رئیس جمهور در زاهدان؛ هیچ تشكلی را مخالف دولت نمی‌بینیم

رئیس جمهور در مراسم روز دانشجو در دانشگاه سیستان و بلوچستان: هیچ تشكلی را مخالف دولت نمی‌بینیم؛ نقادان و همه تشكل‌ها و جریان‌ها مورد احترام هستند.

1396/09/12
|
10:22
|

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای روحانی شامگاه شنبه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: سیستان و بلوچستان حق بزرگی بر گردن نظام، دولت و امنیت ملی دارد؛ خوشحالم كه مراسم روز دانشجو، امسال در خارج از مركز برگزار می شود. رئیس جمهور گفت: هیچ تشكلی را مخالف دولت نمی بینیم؛ نقادان و همه تشكل ها و جریانها مورد احترام هستند.

وی افزود: دانشجویان و دانشگاه ها باید به وظایف محلی، ملی و بین المللی توجه كنند. آقای روحانی گفت:​ هر روز نیازمند رأی تك تك مردم عزیز ایران هستیم.رئیس جمهور با تاكید بر اینكه مشروعیت ما بر مبنای قول به مردم است و عقب نشینی از عهد با مردم، عقب نشینی از مشروعیت خودمان است، اظهارداشت: از وعده ها عقب نشینی نكرده و نخواهم كرد و راه ملت را كه راه جمهوری اسلامی است، ادامه خواهم داد. آقای روحانی گفت: سیستان و بلوچستان حق بزرگی بر گردن نظام، دولت و امنیت ملی دارد.

برگزیده سخنان رئیس جمهور:

✅در انتخابات 96 و 92 مردم استان سیستان و بلوچستان افتخار آفریدند
✅اراده دولت طی سالهای گذشته شكوفاتر شدن روز دانشجو بود
✅خوشحالیم كه دانشجویان بدون لكنت زبان و رسا سخن می گویند
✅خرسندیم كه امسال روز ملی دانشجویی در استانها برگزار می شود
✅اینكه تصور كنیم مناسبتها در تهران متمركز باشند، قابل قبول نیست
✅دانشگاهها باید مستقل و آزاد باشند، این از اهداف انقلاب بود
✅دانشجویان در كنار روحانیت و مردم برای انقلاب سینه سپر كردند
✅مشروعیت ما بر مبنای قول به مردم است؛ عقب نشینی از عهد با مردم عقب نشینی از مشروعیت خودمان است
✅اگر دولت همصدای مردم نباشد، جمهوری اسلامی معنا ندارد
✅وعده ها باید با متانت و وحدت، دقت بیشتر و هزینه كمتر محقق شوند
✅دانشجویان و جوانان حق بزرگی بر نظام دارند
✅هدف ما پیروزی برای مسوولیت نبود، عمل به عهد با مردم بود
✅تمام وزرا و مسوولین را تنها بر مبنای صلاحیت، اعتدال و قبول حق مردم برگزیده ام
✅تمام وزرا با پیشنهاد خودم معرفی شده اند
✅حضور مراسم 16 آذر در این استان ناگهانی نبود، تصمیم بود.

