رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا گفت: یكی از شگردهای مجرمان رایانهای برای كلاهبرداری از شهروندان انتشار آگهیهای جعلی تحت عنوان فروش كالا و اجناس ارزانقیمت در پایگاههای آگهیپذیر و حتی فروشگاههای برخط است.
به گزارش رادیو پیام از خبرگزای صداوسیما سرهنگ محمدی سپاسی رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا، گفت: مجرمان سایبری با ایجاد صفحات جعلی و انجام تبلیغات فریبنده در شبكههای اجتماعی با روشهای مختلف از قبیل هدایت كاربر به صفحات درگاه جعلی بانك به دنبال سرقت اطلاعات بانكی، دریافت وجه و ارسال نكردن كالا و یا ارسال كالای معیوب، كم كیفیت و نظایر آن هستند.
وی افزود: مجرمان رایانهای با جلب اعتماد قربانیان خود آنان را فریب داده و درخواست واریز وجه به عنوان بیعانه برای رزرو اجناس را میكنند و بعد از واریز وجه ازطرف شهروندان ضمن اینكه هیچ كالایی برای آنها ارسال نمیشود، دیگر شما تبلیغات آن كالا را نمیبینید و فروشنده دیگر پاسخگوی تماسهای فرد نیست.
سرهنگ سپاسی از شهروندان خواست در خریدهای برخط قبل از اطمینان به صحت اطلاعات ارائه شده فروشنده اقدام به واریز وجه نكنند و یا از فروشگاههای دارای نماد اعتماد الكترونیكی خرید كنند كه بهترین راه برای جلوگیری از كلاهبرداریهای اینترنتی است.