دكتر عیناللهی گفت: مقدمات صادرات 4 میلیون دز واكسن از ایران به سایر كشورها فراهم شده و هم اكنون صادر كننده واكسن به ونزوئلا هستیم.
دكتر عین اللهی با بیان این كه دولت آماده هر گونه اقدام لازم برای مانع زدایی از تولید و صادرات است، اظهار داشت: وزارت بهداشت با توجه ویژه به بخش بینالملل و هماهنگی با دستگاه دیپلماسی راهگشایی برای تولیدكنندگان جهت راهیابی به بازارهای بینالمللی را در اولویت قرار داده است.
وی با اشاره به شركت خود در اجلاس اخیر سازمان بهداشت جهانی، تصریح كرد: در این اجلاس با ده وزیر بهداشت گفتگو داشتیم كه همه آنها اذعان داشتند جمهوری اسلامی علیرغم تحریمهای ظالمانه قدرتمندترین كشور منطقه است. وزرای تمام این كشورها، خواستار واردات تولیدات سلامت محور از ایران بودند؛ بنابراین نقش تولیدكنندگان داخلی در كسب این بازار و جایگاه، بسیار خطیر است و تولیدكنندگان در خط مقدم دفاع از دستاوردهای نظام هستند.
وزیر بهداشت همراهی مردم و تولیدكنندگان تجهیزات پزشكی در مهار كرونا را به عنوان یكی از موفقیتهای بزرگ دولت سیزدهم بسیار با اهمیت دانست و گفت: با ادامه این روند قطعا در سالهای آینده از صادر كنندگان تجهیزات و ملزومات پزشكی خواهیم بود؛ ، زیرا تمام فاكتورهای لازم اعم از نیروی انسانی متخصص، جذب سرمایه و اعتماد مردمی را در اختیار داریم و وزارت بهداشت هم از تولیدات با كیفیت حمایت خواهد كرد.
ارزیابی تولیدات، وظیفه مهم سازمان غذا و دارو
وی با اشاره به اهمیت استانداردسازی تولیدات و ارزیابی آنها توسط سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: ارزیابی كیفیت تولیدات باید به عنوان یكی از مهمترین وظایف سازمان غذا و دارو مورد توجه جدی قرار گیرد. تولیدات داخلی اگر بهتر از نمونه خارجی نیست، دست كم باید با كیفیت نمونه خارجی برابری كند.
وزیر بهداشت ادامه داد: در كنار گسترش میزان تولید، رصدِ كیفیت و اعتباربخشی به تولیدات نیز بسیار مهم است.
دكتر عین اللهی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به درخواست تولیدكنندگان تجهیزات پزشكی مبنی بر پرداخت بدهی وزارت بهداشت به آنان، گفت: وزارت بهداشت را با بدهیهای سنگین معوقه تحویل گرفتم، ولی خوشبختانه مقرر است از صندوق توسعه 23 هزار میلیارد تومان به نظام سلامت تعلق بگیرد كه با این تخصیص، پرداخت بدهی مان به تولیدكنندگان نیز طی ماههای آینده انجام خواهد شد.