سعید حسینی: 70 درصد نوشت افزارهای ایرانی از خارج وارد می‌شود

مدیرعامل مجمع نوشت افزارهای ایرانی اسلامی : گردش مالی سالانه نوشت افزار در بازار ایران 4 هزار میلیارد تومان است كه 70 درصد این ظرفیت از خارج كشور به صورت قانونی یا قاچاق وارد می‌شود.

1396/06/13
|
11:11
|

سعید حسینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: سالانه بیش از 150 میلیون جلد انواع دفترچه و میلیون‌ها قلم كیف، جامدادی، مداد و خودكار در كشور مصرف می‌شود كه بخش عمده‌ای از آن‌ها از خارج وارد می‌شود درحالی كه واحدهای تولیدی در داخل كشور با ظرفیت بسیار پایین‌تر از ظرفیت اسمی خود فعال هستند.

وی خواهان حمایت جدی دولت از تولید كنندگان انواع نوشت افزار داخلی شد و افزود: دولت می‌تواند از طریق مبارزه با قاچاق و همچنین وضع مقررات گمركی در حوزه واردات نوشت افزارهای بی كیفیت كه سلامت دانش آموزان را نیز با خطر مواجه می‌كند، از ورود كالاهای خطرناك و بی كیفیت جلوگیری كند.

حسینی، گسترش برخی بیماری‌های پوستی بین دانش آموزان را در سالهای گذشته یكی از پیامدهای ورود نوشت افزارهای با كیفیت بسیار پایین و بیماری زا دانست و افزود: خوشبختانه چند وقتی است كه مسئولان به موضوع سلامت این محصولات توجه بیشتری دارند.

مدیرعامل مجمع نوشت افزارهای ایرانی اسلامی خاطر نشان كرد: در برخی محصولات نوشت افزاری از جمله دفترچه، خودكار، مداد، جامدادی و كیف و كوله، ظرفیت لازم برای تامین نیاز داخل در كشور وجود دارد، اما در برخی صنایع از جمله ساخت اتود نیازمند سرمایه گذاری و ایجاد خط تولید این محصول در كشور هستیم.

وی افزود: به عنوان مثال با ایجاد یك خط تولید 500 میلیون تومانی، نیاز كشور به اتود (مداد نوكی) برطرف می‌شود، اما بدلیل واردات گسترده این محصول، كسی رغبتی به سرمایه گذاری در این بخش ندارد.

نمایشگاه نوشت افزار ایرانی اسلامی از فردا آغاز می‌شود

مدیرعامل مجمع نوشت افزارهای ایرانی اسلامی گفت: چهارمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی اسلامی به همت 70 تولید كننده ایرانی از فردا به مدت دو هفته در تهران و 15 مركز استان برگزار می‌شود.

سعید حسینی افزود: نمایشگاه تهران تا 31 شهریور در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برپا می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از ساعت 10 تا 22 هر روز از این نمایشگاه بازدید كنند.

وی استقبال مردم در سالهای اخیر از محصولات نوشت افزاری با طرح شخصیت‌های ایرانی و اسلامی و كارتونی را خوب و گسترده دانست و تصریح كرد: در سالهای اخیر با رشد فناوری گرافیكی و دانش طراحان ایرانی و گسترش طرح‌های ایرانی و كارتونی، استقبال خوبی از این محصولات بومی بوجود آمده است.

وی افزود: روزی كه این كار را آغاز كردیم تن‌ها دو تولید كننده در كشور از طرح‌های با شخصیت‌های ایرانی یا كارتون‌ها و كاراكترهای تلویزیونی استقبال كردند، اما امروز بیش از هفتاد تولید كننده در زمینه‌های مختلف نوشت افزار از جمله كیف مدرسه، دفترچه و ...
فعالیت می‌كنند و تقاضای گسترده‌ای هم برای این امر بین تولید كنندگان وجود دارد.

دسترسی سریع