شرایط و ضوابط پذیرش معلمان در آموزش و پرورش، انتخاب نماینده شورا در زمینه ساماندهی مدارس غیرانتفاعی و ادامه بررسی سند روابط علمی بین المللی ایران، در نشست عصرامروز شورای عالی انقلاب فرهنگی تبادل نظر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در این جلسه، گزارشی درباره لزوم جذب افراد واجد شرایط معلمی در آموزش و پرورش مطرح شد.
در این چارچوب و با تصریح بر آنچه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نیز اساسنامه دانشگاه فرهنگیان عنوان شده ، تاكید شد كه تربیت معلم و تامین كادر مورد نیاز آموزش و پرورش باید از مسیر دانشگاه فرهنگیان انجام گیرد.
همچنین با توجه به نگرانی كه در این زمینه برای اصلاح رویه وجود داشت و مطالبی كه از سوی كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد جذب و پذیرش تعدادی نیرو به عنوان معلم در آموزش و پرورش مطرح شد، اعضا مقرر كردند، با تعامل و همفكری ریاست مجلس شورای اسلامی و هماهنگی كامل كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، شرایط و ضوابط پذیرش معلمان در آموزش و پرورش بر اساس اسناد مصوب به اجرا درآید.
ضمنا در مسیر اجرا، گامها و همفكری های بعدی برای تامین نیازهای آموزش و پرورش با كمك دولت یا حسب نیاز با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی انجام خواهد شد.
دستور دیگر جلسه تعیین نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه ساماندهی مدارس غیرانتفاعی بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی بود كه دكتر غلامعلی حدادعادل به عنوان نماینده شورا در این زمینه انتخاب شد.
همچنین سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران در ادامه این نشست از سوی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح و دو نكته دیگر در بحث اقدامات این سند مورد توجه و تصویب اعضا قرار گرفت.
بهره گیری از ظرفیت سفارتخانه های كشورمان برای توسعه روابط علمی بین المللی به عنوان نكته نخست مورد تصویب اعضا بود كه در این چارچوب قرار شد امكانات و شرایطی فراهم شود كه سفارتخانه های كشورمان در تعاملات علمی بین المللی، فعال تر، خلاقانه تر و مبتكرانه تر وارد شوند و به توسعه و پیشرفت علمی در صحنه بین المللی كمك كنند.
نكته دوم نیز كه در موضوع سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران مورد تصویب اعضا قرار گرفت ، طراحی و پیاده سازی سامانه امنی برای ثبت اطلاعات و یافته های گوناگون علمی و رصد و پایش و ارزیابی آنها در ارتباط با توانمندی های داخلی و روابط علمی بین المللی بود كه این راهبرد یا اقدام مهم ملی می تواند هماهنگی و هم افزایی در تولید داشته های علمی و یافته های جدید دانشمندان كشور ایجاد كند.