00:0001:39
دانلود

رئیس جمهور شامگاه شنبه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه سیستان و بلوچستان با تاكید بر اینكه مشروعیت ما بر مبنای قول به مردم است و عقب نشینی از عهد با مردم، عقب نشینی از مشروعیت خودمان است، اظهار داشت: از وعده ها عقب نشینی نكرده و نخواهم كرد و راه ملت را كه راه جمهوری اسلامی است، ادامه خواهم داد.
آقای روحانی گفت: سیستان و بلوچستان حق بزرگی بر گردن نظام، دولت و امنیت ملی دارد.
رئیس‌ جمهور با تأكید بر اینكه با آنچه در انتخابات عهد و پیمان بستیم بر سر عهد و پیمان خود هستم، اظهار داشت: مشروعیت ما در دولت بر مبنای قولی است كه به مردم داده‌ایم و اگر بخواهیم از آن عقب‌نشینی كنیم، یعنی از مشروعیت خود عقب‌نشینی كرده‌ایم و این موضوعی است كه چندین بار به صراحت در دولت به وزرا تأكید كرده ام.
آقای روحانی با بیان اینكه برای من بسیار جای خشنودی است كه اولین سفر كاروان تدبیر و امید و دولت دوازدهم از سیستان و بلوچستان آغاز شد، خاطرنشان كرد: مردم استان سیستان و بلوچستان حق بزرگی بر گردن كشور و دولت و انقلاب و امنیت ملی دارند و مردم استان اعم از شیعه و سنی و بلوچ و سیستانی همه كنار هم هستند و تحت تأثیر مسیر انحرافی برخی از افراطیون و تندروهایی كه امروز در منطقه در پی خشنونت و ترور هستند، ‌قرار نگرفته اند و برای كشور، انقلاب و حفظ مرزهای خود ایستادگی كردند.
وی با بیان اینكه مردم سیستان و بلوچستان در انتخابات سال 96 همانند سال 92 افتخار آفریدند، اظهار داشت: مردم استان در این انتخابات پای صندوق آراء آمدند و در حقیقت از نظام و دولت منتخبی كه امروز بار سنگینی را بر دوش دارد، حمایت كردند.
رئیس جمهور با اظهار خشنودی از اینكه مراسم 16 آذر امسال در یك دانشگاه استانی برگزار می‌شود، گفت: در دوره دولت یازدهم یكی از تلاش‌های دولت شكوفا شدن روز دانشجو بود و چنانچه 4 سال گذشته را با 8 سال آن مقایسه كنید به روشنی خواهید دید كه دانشجو و دانشگاه امروز با صدای رسا و بدون لكنت زبان سخن می‌گوید.
آقای روحانی اضافه كرد: ای كاش فرصت بیشتری وجود داشت تا همه دانشجویان و تشكل‌های دانشجویی نظرهای خود را مطرح كنند اما با وجود محدودیت زمان باز هم تلاش شده است كه صاحبان تفكرات و تشكل‌های مختلف بتوانند دیدگاه‌های خود را مطرح كنند.
رئیس جمهور با بیان اینكه دولت تشكل دانشجویی مخالفی را برای خود نمی‌شناسد، اظهار داشت: هیچ تشكلی را به عنوان مخالف دولت نمی‌دانیم، البته برخی انتقاد بیشتری می‌كنند و نحوه بیانشان متفاوت است، اما همیشه همه آنها نیز برای ما محترم بوده و هستند.
آقای روحانی اضافه كرد: امسال مراسم 16 آذر را جشن می‌گیریم البته به خاطر اینكه 16 آذر امسال مصادف با روز پنجشنبه و روز چهارشنبه هم تعطیل رسمی است، به طور طبیعی یكی از روزهای هفته را به عنوان روز دانشجو گرامی می‌داریم و مراسم امسال را به فال نیك می‌گیریم كه روز ملی دانشجو با حضور رئیس جمهور به غیر از تهران فرصتی باشد كه در استان‌ها و شهرستان‌های دیگر هم برگزار شود.
رئیس جمهور گفت: اینكه تصور كنیم همه چیز در تهران است و تمركز فعالیت‌ها در تهران باشد، اساساً سخن قابل قبولی نیست.
