معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست كشور گفت: مراحل ثبت تالاب كوهستانی دریاچه گهر در كنوانسیون بینالمللی رامسر در حال پیگیری است.
احمد لاهیجان زاده گفت: با توجه به وضعیت اكولوژیكی شكننده و حساس دریاچه گهر از جمله ورود رسوبات به بستر و حوضهی آبریز دریاچه و حضور خارج از ظرفیت تحمل در اطراف دریاچه، روند پیری این دریاچه سرعت گرفته است.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست كشور با اشاره به اینكه سازمان محیط زیست توان خود را برای حفاظت بهتر از این منطقه به كار خواهد گرفت، افزود: در صورت كنترل موارد ناشی از ورود رسوبات به بستر و حوضهی آبریز دریاچه و با اقدامات كارشناسی شده ، میتوان این دریاچه زیبا را به عنوان نگین زاگرس سالها زنده نگه داشت.
وی گفت: این معاونت در تأمین امكانات و تجهیزات لازم برای احیا و حفاظت بهتر از تالابهای بیشه دالان بروجرد، تنوردر دورود و تالابهای پلدختر تلاش خواهد كرد.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست كشور در خصوص ثبت دریاچه گهر در كنوانسون بینالمللی رامسر گفت: مراحل ثبت این دریاچه در حال پیگیری و در دستور كار سازمان است و برای رفع موانع و مشكلات ثبت این دریاچه ارزشمند به عنوان تالاب بینالمللی ، پیگیریهای لازم را انجام خواهیم داد.
مدیر كل حفاظت محیط زیست استان لرستان نیز گفت: با توجه به ظرفیت با ارزش دریاچه گهر و ظرفیت منطقه حفاظت شده اشترانكوه ، تلاشهای زیادی برای معرفی دریاچه گهر به عنوان تالاب بینالمللی در كنوانسیون رامسر انجام شده است.
كامران فرمان پور افزود : اعتبارات لازم برای تثبیت واریزهها و رسوبات وارده به دریاچه گهر، حفاظت از تالابهای استان، تعمیر و تجهیز پاسگاههای محیط بانی تالابی و اختصاص وضعیت خودرویی پیشبینی شده و اختصاص یافته است.