشند، رقبا آنان را جذب می كنند.

وی افزود: همانطور كه امام راحل فرمودند همه باید با هم متحد باشیم، بنابراین باید با همكاری و همدلی تلاش كرد تا به موفقیت دست یافت.

قیمت گاز افزایش نیافته است
زنگنه با تاكید بر اینكه از توسعه صنعت پتروشیمی حمایت می كند، بیان كرد: این دستور را صادر كردم كه قیمت گاز نسبت به گذشته تغییر نكند، اما این نكته را باید پذیرفت كه باید از مصرف بی رویه گاز جلوگیری شود، البته برای صنعت، قیمت گاز به صورت پلكانی محاسبه نمی شود.

وی ادامه داد: با توجه به صحبت های نمایندگان، به مواردی مانند تقویت مدیریت و نیروی انسانی در وزارت نفت و همچنین به كارگیری زنان و برادران و خواهران اهل سنت در صنعت نفت، توجه خواهد شد.

وزیر پیشنهادی نفت در دولت دوازدهم با بیان اینكه از گازرسانی به روستاها و جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت حمایت می شود، گفت: با رفع تبعیض جنسیتی در صنعت نفت موافقم و در این راستا دستور ارائه شد كه در دانشگاه صنعت نفت ظرفیت پذیرش برای بانوان نیز وجود داشته باشد.

در این جلسه اعضای فراكسیون مجلس شورای اسلامی امید انتقادات و پیشنهادهای خود را برای ارتقای عملكرد وزارتخانه نفت در 4 سال آینده بیان كردند.

تمام میادین مشترك نفتی در 4 سال آینده ساماندهی می شوند
وزیر پیشنهادی نفت در دولت دوازدهم با بیان اینكه افزایش ضریب بازیافت نفت اولویت وزارت نفت خواهد بود، گفت: تمامی میادین مشترك نفتی در 4 سال آینده ساماندهی می شوند.
بیژن نامدار زنگنه صبح امروز در حاشیه نشست فراكسیون امید مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: نكته قابل توجه در جلسه امروز فراكسیون امید، مطالبه تعداد قابل توجهی از نمایندگان عضو این فراكسیون مبنی بر تسریع در عقد قراردادهای نفتی بود، همچنین نمایندگان اظهار داشتند كه موضوع جذب سرمایه گذاری خارجی را در صنعت نفت كشور پیگیری می كنند.

زنگنه افزود: با توجه به نظر نمایندگان فراكسیون امید، باید توسعه صنعت نفت با استفاده از سرمایه گذاری خارجی شتاب گیرد و نمایندگان تاكید داشتند كه به این موضوع بی تفاوت نیستند.

وی ادامه داد: درخصوص تقویت مدیریت نیروی انسانی در وزارت نفت و همچنین به كارگیری زنان و جامعه اهل تسنن كشور نیز نمایندگان نظرات خود را بیان كردند و بنده نیز نظراتم را گفتم و از تمامی نمایندگان مجلس به جهت همراهی هایشان در 4 سال گذشته تشكر كردم و اینكه نمایندگان برای اجرای امور كشور از بنده و همكارانم توقع دارند، پشت گرمی محسوب می شود.

زنگنه گفت: براساس برنامه با دیگر فراكسیون های مجلس شورای اسلامی دیدار و برنامه هایم را برای آنان تشریح خواهم كرد.

وزیر پیشنهادی نفت در دولت دوازدهم تصریح كرد: یكی از اولویت های مهم وزارت نفت در 4 سال آینده، ساماندهی تمام میادین مشترك است، البته بنده نگفتم كه كار توسعه همه ی میادین، تمام می شود، بلكه اظهار كردم در همه میادین برنامه های توسعه ای شروع می شود و اینگونه نخواهد بود كه رسیدگی به میادین بدون سامان بماند. نكته دیگر اینكه باید از سوختن گازهای همراه نفت جلوگیری شود.

افزایش بازیافت نفت یك اولویت مهم است
وی افزود: افزایش بازیافت نفت یا برداشت از میادین به عنوان اولویت مهم در وزارت نفت است كه روی آن تاكید شده، همچنین موضوع ال ان جی و صادرات گاز از دیگر برنامه های وزارت نفت در 4 سال آینده است.

راه اندازی بندر نفتی در دریای عمان
زنگنه گفت: راه اندازی بندر نفتی در دریای عمان، گازرسانی روستایی و تكمیل شبكه گاز كشور، به اتمام رساندن كار پارس جنوبی در فاز تخلیه طبیعی و توجه به بحث بهبود ساختار مدیریتی و نیروی انسانی و رسیدگی به موضوع پرسنل وزارت نفت و اشتغالزایی نیز از دیگر برنامه های مدنظر وزارت نفت در 4 سال آینده است كه البته انجام این مهم در ذیل اقتصاد مقاومتی است كه باید با همدلی و همكاری تمامی قوا و سازمان ها تحت هدایت مقام معظم رهبری به توسعه كشور دست یابیم.

حضور وزیر پیشنهادی بهداشت در فراكسیون امید مجلس
جلسه فراكسیون امید مجلس شورای اسلامی با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشكی دقایقی پیش آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما حسن قاضی زاده هاشمی ششمین وزیر پیشنهادی است كه از صبح امروز در نشست فراكسیون امید خانه ملت حضور یافته است.

