سرپرست اداره امور مراكز نگهداری، توزیع و كترینگهای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر استمرار بازرسیهای دورهای بر كترینگهای صنعتی تاكید كرد.
محمدرضا نصیری با اشاره به نقش كترینگهای صنعتی در تأمین غذای كاركنان كارخانهها، بیمارستانها، مدارس، شركتهای ترابری ازجمله ریلی، زمینی، هواپیمایی گفت: با توجه به گستردگی فعالیت این كترینگهای صنعتی، رعایت معیارهای بهداشتی و كیفیت مواد غذایی با اهمیت است، از این رو بازرسیهای دورهای به صورت مداوم و منظم انجام میشود.
سرپرست اداره امور مراكز نگهداری، توزیع و كترینگهای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروافزود: هدف این سازمان از بازرسیهای دورهای از كترینگهای صنعتی، اطمینان از رعایت معیارهای ایمنی غذا است و نمونهبرداریهای تصادفی از مواد غذایی و آزمایش آنها برای شناسایی هرگونه آلودگی میكروبی یا شیمیایی بخشی از فرآیند نظارتی سازمان غذا و داورست.
محمدرضا نصیری گفت: مدیریت پسماندهای غذایی، كنترل مواد اولیه و حفظ زنجیره سرد از جمله مواردی است كه كترینگهای صنعتی باید به آن توجه كنند، همچنین، كوچكترین تخلف در رعایت معیارهای بهداشتی میتواند آسیب جدی به سلامت عمومی وارد كند و با خاطیان بهصورت قانونی برخورد میشود.
وی افزود:برای ارتقای كیفیت و ایمنی در این صنعت، سازمان غذا و دارو میكوشد فرآیند صدور مجوز برای كترینگهای مجهز و مدرن را تسهیل كند، همچنین آموزش نیروی انسانی و ترویج استفاده از فناوریهای پیشرفته مانند سیستمهای مدیریت ایمنی غذا از دیگر اولویتهای سازمان غذاو دارو است.