پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مركز نوآوری پژوهشگاه ارتباطات راه اندازی می‌شود

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به زودی شاهد راه‌اندازی مركز نوآوری پژوهشگاه خواهیم بود تا بتوانیم حمایت ویژه از نخبگان در راستای فعالیت شركت‌های نوپا را داشته باشیم.

1402/03/03
|
12:47
|

به گزارش رادیو پیام از خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد رضوی زاده در نشست خبری با اشاره به مأموریت‌های پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات كه متناسب با نیاز‌های وزارت ارتباطات است افزود: در این سال‌ها تلاش كردیم در بحث بومی سازی به عنوان بازوی پژوهشی و آموزشی وزارت ارتباطات باشیم.

وی گفت: بر اساس رویكرد جدید وزارتخانه، این پژوهشگاه به عنوان مغز متفكر، دیده‌بان و پیشران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و آینده‌پژوهی و مطالعه روند جهانی در حوزه آی سی تی و سیاست‌گذاری‌های كلان كشور در این‌باره از دیگر وظایفی است كه به ما محول شده است.

وی گفت: هم اكنون ما در این پژوهشگاه سه پژوهشكده شامل پژوهشكده فناوری ارتباطات، پژوهشكده فناوری اطلاعات و پژوهشگری امنیت ارتباطات و فناوری اطلاعات داریم و سه مركز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی، مركز مطالعات راهبردی و اقتصاد دیجیتال و مركز آموزش و مهارت‌های تحول دیجیتال نیز در این پژوهشگاه فعالیت می‌كنند.

آقای رضوی زاده گفت: ما در خصوص فناوری‌های نوین رصد انجام می‌دهیم و در حوزه سیاستگذاری مسیر حركت مان به سمت تنظیم گری و رگولاتوری است.

وی درباره برنامه‌های فعلی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حمایت از تجاری سازی فناوری‌ها و راه اندازی مركز نوآوری از برنامه‌های ماست كه به زودی انجام می‌شود. رضوی زاده افزود: ما ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه‌ها داریم و در همین ارتباط از پایان‌نامه‌های دانشجویی مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات حمایت می‌كنیم كه سال گذشته از چندین پایان نامه در این خصوص حمایت شد و امسال بناداریم حمایت ویژه‌تری داشته باشیم.

وی گفت: همچنین با كمك وزارت آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری دوره‌های فناوری اطلاعات را برگزار كردیم كه سال گذشته 1200 ساعت دوره آموزشی برگزار شد و بیش از 6 هزار نفر شركت كردند.

وی گفت: هم اكنون پژوهشگاه 400 نیروی فعال دارد كه 80 نفر دكترا 200 نفر كارشناسی ارشد و بقیه كارشناسی هستند.

وی گفت: نقشه راه ارتباطات و فناوری اطلاعات را در حوزه هوش مصنوعی تدوین كرده ایم و از همین طریق سطح زیر كشت در چند استان از طریق هوش مصنوعی بررسی شد كه اطلاعات و داده‌های ما بسیار دقیق‌تر از اطلاعات جهاد كشاورزی است.

رضوی زاده افزود: تربیت مربیان مهارت آموزی سربازان هم از دیگر برنامه‌های ماست كه در همین ارتباط همكاری خوبی با وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم تحقیقات و فناوری داریم.

دسترسی سریع