تحقیقات نشان داده است كه فلاوانول های موجود در كاكائو می توانند به كاهش فشار خون كمك كنند.
به گزارش رادیو پیام از مهر به نقل از مدیكال نیوز، سلامت قلب و عروق برای سلامت كلی بدن ضروری است.
عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی مانند فشار خون بالا باید به سرعت مورد توجه قرار گیرد تا خطر عوارض بعدی كاهش یابد. افراد همچنین میتوانند با داشتن سبك زندگی سالم به جلوگیری از افزایش فشار خون كمك كنند.
قلب خون را در سراسر بدن پمپاژ میكند و اكسیژن و مواد مغذی مورد نیاز برای عملكرد آن را تأمین میكند. محققان به طور مداوم در حال بررسی عواملی هستند كه بر سلامت قلب و عروق تأثیر میگذارد و آن را بهبود می بخشد.
نتایج مطالعه اخیر نشان داد كه فلاوانول های كاكائو ممكن است با كاهش سفتی شریانها، فشار خون را در بزرگسالان سالم كاهش دهند، اما فقط زمانی كه فشار خون بالا باشد.
محققان مطالعه حاضر خاطرنشان میكنند كه مطالعات قبلی اثرات كاهش فشار خون و كاهش سفتی شریانی فلاوانول های كاكائو را در انسانهای سالم نشان داده اند.
با این حال، از آنجایی كه این مطالعات در محیطهای كاملاً كنترلشده بودند، محققان میخواستند ببینند این مداخله در سناریوهای واقعی چقدر خوب عمل میكند.
این مطالعه شامل یازده بزرگسال سالم بود كه دوزهای متناوب كپسول فلاوانول كاكائو و كپسول دارونما را به مدت هشت روز دریافت كردند.
آنها دوزها را در همان زمان صبح پس از جمعآوری فشار خون، ضربان قلب و سرعت موج نبض دریافت كردند.
شركت كنندگان این اندازه گیری ها را هر نیم ساعت برای سه ساعت اول پس از مصرف كپسول و سپس هر ساعت به مدت دوازده ساعت در طول روز انجام میدادند.
نتایج نشان داد كه فلاوانول های كاكائو در كاهش فشار خون و كاهش سفتی شریانی مؤثر بودند.
یكی از نگرانیهای مربوط به استفاده از فلاوانول های كاكائو برای كاهش فشار خون، خطر كاهش فشار خون بسیار كم است. با این حال، در این مطالعه، محققان دریافتند كه كاكائو در هنگام فشار خون پایین تأثیر كمتری دارد و این نشان میدهد كه این یك مداخله بالقوه ایمن است.