در بورس تهران و در هفته جاری 75 هزار خریدار در 267 هزار دفعه معاملات خود را به سرانجام رساندند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ شاخص بورس با 53 واحد رشد نسبت به هفته گذشته و با ایستادن بر روی رقم 87 هزار و 897 واحد به كار خود پایان داد.
هاشمی كارگزار بورس در این خصوص گفت: بازار در هفته جاری وضعیت تثبیت شده ای را داشت و اكثر نمادها روند متعادلی را طی كردند.
وی ادامه داد: یكی از نمادهایی كه برای طولانی مدت بسته شده بود در این هفته باز شد و این نشانه خوبی است كه بقیه نمادهای بسته هم به زودی باز می شوند.
افزایش قیمت نفت در هفته جاری سبب افزایش قیمت فرآورده های نفتی و محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی شد. اما مشكل همیشگی بازار سرمایه یعنی كمبود نقدینگی همچنان پابرجاست.
شهبازی كارگزار بورس گفت: نقدینگی در بازار ما كماكان كم است و در بازار یك روز یك گروه مثبت و روز دیگر گروه دیگر مثبت می شود یعنی پول فقط بین گروه های مختلف جابجا می شود.
در هفته جاری با ابلاغ سازمان بورس صدور و ابطال واحدهای صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت در شعب بانك ها ممنوع اعلام شد.
به گفته دبیركل كانون كارگزاران بورس این اقدام سبب می شود كه جذب نقدینگی از طریق این صندوق ها كمتر شود چون مردم با سیستم بانكی ارتباط بیشتری دارند اما این مشكل را از چه طریقی می توان حل كرد؟
میرصانعی دبیركل كانون كارگزاران بورس در این باره گفت: به نظر می رسد تنها راهی كه صندوق ها دارند برای تسهیل صدور واحدهایشان این است كه در حوزه اینترنتی و برخط سرمایه گذاری بیشتری بكنند تا از آن طریق بتوانند جذب نقدینگی داشته باشند.
فلزات اساسی با دراختیار داشتن 21 درصد سهم بازار در این هفته پیشرو بودند، محصولات شیمیایی 15 درصد و صنایع خودروسازی نیز 15 درصد سهم بازار را در اختیار داشتند به نوعی این سه صنعت با دراختیار داشتن 51 درصد سهم بازار سه صنعت پیشرو در این هفته بودند.