مدیر امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: حدود 132 تا 135 هزار كودك مبتلا به سوءتغذیه تحت پوشش سازمانهای حمایتی قرار گرفتهاند.
عبداللهی افزود: در حال حاضر سرانه 600 هزار تومان تا 1 میلیون تومان به خانواده های دارای كودكان زیر 5 سال با سوءتغذیه شدید ، تعلق گرفته است و وضعیت آنها رصد میشود.
عبداللهی گفت: از حدود 7 میلیون كودك زیر 5 سال در كشور، 1/5 تا 2 درصد با سوء تغذیه مواجه هستند.
وی ادامه داد: درباره سوءتغذیه ناشی از كمی دریافت كالری و پروتئین بررسی ملی نداریم، اما با برنامهریزی دفتر معاونت بهداشت این بررسی در صورت تامین اعتبار انجام خواهد شد، اما آخرین اطلاعات درباره سوءتغذیه كودكان هم به 1398 برمیگردد كه نشان داد مشكل اصلی و عمدهای برای سوءتغدیه كودكان نداریم.
وی اظهار كرد: در سالهای اخیر به دلیل افزایش مواد غذایی و تحریمهای بینالمللی ممكن است در مناطق محروم كشور موارد كمبود ریزمغذی و سوءتغذیه وجود داشته باشد.
وی گفت: ساز و كار اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در قالب كمیسیونهای تخصصی در حیطههای مختلف تدوین شد و حدود 221 اقدام باید توسط دستگاههای اجرایی، مورد نظر قرار گرفته و اجرا شود.
عبداللی اضافه كرد: : مطالعات مختلفی در كشور توسط انتستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی انجام شده و الگوی مصرف غذایی در كشور بررسی شده است.