داروهای جدید بعد از دریافت مجوز وارد بازار می‌شوند

رئیس دانشگاه علم و صنعت: 4 داروی موثر جدید كه امروز رونمایی شد بعد از دریافت مجوزهای استاندارد وارد بازار می‌شوند.

1396/06/11
|
13:34
|

محمد علی برخورداری در مصاحبه اختصاص با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران با حضور جمعی از دانشمندان یك درصد برتر جهان و پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در حال برگزاری است.
وی گفت: تولید فناوری از سوی شركت‌های دانش بنیان در دانشگاه علم و صنعت بسیار فعال است و امروز چند شركت دانش بنیان این دانشگاه موفق به تولید داوهای موثر برای درمان فشارخون، هپاتیت C، داروی ضد لخته خون، داروی ضد چربی شدند.
برخورداری افزود: این دارو‌ها تا مراحل استاندارد را دریافت نكنند وارد بازار نمی‌شوند.
در ادامه رئیس انجمن شیمی كشور افزود: بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی از امروز به مدت سه روز در دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.
محمدعلی زلفی گل با بیان اینكه انجمن شیمی ایران یكی از قدیمی‌ترین انجمن‌های كشور افزود: این سمینار هر ساله با هدف برقراری تعامل میان پژوهشگران ایرانی و خارجی و تعامل علمی برگزار می‌شود.
زلفی گل افزود: جنبه‌های كاربردی علم شیمی از سوی پژوهشگران و اساتید این رشته در این سمینار بررسی می‌شود.
چهار داروی جدید برای درمان بیمارهای هپاتیت c، فشار خون، لخته خون و چربی خون امروز در دانشگاه علم و صنعت رونمایی شد.
این دارو‌ها شامل سوفوسوبیر داروی موثر ضد ویروس هپاتیت c، كلوپیدوگرل داروی موثر ضد لخته خون برای بیماران سكته قلبی و مغزی، آتورواستاتین داروی موثر در ضد چربی خون و داروی موثر نیفدیپین ضد فشارخون است.

دسترسی سریع