آقای روحانی با تأكید بر اینكه همه دانشگاه‌ها باید دارای استقلال كافی باشند، گفت: امروز متأسفانه دانشگاه‌ها از كمبود استقلال گله می‌كنند، در حالی كه شعار ما در انقلاب اسلامی، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود، اما اكنون دانشگاه ما هم از استقلال و هم آزادی گله دارد. در حالی كه انقلاب توسط مردم و دانشگاه‌ها به ثمر نشست و دانشجویان در این راستا سینه سپر كردند و از آغاز نهضت اسلامی، دانشگاه‌ها و روحانیت و قشرهای مختلف مردم همه كنار هم و یكصدا انقلابی را به ثمر رساندند كه نتیجه آن استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود و قطعاً این مسیر را ادامه خواهیم داد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش بر پایبندی به عهد خود با مردم تأكید كرد و گفت: باید به هر آنچه وعده داده‌ایم، عمل كنیم. اینكه گفته می‌شود، روحانی دیروز به رأی مردم احتیاج داشت و امروز دیگر احتیاج ندارد، حتماً سخن ناروایی است. روحانی هر روز به رأی فرد فرد مردم ایران احتیاج دارد و اگر مردم با دولت نباشند و دولت همصدا با مردم نباشد و گوش شنوا در برابر مردم نداشته باشد، در چنین صورتی نه شاهد جمهوریت خواهیم بود و نه اسلامیت نظام، چرا كه اسلام به ما توصیه می‌كند كه به وعده خود وفادار باشیم و جمهوریت هم می‌گوید كه حق حكومت با مردم است و ما تا زمانی كه با مردم هستیم، مشروعیت حكومت در دولت را داریم.
آقای روحانی تصریح كرد: پای وعده‌های خود ایستاده‌ام و عقب‌نشینی نكرده و نخواهم كرد و در این راه از هیچ كس هراسی ندارم و راه ملت ایران را كه راه جمهوری اسلامی است با قوت ادامه خواهم داد.
رئیس جمهور خاطرنشان كرد: البته وعده‌های ما و شما این است كه با متانت، انسجام و وحدت در جامعه بتوانیم با دقت و كمترین هزینه، به اهدافمان برسیم.
آقای روحانی گفت: ما اهداف بلندی داریم و شما در انتخابات مطالباتی در نظام داشتید و در اجتماعات انتخاباتی كه عمدتاً جوانان و بانوان بودند، بار مسئولیتی را بر دوش گرفتید و حق بزرگی را در انتخابات دارید و لازم است كه دست به دست هم اهداف خود را پیش ببریم.
رئیس جمهور افزود: قطعاً هدف ما این نبود كه در این انتخابات پیروز شویم و در عرصه حكومت و دولت قرار بگیریم و 4 سال امور را اداره كنیم، بنای ما این است كه به آنچه وعده دادیم، به آن عمل كنیم.
آقای روحانی تصریح كرد: خدا را شاهد می‌گیرم كه در انتخابات همه وزرا، معاونان، استانداران و مسئولان كشور، جز بر مبنای صلاحیت، توانمندی، اعتدال و قبول حق مردم، جمهوریت و اسلامیت نظام هیچ نظر دیگری نداشتم و بر همین مبنا عمل كردم. در دولت یازدهم هم همین نظر را دنبال می‌كردم و اینكه گفته می‌شود وزیری بر من تحمیل شده كاملاً ناصحیح و غیرواقعی است.
رئیس جمهور افزود: البته ممكن است برای هماهنگی برخی وزرا كمی معطلی به وجود آمد، اما در نهایت هر آن كسی كه وزیر شده فردی است كه نظر من بوده است.
آقای روحانی در ادامه با بیان اینكه امكانات و كیفیت دانشگاه‌ها نیازمند تحول است، اظهار داشت: بی‌تردید برای ایجاد این تحول باید تلاش بیشتری انجام دهیم و بر این مبنا حركت خواهیم كرد.
رئیس جمهور گفت: اینكه در مراسم 16 آذر امسال در یك استان دیگر حضور می‌یابم، تصمیم ناگهانی من نبود بلكه در آغاز دولت در این فكر بودم.



