نظارت بیشتر بر میزان سبوس‌گیری از آرد برای حفظ سلامت عمومی

رئیس اداره غذا‌های ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی طبق استاندارد‌های ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأكید كرد.

1403/11/17
|
11:12
|

زهره پوراحمد با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی، گفت: رعایت استاندارد 103 در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: این اقدام نه‌تنها بر كیفیت آرد تأثیرگذار است بلكه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.

رئیس اداره غذا‌های ویژه سازمان غذا و داروی در ادامه به مشكلات و چالش‌های موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره كرده و تاكید كرد: برای رفع این مشكلات نیاز به همكاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

وی خاطر نشان كرد: بازدید‌های مستمر از كارخانجات تولید آرد و نمونه‌برداری از محصولات، به‌طور مرتب انجام می‌شود تا از رعایت استاندارد‌ها اطمینان حاصل كنیم.

دسترسی سریع