حضور وزیر پیشنهادی اطلاعات در فراكسیون امید مجلس
دقایقی پیش جلسه فراكسیون امید مجلس شورای اسلامی با وزیر پیشنهادی اطلاعات آغاز شد.
سیدمحمود علوی پنجمین وزیر پیشنهادی است كه از صبح امروز در نشست فراكسیون امید خانه ملت به منظور بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی حضور یافته است.
هم اكنون این جلسه بدون حضور خبرنگاران در حال برگزاری است.

جلسه مجمع نمایندگان استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با هشت وزیر پیشنهادی
جلسه مجمع نمایندگان استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با هشت وزیر پیشنهادی برگزار شد.
صبح امروز حجتی وزیر پیشنهادی جهاد كشاورزی، محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی امورخارجه، عباس آخوندی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی، سیدعلی رضا آوایی وزیر پیشنهادی دادگستری ، علی ربیعی وزیر پیشنهادی كار، تعاون و رفاه اجتماعی، سلطانی فر وزیر پیشنهادی ورزش ، حبیب الله بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو و آذری جهرمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه مجمع نمایندگان استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی حضور یافتند.
در این جلسه نمایندگان این منطقه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند و وزرای پیشنهادی هم ضمن پاسخ به سوالات نمایندگان برنامه های خود را برای وزارتخانه های مربوطه تشریح كردند.

حضور چهار وزیر پیشنهادی در جلسه صبح امروز كمیسیون اجتماعی مجلس
وزیران پیشنهادی صنعت ، ارتباطات، خارجه و اقتصاد صبح امروز در نشست كمیسیون اجتماعی مجلس به منظور بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی كابینه دوازدهم حضور یافتند.
جلسه صبح امروز كمیسیون اجتماعی مجلس با محمد شریعتمداری، وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت، محمدجواد آذری جهرمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی امورخارجه و همچنین مسعود كرباسیان وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی، به منظور بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی برگزار شد.
در این جلسه وزیران پیشنهادی برنامه های خود را ارایه كردند و همچنین به مطالبات و دغدغه های نمایندگان در حوزه های مربوطه پاسخ دادند.

عارف: امیدواریم در این مقطع تفاهم بیشتری بین قوا ایجاد شود
رئیس فراكسیون امید مجلس در نشست بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دادگستری ضمن تاكید بر استقلال قوا، گفت: امیدواریم در این مقطع تفاهم بیشتری بین سه قوه ایجاد شود.
محمدرضا عارف در پایان جلسه صبح امروز فراكسیون امید با سید علیرضا آقایی، وزیر پیشنهادی دادگستری تصریح كرد: یكی از مشكلات ما در رابطه با قوه قضاییه بی پاسخ ماندن برخی پیگیری ها است.
وی افزود: الحمدالله شما (سید علیرضا آقایی) همیشه اهل تعادل و همكاری بودید لذا امیدواریم در این مقطع تفامه بیشتری بین قوا ایجاد شود.
عارف خاطر نشان كرد: همگی یك هدف، یك مسئله، یك نظام و یك كشور داریم.

حضور وزیران پیشنهادی راه وشهرسازی، دادگستری و نفت در فراكسیون امید مجلس
نمایندگان فراكسیون امید مجلس كه پیش از این و از ساعت 7 امروز میزبان عباس آخوندی و سید علیرضا آوایی ، وزرای پیشنهادی راه و شهرسازی و همچنین دادگستری بودند، هم اكنون و به منظور بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی كابینه دوازدهم میزبان بیژن نامدار زنگنه هستند.
در نشست نمایندگان با وزیر پیشنهادی نفت، زنگنه برنامه های خود را تشریح خواهد كرد و همچنین نمایندگان به بیان دغدغه ها و مطالبات خود از وزارت نفت می پردازند.

وزیر پیشنهادی دادگستری : فضای حاكم بر فراكسیون امید مثبت بود
وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری، فضای حاكم بر نشست صبح امروز فراكسیون امید مجلس در خصوص بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی را مثبت دانست و گفت : البته رای مثبت و یا منفی به وزرای پیشنهادی حق قانونی نمایندگان است .
سید علیرضا آوایی پس از حضور در جلسه فراكسیون امید مجلس به منظور بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در گفتگو با خبرنگاران صدا و سیما تصریح كرد : جلسه دوستانه ، با محبت و منطقی بود كه نمایندگان عضو فراكسیون امید نیز مطالبات به حقی داشتند .
وی افزود : نمایندگان به دنبال روشن شدن برخی اشكالات و ابهامات بودند لذا بنده نیز آن مقدار كه فرصت جلسه اقتضا می كرد توضیحاتی را ارائه كردم .
آوایی خاطر نشان كرد : رای مثبت و یا منفی حق قانونی نمایندگان است لذا اگر احساس كنند كه وزیر پیشنهادی گزینه مناسبی برای این كار است باید تكلیفشان را انجام دهند .
وزیر پیشنهادی دادگستری ضمن تشكر از ایجاد فرصتی برای طرح چنین مسائلی در مجلس گفت: حتما و با كمال میل در نشست های فراكسیون ها و كمیسیون های دیگر مجلس نیز حضور خواهم یافت .

دسترسی سریع