00:0001:14
دانلود

آقای روحانی با تأكید بر اینكه دانشگاه‌های كشور باید به مسائل ملی، بین‌المللی و محلی توجه ویژه داشته باشند، افزود: اینكه به فرض در دانشگاه سیستان و بلوچستان استادان و تحقیقات دانشگاهی به دنبال حل مشكلات محلی و استانی نباشد، اصلاً روا نیست و بایستی اولویت‌ها در این راستا محلی و بر مبنای حل مشكلات موجود باشد. درست است كه ملی می‌اندیشیم و جهانی فكر می‌كنیم، اما اولویت باید مسائل استانی و كاربردی باشد و در كنار تحقیقات راهبردی نباید از تحقیقات كاربردی و عملیاتی غافل بود.
رئیس جمهور تصریح كرد: دانشگاه‌ها باید به مسائل و مشكلات محلی خود حساس باشند و برای آن راه حل پیدا كنند.
آقای روحانی نقد دولت و مسئولان دولتی را حق دانشجویان دانست و اظهار داشت: انتقاد حق شماست و حتماً هم دولت را نقد كنید، چرا كه هزینه آن كمتر است و در مجموعه دولت هم رئیس جمهور را نقد كنید چرا كه هزینه بسیار كمتری دارد.

وی با بیان اینكه اگر دانشجو در دانشگاه نتواند نقادی كند، كجا حرف خود را بزند، گفت: اگر در دانشگاه فضای طرح نقد آزادانه و سخن نباشد، خلاقیت نیست و اگر خلاقیت نباشد نمی‌توان انتظار نوآوری هم داشت.
آقای روحانی با اشاره به اینكه دانشگاه باید به اندازه حوزه علمیه آزادی نقد داشته باشد، افزود: بیاییم حداقل به همان اندازه كه در حوزه‌های علمیه، آزادی بیان و طرح نقد وجود دارد، به دانشگاه و دانشجو نیز آزادی و اجازه نقد دهیم تا همانطور كه در حوزه یك طلبه جوان مطلب یك استاد در حد مرجع تقلید را مورد نقد قرار می‌دهد در دانشگاه نیز كسی محدودیتی برای انتقاد نداشته باشد.
رئیس جمهور اظهار داشت: نباید فضا به شكلی باشد كه دانشجو وقتی می‌خواهد حرف و سخنی به میان آورد، مراقب باشد كه آیا كسی اسم او را یادداشت می‌كند، یا نه. ستاره جایش در آسمان است نه در دانشگاه. دانشجو آمده است در دانشگاه آزادانه سخن بگوید و نظرهایش را مطرح كند و از آنچه احساس می‌كند، صحیح نیست، آزادانه انتقاد كند.
آقای روحانی با گرامیداشت یاد بزرگانی چون شهید مطهری، شهید بهشتی، دكتر شریعتی، شهید مفتح، مهندس بازرگان و امثال ایشان، تصریح كرد: آنان در دوران سختی و تاریخی با ما سخن گفتند و راه را نشان دادند و من در جلسه‌ای مستقیم و صریح این جمله شهید مطهری را شنیدم كه می‌گفت باید اجازه دهیم كه ماركسیست‌ها بدون مخفی‌كاری نظریاتشان را در دانشگاه‌ها مطرح و از آن دفاع كنند و ما نیز در مقابل نقد خود و نظر آنها و دفاعمان از اسلام را مطرح كنیم.
رئیس جمهور خاطرنشان كرد: عده‌ای مدام اظهار می‌كنند كه نگران ارزش‌ها هستند، مگر كسی مخالف ارزش‌هاست؟ همه در این كشور مدافع ارزش‌های دینی و ملی هستند، اما ارزش‌ها در جامعه ما متولی خاص ندارد و همه دانشجویان و همه ملت ایران متولی ارزش‌ها هستند و ایران، اسلام و جمهوری اسلامی را دوست دارند.
آقای روحانی گفت: در طول 4 سال دولت یازدهم و این ایامی كه از دولت دوازدهم گذشته است عده‌ای مدام، همه مشكلات ما را ناشی از فضای مجازی می‌دانند و می‌گویند اگر یك تخلفی در این فضا اتفاق افتاده است باید همه آن را ببندیم.
رئیس جمهور افزود: شرط اول پیشرفت در جوامع امروزی دسترسی آزاد به اطلاعات است كه اگر فضای مجازی را ببندیم، این دسترسی در جهان امروز به شدت محدود خواهد شد.
آقای روحانی اضافه كرد: امروز بخش مهمی از تلاش‌ها در ایجاد اشتغال و رونق فضای كسب و كار، متكی بر دسترسی به فضای مجازی است. چنانكه وزیر ارتباطات اعلام كرد در شش ماه اول امسال 50 هزار نفر در عرصه آی‌سی‌تی، مشغول كار شدند و حالا چطور باید عرصه‌ای را كه می‌تواند اینچنین به حل مشكلات بزرگ ما مثل بیكاری كمك كند،محدود یا مسدود كنیم.
رئیس جمهور تصریح كرد: ببینید امروز شركت‌های دانش بنیان ما چقدر پیشرفت كرده اند، آیا این پیشرفت‌ها بدون دسترسی به فضای مجازی ممكن بود؟ آمار می‌گوید در فاصله سال‌های 93 و 95 اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نسبت به 4 سال قبل 2.5 برابر افزایش یافته و بیكاری در جوانان 15 تا 29 سال، 2.3 دهم درصد كاهش یافته است.
آقای روحانی خاطرنشان كرد: علم نمی‌تواند در یك اتاق، یك دانشگاه و حتی یك كشور محصور بماند و برای گردش و دسترسی آزاد به اطلاعات، دانشگاه‌های ما باید با یكدیگر و دیگر دانشگاه‌های دنیا در ارتباط باشند، چرا كه پیشرفت علم و دانش در گرو تعامل علمی است و این فرصت با برگزاری كنفرانس‌های علمی و حتی اعطای فرصت‌های علمی به تنهایی حاصل نخواهد شد.
رئیس جمهور ادامه داد: باید پژوهش‌های مشترك ترتیب دهیم و اساساً به دنبال آن باشیم كه تحقیقات محلی و بومی و منطقه‌ای را با اهداف كاربردی و رفع مشكلات جایگزین تولید مقالات علمی و كتاب برای ارتقای جایگاه علمی و اساسی قرار دهیم تا دانشگاهیان ببینند كه می‌توانند با تمركز بر حل مشكلات در سطح مناطق یا در سطح ملی نیز جایگاه علمی خود را ارتقا دهند.

