نظارت بر كترینگ‌های صنعتی برای حفظ سلامت عمومی

­سرپرست اداره امور مراكز نگهداری، توزیع و كترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر استمرار بازرسی‌های دوره‌ای بر كترینگ‌های صنعتی تاكید كرد.

1403/10/30
|
10:09
|

محمدرضا نصیری با اشاره به نقش كترینگ‌های صنعتی در تأمین غذای كاركنان كارخانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، شركت‌های ترابری ازجمله ریلی، زمینی، هواپیمایی گفت: با توجه به گستردگی فعالیت این كترینگ‌های صنعتی، رعایت معیار‌های بهداشتی و كیفیت مواد غذایی با اهمیت است، از این رو بازرسی‌های دوره‌ای به صورت مداوم و منظم انجام می‌شود.

سرپرست اداره امور مراكز نگهداری، توزیع و كترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروافزود: هدف این سازمان از بازرسی‌های دوره‌ای از كترینگ‌های صنعتی، اطمینان از رعایت معیار‌های ایمنی غذا است و نمونه‌برداری‌های تصادفی از مواد غذایی و آزمایش آنها برای شناسایی هرگونه آلودگی میكروبی یا شیمیایی بخشی از فرآیند نظارتی سازمان غذا و داورست.

محمدرضا نصیری گفت: مدیریت پسماند‌های غذایی، كنترل مواد اولیه و حفظ زنجیره سرد از جمله مواردی است كه كترینگ‌های صنعتی باید به آن توجه كنند، همچنین، كوچك‌ترین تخلف در رعایت معیار‌های بهداشتی می‌تواند آسیب جدی به سلامت عمومی وارد كند و با خاطیان به‌صورت قانونی برخورد می‌شود.

وی افزود:برای ارتقای كیفیت و ایمنی در این صنعت، سازمان غذا و دارو می‌كوشد فرآیند صدور مجوز برای كترینگ‌های مجهز و مدرن را تسهیل كند، همچنین آموزش نیروی انسانی و ترویج استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا از دیگر اولویت‌های سازمان غذاو دارو است.

دسترسی سریع