داروی بیماران SMA با كمك تولیدكنندگان داخلی تامین شد

معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشكی و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه داروی خارجی بیماران SMA بسیار گران قیمت است، گفت: یك نوع دارو برای این بیماری توسط تولیدكنندگان داخلی تولید شده و اكنون در بازار موجود است.

1403/11/30
|
10:49
|

مهدی پیرصالحی اظهار كرد: سال گذشته این دارو وارد شد تا كارآزمایی بالینی روی آن انجام و اثرگذاری روی بیماران بررسی شود.

وی با اشاره به اینكه داروی خارجی بیماران SMA برای هر بیمار ماهانه یك میلیارد تومان هزینه دارد، افزود: این هزینه از توان نظام سلامت و بیماران خارج است، البته 2 شركت دارویی به تولید این دارو ورود كرده‌اند و با قیمت حدود 60 میلیون تومان در ماه این دارو را تامین می‌كنند.

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح كرد: 70 درصد هزینه داروی تولید داخل بیماران SMA تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است و باتوجه به اینكه مابه‌التفاوت 20 میلیون تومانی نیز از عهده پرداخت بیماران خارج است، امیدواریم با كمك خیریه‌ها هزینه بیماران كمتر شود.

دسترسی سریع