به دنبال انتشار گزارشهایی درباره جان باختن یك كودك پس از مصرف ماكارونی، سازمان ملی استاندارد ایران در اطلاعیهای توصیه كرد، باقیمانده ماكارونی پخته شده حداكثر یك ساعت پس از پخت در یخچال قرار گیرد و از مصرف ماكارونی كه بیش از یك روز در یخچال مانده پرهیز شود.
🔹براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده هایی مانند ماكارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باكتری باسیلوس سرئوس محسوب میشود.
🔹در روزهای اخیر گزارشهایی درباره مسمومیت غذایی چند كودك و مرگ آنها منتشر شده است كه گفته میشود ماكارونی خورده بودند. هنوز گزارش دقیقی درباره دلیل جان باختن این كودكان بهطور رسمی منتشر نشده است.
🔹والدین آرنیكا، دختر هفت سالهای كه اخیرا جان باخت میگویند او فقط ماكارونی خورده بود، اما در گواهی فوت علت مرگ «مسمومیت غذایی» عنوان شده است.