حل مشكل ناترازی در طول 4 سال، با پنل‌های خورشیدی پشت بامی

معاون پژوهشكده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو گفت: باتجهیز ساختمان‌های نوساز به پنل‌های خورشیدی پشت بامی، بخش بزرگی از ناترازی شبكه در طول 4 سال آینده حل خواهد شد.

1403/09/03
|
12:27
|

آیدین غزنوی معاون پژوهشكده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو در خصوص مزیت‌های استفاده از پنل‌های خورشیدی پشت بامی گفت: باتوجه به بحث ناترازی انرژی در كشور، وزارت نیرو سعی دارد تا بخش قابل توجهی از انرژی كشور را از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تامین كند.

وی افزود: در كشور سالانه 500 هزار واحد جدید ساخته می‌شود كه با تجهیز این ساختمان‌های نوساز به پنل‌های خورشیدی پشت بامی می‌توان به وزارت نیرو برای رسیدن به هدف مدنظرش كمك كرد.

غزنوی گفت: در هر 100 متر فضای پشت بامی با 300 میلیون تومان، یك نیروگاه 10 كیلواتی می‌توان راه اندازی كرد كه طبق برنامه ریزی‌های انجام شده با اجرای این طرح‌ها بخش بزرگی از ناترازی شبكه در طول 4 سال آینده حل خواهد شد.

معاون پژوهشكده انرژی با اشاره به این كه بازگشت سرمایه چنین طرح‌های بسیار طولانی نخواهد بود گفت: در حال حاضر بازگشت سرمایه چنین طرح‌های 4 تا 5 سال طول می‌كشد و دولت به صورت تضمینی در یك بازه زمانی 20 ساله برق تولیدی این خانوار‌ها را خریداری میكند، بنابراین در پایان 4 تا 5 سال سرمایه به طور كامل بازگشت سرمایه خواهند داشت.

وی گفت: شهروندان با مراجعه به سامانه مهرسان می‌توانند اطلاعات دقیق و كامل و جامع، جهت چگونگی خرید پنل‌های خورشیدی پشت بامی مراجعه كنند.

معاون پژوهشكده انرژی در خصوص مزیت استفاده از این نیروگاه‌های تجدیدپذیر گفت: استفاده و تجهیز ساختمان‌ها به پنل‌های خورشیدی پشت بامی كاهش فاصله مصرف تا تولید انرژی، كاهش تلفات شبكه و انتقال را به همراه خواهد داشت.

وی در پایان تاكید كرد: هزینه نگهداری نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی نسبت به بقیه نیروگاه‌های تجدیدپذیر مبلغ قابل توجهی نخواهد بود.

دسترسی سریع