رئیس مجلس؛ اسكان دائم زلزله زدگان هر چه سریعتر انجام شود

علی لاریجانی:وقتی بنیاد مسكن پرونده تشكیل می‌دهد بانك‌ها قبول كنند و نبایدسخت گیری كنند، چون شرایط روحی زلزله زدگان باید در نظر گرفته شود.

1396/08/29
|
12:05
|

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مركز كرمانشاه، لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران اسكان دائم زلزله زدگان هر چه سریعتر انجام شوداستان با بیان اینكه امروز در بازدید از مناطق زلزله زده مردم انتظاراتشان را بحق مطرح كردند،گفت : اسكان دایم باید سریعتر توسط دولت و بنیاد مسكن انجام شود و اگر ارتش هم می‌تواند به این كار كمك كند.
وی افزود :بنیاد مسكن اگر پرونده‌ای تشكیل داد این سند برای تضامین بانكی باشد و نباید بانك‌ها سخت گیری كنند، چون شرایط روحی زلزله زدگان باید در نظر گرفته شود.
وی گفت: بنیاد مستضعفان تأمین سیمان برای بازسازی خانه‌ها را انجام می‌دهد.
لاریجانی اظهار داشت: باید پیگیری برق برخی از روستا‌ها هم توسط وزیر نیرو حل شود.
لاریجانی گفت: مشكل سرویس بهداشتی مشكل اكنون زلزله زدگان هست كه باید این سریعتر انجام شود و حمام هم باید مستقر شود تا بهداشت ان‌ها حل شود.
وی افزود : هم اكنون توزیع چادر به اندازه كافی انجام شده است و خوراك هم نظم كاملی گرفته است و تا یك ماه اینده هم از نظر خورد و خوراك موردی نیست و همه چیز پیش بینی شده است.

رئیس مجلس با بیان اینكه محوریت كار‌ها را در امداد رسانی و امكانات رسانی به هلال احمر بسپارید تا كار‌ها منظم‌تر و سازماندهی دقیقی داشته باشد.
رئیس مجلس خاطرنشان كرد: درباره كشاورزی و آسیب‌های رسیده به این بخش برآورد خسارت كنید تا كمك‌های لازم به كشاورزان و دامپروران اختصاص داده شود.
لاریجانی در ادامه اظهار داشت: موضوع منطقه آزاد استان در دولت در حال پیگیری است و لایحه در روز‌های آینده تسلیم مجلس میشود و انشا الله این موضوع حل خواهد شد
وی افزود: بخشی از موضوع منطقه آزاد دست كشور همسایه است كه حتما رایزنی خواهد شد تا مشكلات سریعتر حل شود
رئیس مجلس تصریح كرد: قطعا ما در مجلس هم مستمرا كرمانشاه را رصد میكنیم و كمیته مشترك تشكیل می‌دهیم كه تصمیمات انجام شود و اگر كاستی وجود داشته باشد، حتما بررسی می‌كنیم
وی تأكید كرد: قطعا از مجاری مختلف پیگیر امور خواهیم بود و حتما تصمیمات را تا محقق شدن دنبال خواهیم كرد
در اسكان موقت، موضوع سلامت مردم اولویت اول است
در ادامه این جلسه وزیر نیرو هم گفت: در فرآیند اسكان موقت حفظ سلامتی مردم از هر چیزی مهم‌تر است.
اردكانیان اظهار داشت: كنترل كیفیت آب در مناطق آسیب دیده بسیار مهم است كه كدورت آب مورد بررسی قرار گرفته و باید آب به صورت بسته بندی و سالم توزیع شود.
وی افزود: جمع آوری و كنترل فاضلاب در منطقه موضوع مهم دیگر است تا از بروز هر نوع بیماری جلوگیری شود
وزیر نیرو گفت: امكاناتی كه برای اربعین مستقر كرده بودیم حمام‌های موبایلی و دوش‌های سیار به منطقه منتقل شده است و 400 دوش دیگر در راه است.
اردكانیان با بیان اینكه در مورد تأمین برق مشكل وجود ندارد، تصریح كرد: گازرسانی باید هرچه سریعتر انجام شود كه فشاری روی مردم نیاید
وی افزود: تخصیص آب برای كشاورزی حتما مورد توجه قرار خواهد گرفت.

دسترسی سریع