آقای روحانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینكه امروز با شرایط بسیار خاصی در منطقه و جهان مواجهیم، گفت: كمتر در تاریخ سراغ داریم كه تروریست ها اینچنین در منطقه ما جولان دهند و بار سنگین مبارزه با آن بر عهده ما باشد و همچنین در كشورهای اطراف ما جوانانی قدرت را در دست بگیرند كه تجربه كافی و لازم ندارند و عجیب است كه فردی بر كشور ابرقدرتی حكومت می كند كه رفتار فردایش برای هیچ كس قابل پیش بینی نیست و نمی دانند او فردا چه خواهد كرد؛ این غیرقابل پیش‌بینی بودن ، حتی اروپا را نیز نگران فردای خود كرده است و در این شرایط باید بیش از گذشته با هم متحد باشیم.
رئیس جمهور اضافه كرد: طبیعی است كه ما گرایش‌ها و افكار مختلف داشته باشیم و هر كسی مدافع افكار خود است، اما این مواجهه افكار مختلف با هم باید در عین برادری و اخوت انجام شود كه ضرورت وضعیت امروز ماست.
آقای روحانی اظهار داشت: البته نه از وضعیت منطقه و نه از روابطمان با جهان و نه از مسائل اقتصادی نگرانی ندارم و معتقدم مشكلاتی داریم اما برای عبور از آنها راه‌حل هم داریم و فقط باید این راه‌حل‌ها را از مسیر صحیح‌ آنها، اجرا تا از مشكلات عبور كنیم.
رئیس جمهور تصریح كرد: اینكه كسی فكر كند، دولت توان حفاظت از اقدامات و دستاوردهای خود در دولت یازدهم را ندارد، صحیح نیست. دولت دوازدهم به خوبی می‌تواند از دستاوردهایش در عرصه های اقتصادی، زیست‌محیطی، سلامت، علمی و سیاست خارجی دفاع كند و چه بسا باید به شما بگویم كه دستاوردهای دولت دوازدهم در همین صد روز گذشته در زمینه‌هایی مثل سیاست خارجی حتی معادل دستاوردهای 4 ساله دولت یازدهم باشد.
آقای روحانی ادامه داد: شما كجا سراغ دارید در حل و فصل مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی، نقش جمهوری اسلامی ایران اینچنین مؤثر بوده باشد. اینكه امروز می‌بینید ایران، روسیه و تركیه كنار هم می‌نشینند و درباره مسائل منطقه با هم مذاكره می‌كنند و نتایج مذاكرات آنها در وضعیت امروز و آینده منطقه و دنیا تأثیر می‌گذارد، كی سابقه داشته است؟ درست است ایران پس از انقلاب همواره مهم و تأثیرگذار بوده است اما تأثیرگذاری به این وضوح و روشنی تاكنون سابقه نداشته و یا حداقل كم‌سابقه بوده است.
رئیس جمهور خاطرنشان كرد: شما كجا سراغ دارید كه در طول تاریخ جمهوری اسلامی، امریكا رو در روی ایران بایستد و حرف بی‌اساس بزند و به غیر از چند كشور محدود ، هیچ كس از آن حمایت نكند این از موفقیت‌های بزرگ جمهوری اسلامی و دیپلماسی ماست. شما كجا سراغ دارید كه رزمندگان، سربازان و سرداران ایرانی اینچنین مثل سال‌های اخیر در مسائل منطقه تأثیرگذار بوده باشند.
آقای روحانی تصریح كرد: پیش از این نیز كم در منطقه تأثیرگذاری نداشتیم اما كاری كه با شكست داعش انجام دادیم خیلی فراتر از شكست دادن یك گروه تروریستی بود چرا كه این شكست دادن یك توطئه بین‌المللی علیه خاورمیانه بود.
