سازمان غذا و دارو درباره عرضه غذاهای غیر فرآوریشده حرامگوشت در برخی رستورانها و فروشگاههای برخط توضیحاتی ارائه داد.
حسین رستگار، رئیس مركز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرامگوشت در برخی رستورانها و فروشگاههای برخط تأكید كرد كه نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است و از مصرفكنندگان خواست تنها محصولات فرآوریشده دارای نشان سیب سلامت را خریداری كنند.
وی افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیر فرآوریشده مستقیماً به سازمان غذا و دارو مربوط نمیشود.
رستگار با تأكید نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیر فرآوریشده مستقیماً به سازمان غذا و دارو مربوط نمیشود، گفت: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوریشده ، بهویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشكی و اتحادیه رستورانداران است.
وی همچنین در خصوص فرآوردههای حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش میكند كه كیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوریشدهای كه دارای این نشانها هستند، تضمین شود. این نشانها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند كه از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفتهاند.
رستگار ادامه داد: مصرفكنندگان با توجه به این نشانها میتوانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف كنند.
در پایان دكتر رستگار تأكید كرد: فرآوردههای گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمیتوانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت كنند. انتظار میرود ارگانهای مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانیشان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان بهطور جدی برخورد كنند.