تحقیقات جدید نشان میدهد بزرگسالانی كه به كووید 19 مبتلا میشوند، تقریباً تا 500 روز پس از عفونت، آنتیبادیها در خونشان در گردش هستند.
به گزارش رادیو پیام از خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، «مایكل سوارتز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تگزاس، میگوید: «تحقیقات ما نشان میدهد كه سطح آنتی بادیها در افرادی كه قبلاً به ویروس آلوده شده بودند در 100 روز اول پس از عفونت افزایش مییابد و سپس به تدریج طی 500 روز آینده و بعد از آن كاهش مییابد.»
برای مطالعه جدید، محققان دادههای بیش از 57 هزار داوطلب بالای 20 سال را كه در نظرسنجی ثبت نام كرده بودند، تجزیه و تحلیل كردند. این نظرسنجی در اكتبر 2020 برای پیگیری وضعیت آنتی بادی كووید 19 در طول زمان راه اندازی شد.
محققان نمونه خون جمع آوری شده از شركت كنندگان را بین 1 اكتبر 2020 و 17 سپتامبر 2021 بررسی كردند.
طبق گزارش، در حالی كه نتایج فردی بر اساس سن، وزن، استعمال سیگار و شدت عفونت متفاوت بود، همه داوطلبان كاهش مشابهی در آنتیبادیها داشتند.
با وجود اینكه آنتیبادیها میتوانند تقریباً 1.5 سال پس از عفونت كووید 19 دوام بیاورند، سوارتز تأكید كرد كه واكسیناسیون بهترین محافظت را در برابر ابتلاء به عفونت، عفونت مجدد و بستری شدن در بیمارستان فراهم میكند.
وی افزود: «ما میدانیم كه نرخ ابتلاء به عفونت مجدد یا بستری شدن در بیمارستان پس از واكسینه شدن بسیار كمتر از واكسینه نشدن است، بنابراین، اگر واكسن نزده اید، اكنون زمان انجام آن است.»
تحقیقات قبلی نشان داد كه كودكان حداقل هفت ماه پس از ابتلاء به كووید 19 دارای آنتی بادی در گردش در خون شأن بودند.