پویش نه به تصادف؛ فصل تازه‌ای در كاهش تلفات جاده‌ای

رئیس پلیس راهور گفت:در پی تأكیدات رئیس جمهور بر اهمیت اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای كاهش تصادفات جاده‌ای و لزوم تشویق رانندگان قانونمند، ­پویش «نه به تصادف»: فصل تازه‌ای در كاهش تلفات جاده‌ای با همكاری دولت و پلیس راهور است.

1403/11/29
|
11:41
|

سردار سیدتیمور حسینی گفت: اظهارات رئیس جمهور نشان‌دهنده عمق نگرانی دولت نسبت به مسئله تصادفات جاده‌ای و تعهد جدی برای كاهش تلفات است. پلیس راهور فراجا با تمام ظرفیت خود در راستای تحقق اهداف پویش" #نه_به_تصادف " اقدام خواهد كرد.
وی با اشاره به نقش كلیدی اصلاح رفتار ترافیكی در كاهش تصادفات، افزود: اجرای سیستم رتبه‌بندی رانندگان، كه بر اساس رعایت قوانین و مقررات و رفتار‌های ترافیكی آنها صورت خواهد گرفت، از اولویت‌های پلیس است. این سیستم رانندگانی را كه به اصول ایمنی و قوانین احترام می‌گذارند تشویق و متخلفان را با جریمه‌های شدید مواجه خواهد كرد.

رئیس پلیس راهور ادامه داد: بازرسان نامحسوس پلیس راهور نیز به‌عنوان یكی از ابزار‌های كلیدی در پایش رفتار رانندگان و شناسایی تخلفات پرخطر، نقش مهمی در كاهش تصادفات خواهند داشت. حضور این بازرسان در كنار سیستم‌های هوشمند و دوربین‌های كنترلی، امكان برخورد دقیق‌تر و مؤثرتر با متخلفان را فراهم كرده و به‌طور مستقیم در ارتقای ایمنی جاده‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

سردار حسینی ضمن ارج نهادن به تأكیدات دكتر پزشكیان درباره بهبود ایمنی خودرو‌های داخلی و نقش وزارت صمت در ارتقای كیفیت سیستم‌های ایمنی همچون استحكام بدنه خودرو، ترمز و ایربگ، افزود: همكاری همه‌جانبه دستگاه‌های دولتی از جمله وزارت صمت، وزارت بهداشت و وزارت راه در كنار پلیس راهور، نقشی كلیدی در كاهش ریشه‌ای مشكلات ایمنی جاده‌ای خواهد داشت.

وی همچنین بیان كرد كه تخلفات پرخطر مانند رانندگی با سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز و رعایت نكردن حد فاصل طولی به‌عنوان تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ها در نظر گرفته شده و چنین تخلفاتی با جریمه‌های سنگین و برخورد‌های قاطع مواجه خواهند شد.

رئیس پلیس راهور با اشاره به تأكیدات دكتر پزشكیان درباره ایجاد یك سیستم تشویقی برای رانندگان قانونمند، گفت: رانندگانی كه موفق به كسب رتبه‌های برتر در رعایت قوانین می‌شوند، از امتیازات ویژه‌ای همچون كاهش هزینه بیمه، تخفیف در عوارض و سایر مشوق‌های اقتصادی برخوردار خواهند شد. این اقدام نه تنها انگیزه‌ای برای رعایت قانون ایجاد می‌كند، بلكه به اصلاح رفتار‌های ترافیكی كمك شایانی خواهد كرد.

سردار حسینی افزود: روز بدون تصادف هدف غایی پلیس راهور است و ما با جدیت به این مسیر ادامه خواهیم داد.

دسترسی سریع