معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران گفت :برای تعطیلیهای احتمالی بعدی هماهنگیهای لازم با دولت انجام شده است.
معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران با اشاره به اینكه چهارشنبه گذشته دولت به دلیل ناترازیها در بخش انرژی، استان تهران را تعطیل كرد، اما همچنان اجرا شد؛ این دوگانگی مردم را مستاصل كرد گفت : برای تعطیلیهای احتمالی بعدی ما در حال انجام هماهنگیهای لازم با دولت هستیم.
محسن هرمزی افزود:اگر دولت برنامهای برای تعطیلی از روز سهشنبه یا چهارشنبه داشته باشد، ما تا دوشنبه این موضوع را نهایی میكنیم و به اطلاع مردم خواهیم رساند و چنانچه تعطیلی رسمی اعلام شود، با هماهنگی شورای ششم شهر تهران و شورای ترافیك، به سمت اجرای قانون خواهیم رفت.
هرمزی در پاسخ به این سوال كه آیا با اینكه مرجع تصمیم گیر شورای ترافیك تهران است، برخی اعضای شورای شهر گاهی اعلام میكنند طرح ترافیك در تعطیلات اجرا نمیشود، تاكید كرد: ما تكلیف قانونی داریم و آنچه قانون برای ما مشخص كرده، محور حركت ما خواهد بود؛ چه در شهرداری، چه در شورای ششم. البته از شورای ششم هم دوستانی عضو شورای ترافیك هستند و با هماهنگی كامل، صدایی واحد و تصمیمی قانونی و شفاف به اطلاع مردم خواهد رسید.