محققان موسسه پژوهشی و تحقیقاتی رویان با بهره مندی از هوش مصنوعی به تكنولوژی نگهداری از دیتاهای پزشكی در زمینه سرطان دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مركز سمنان، نیما حبیب زاده محقق بخش هوش مصنوعی موسسه رویان گفت: با استفاده از تكنولوژی هوش مصنوعی در پزشكی، تشخیص سرطان بدون حضور پاتولوژیست تا 99ممیز 88صدم درصد ممكن شده است .
وی در ادامه افزود: این تكنولوژی با همكاری رویان ایران و یكی از دانشگاه های نیویورك بدست آمده كه نتایج آن هفته گذشته اعلام شده است .
حبیب زاده گفت: نمونه اول این تكنولوژی برای تشخیص سرطان های برست، لانگ، لنفوسیت و لینفوما تایید شده است و به زودی تحقیقات درباره دیتاهای پزشكی انواع هشت گانه سرطان سینه آغاز می شود .
عضو بنیاد ملی نخبگان ایران همچنین از دستیابی محققان پژوهشگاه رویان به تكنولوژی"متن كاوی"خبر داد و گفت: این تكنولوژی به محققان پزشكی این امكان را می دهد كه محتوای صدها مقاله پزشكی را به صورت خلاصه شده در یك صفحه داشته باشند و زمان تحقیق را مدیریت كنند.
وی در ادامه تاكید كرد: این تكنولوژی نیز با استفاده از دیتاهای هوش مصنوعی بدست آمده است.
نیما حبیب زاده دارنده مدرك دكترای علوم كامپیوتر از دانشگاه كنكوردیای كانادا، عضو بنیاد ملی نخبگان و محقق بخش هوش مصنوعی موسسه پژوهشی تحقیقاتی رویان است.