رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران گفت: 80 درصد مواد اولیه تولید كیف شامل چرم مصنوعی و یراق، زیپ و سرزیپ در كارخانههای داخلی تولید میشود و 20 درصد وارداتی است.
آقای سیدمحمود موسوی با اشاره به تلاش فعالان صنف سراجان در مسیر سرمایه گذاری در این صنعت افزود: بسیاری از تولیدكنندگان این صنف با واردات ماشین آلات جدید صنعتی از كشورهای چین و ایتالیا و تاسیس كارخانههای جدید درصدد ارتقای كمی و كیفی محصولات تولیدی خود هستند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص ساخت داخل دستگاهها و ماشین آلات صنعتی گفت: توانمندی ساخت قالبهای مورد نیاز این صنعت در كشور وجود دارد، اما بدلیل هزینه بالای تولید در كنار تولید از چین هم وارد میشود.
تولید سالانه حدود 3 میلیون كوله پشتی دانش آموزی
موسوی با اشاره به 16 میلیون و 200 هزار نفر دانش آموز در كشور، گفت: سالانه حدود 3 میلیون كوله پشتی دانش آموزی توسط تولیدیهای دارای مجوز از اتحادیه سراجان، تولید و تعداد قابل توجهی از طریق قاچاق، تولیدات غیرقانونی و زیرپلهای به ویژه از سوی اتباع بیگانه تامین میشود.
رئیس اتحادیه صنف سراجان به اشتغال بیش از هزار و 500 نفر در بخش تولید خانگی صنعت كیف در تهران اشاره كرد و گفت: این صنعت با ارزآوری و اشتغالزایی بالا برای رشد و پیشرفت، نیازمند حمایت دولت است.