دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر گفت: یكی از مشكلاتی كه امسال با آن مواجه هستیم، گرمای سنگین كشور عراق در ایام اربعین است، به همین علت ظرفیتهای درمانی هلال احمر و سپاه در ایام اربعین امسال نسبت به سال گذشته حدود 90 درصد افزایش پیدا كرده اس
سعید اوحدی گفت: سال گذشته بیش از 2 هزار 500 كادر درمانی، بیش از 383 مركز و موكب درمانی و 4 بیمارستان بزرگ در مسیر نجف تا كربلا داشتیم.
این مقام مسئول افزود: امسال 17 مركز درمانی متعلق به جمعیت هلال احمر در كربلا خواهیم داشت كه این آمار در سال گذشته 7 مركز درمانی بوده است.
دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر با بیان اینكه امسال در نجف بیش از 5 مركز متعلق به جمعیت هلال احمر است، گفت: دهها موكب مردمی در نجف و كربلا و طریق الحسین خدمات درمانی ارائه خواهند كرد.
اوحدی افزود: امسال حدود 7 بیمارستان در مسیر نجف تا كربلا خواهیم داشت كه 5 بیمارستان متعلق به هلال احمر، دو بیمارستان برای سپاه و یك بیمارستان بانك ملی است.
وی گفت: امسال با توجه به گرمای هوا، بیشتر زائران شبانه پیاده روی خواهند كرد، بیمارستانها و مراكز درمانی هلال احمر به صورت 24 ساعته فعالیت میكند.
این مقام مسئول افزود: برای دومین سال متوالی طی هماهنگی با وزارت بهداشت و درمان كشور عراق مقرر شد، به برخی از پزشكان متخصص ایرانی مجوز داده شود تا بتوانند عمل جراحی زائران ایرانی را در مراكز بیمارستانی و درمانی عراق انجام دهند.
دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر گفت: یكی از نقاط قوت خدمات هلال احمر در اربعین سال گذشته، اعزام 250 پزشك سیار با كوله پشتی حاوی دارو در میان عمودهایی كه مراكز درمانی نداشت، بود.
اوحدی افزود: امسال 4 هزار كادر درمانی، پزشك و پرستار داوطلب هستند تا به عنوان پزشك سیار به مراسم اربعین اعزام شوند كه این آمار در سال گذشته 600 نفر بود.
وی گفت: كادر درمان میتوانند درخواست خود مبنی بر پزشك سیار را در سایت مركز پزشكی حج و زیارت هلال احمر ثبت كنند تا برای شركت در جلسات آموزشی با آنها تماس گرفته شود.