معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: در چارچوب برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت تحقق تاسیس سی هزار شركت دانش بنیان در اولویت است.
مهدی الیاسی در حاشیه افتتاح رسمی پارك علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی گفت: طرح های خدمت اول در مطالعات علوم انسانی در طیف گسترده به شركت های دانش بنیان نوآور و خلاق تبدیل و در حمایت می شوند.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری افزود: با تفاهمنامه انجام شده با دانشگاه علامه طباطبایی منابعی در اختیار این دانشگاه قرار گرفته است تا تبدیل پایان نامه ها و پژوهش های برجسته از گرنت های حمایتی برخوردار شوند.
او افزود: یكی از اولویت های معاونت علمی ریاست جمهوری تحقق سی هزار شركت دانش بنیان تا پایان برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت است.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر نیاز داریم كه دانشجویان و اساتید پزوهش های خود را ابتدا به محصول و سپس به شركت دانش بنیان تبدیل كنند.
الیاسی با بیان اینكه فاصله بین پژوهش و توسعه محصول با حمایتها جبران میشود، گفت: دانشگاههای فنی از اعتبار مالیاتی برخوردارند و در دانشگاههای علوم انسانی یك گروه علوم انسانی فعال بین 300 تا 500 میلیون از منابع پیش شتاب دهی استفاده میكند تا به یك شركت دانش بنیان تبدیل شوند.
آقای الیاسی گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری میتواند از اقدامات دانشگاه علامهطباطبائی، در حوزه زیرساخت حمایت كند. در زیرساخت فنی نیز به دنبال این هستیم تا فناوری هوش مصنوعی را وارد عرصه فعالیت كنیم و به كمك ظرفیت اعتبار مالیاتی در این زمینه كمكرسان باشیم.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی گفت: پارك علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی ظرفیت زیرساختی انسانی، علمی و شبكهای فراوانی دارد و میتواند با استفاده از خرد جمعی در حوزه مسئولیت اجتماعی دانشگاهها ایفای نقش كند.
شجاع احمدوند گفت: این دانشگاه در بخش خصوصی و دولتی سرمایه اجتماعی دارد و جزو برترین دانشگاههای علوم انسانی در ایران و خاورمیانه است. همچنین دانشگاه علامهطباطبائی به شكل تخصصی بر علوم انسانی تمركز دارد و ظرفیت زیرساختی انسانی، علمی و شبكهای فراوانی دارد ، میتواند با استفاده از خرد جمعی در حوزه مسئولیت اجتماعی دانشگاهها ایفای نقش كند در این زمینه عواملی، چون سرمایه انسانی، اجتماعی و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اثرگذار و حائز اهمیت هستند.
احمدوند با بیان اینكه ایران سرزمین فرصتها است، افزود: هر كمالی در علم، فناوری و هنر میتواند به فرصتی فرهنگی تبدیل شود و هر نقصی كه در بازار خدمترسانی مشاهده میشود، ظرفیت تبدیل شدن به كسب و كار را برای ما فراهم میكند.
شجاع احمدوند با مهم دانستن روابط بین المللی افزود: فرصت دیگری كه در دانشگاه علامهطباطبائی وجود دارد، هم افزایی با جامعه بینالمللی است. دفتر همكاری بینالمللی دانشگاه و حضور متخصصان و اندیشمندان، یك ظرفیت خوب به حساب میآید؛ بنابراین به زودی شاهد این خواهیم بود كه محصولات فرهنگی از پارك علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی به كشورهای مقصد و كشورهایی كه نیاز به این فناوریها دارند، صادر شود.
پارك علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی در 12 هزار متر مربع در پردیس مركزی دانشگاه قرار دارد. این دانشگاه 10 دانشكده، 600 عضو هیئت علمی تماموقت، 80 هزار دانشآموخته و فعال در بخشهای مختلف مدیریت كشور و 15 هزار دانشجو دارد.