رئیس جمهور گفت: امروز قادر هستیم هر زمان كه لازم باشد و هر زمان كه دولت‌ها و ملت‌های همسایه و منطقه از ما درخواست كمك داشته باشند، به آنها كمك‌های مستشاری و میدانی كنیم.موفقیتی كه نظام و ملت ایران همین ایام اخیر به دست آورده است آیا برای این كشور مایه فخر و مباهات نیست؟
آقای روحانی اضافه كرد: اینكه فردا یك طرح بزرگ اقتصادی در بندر چابهار استان سیستان و بلوچستان افتتاح خواهد شد كه دولت برای آن یك میلیارد دلار سرمایه‌گذاری كرده است، آیا باعث افتخار نیست؟ روزی كه با نخست وزیر هند و رئیس جمهور افغانستان در تهران اسناد توافقنامه‌ای درباره توسعه بندر چابهار را امضا می‌كردیم نخست وزیر هند گفت كه این روزی تاریخی برای منطقه است كه آیندگان از تأثیر و تحول آن در منطقه بیشتر خواهند نوشت.
رئیس جمهور اظهار داشت: سیستان و بلوچستان آینده، دیگر مثل امروز نخواهد بود و با تكیه بر آبادانی این استان به كمك توسعه بندر چابهار ، گسترش ارتباطات در آن، اتصال خط آهن، گسترش كشاورزی و گردشگری، تحولاتی در آن اتفاق می‌افتد كه همه شرق كشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد و ما فقط از شما می‌خواهیم كه در این مسیر دانشگاه در كنار دولت باشد.
آقای روحانی تصریح كرد: دولت باید با كمك دانشگاه بازارهای داخلی و خارجی را به هم متصل كند. درست است كه بازار 80 میلیونی كشورمان نیز كوچك نیست، اما برای تولید در سطح بزرگ و جهانی باید بازار جهانی داشته باشیم و مدیریت تسخیر بازارهای بزرگ تر جهانی بر عهده شما دانشگاهیان است و دانشگاه باید در این عرصه تحول به وجود آورد.
رئیس جمهور خاطرنشان كرد: امروز دانشگاه‌های ما در برخی زمینه‌ها از جمله در برخی عرصه‌های اقتصادی دانش‌بنیان در حال رساندن ما به خودكفایی هستند و باید این تجربه موفق را به دیگر عرصه‌ها نیز سرایت بدهند.
آقای روحانی با بیان اینكه قبول دارم، مشكلاتی بر سر راه فعالیت‌های علمی دانشگاه‌‌ها وجود دارد، گفت: ما هر آنچه توانسته‌ایم برای تسهیل مسیر فعالیت‌های دانشگاه‌ها انجام داده ایم و بخشی از مطالبات شما دانشگاهیان در همین صد روزه اول فعالیت دولت دوازدهم عملیاتی شده است، اما به هر حال برای عملیاتی شدن همه وعده‌ها و مطالبات نیاز به زمان داریم.
رئیس جمهور افزود: روحانی یادش نرفته است كه در دوران انتخابات چه گفت و اگر گفتم كه میدان عمل را برای جوانان و زنان باز می‌كنم بر عهد خود ایستاده‌ام. یقین بدانید كه عرصه برای حضور زنان و جوانان شایسته و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ما در مدیریت كشور، هر سال بهتر از سال قبل خواهد بود.
آقای روحانی اظهار داشت: برخی مشكلات در جامعه وجود دارد كه اختیارات رئیس جمهور به تنهایی برای حل و فصل آنها كافی نیست و شما خودتان این را می‌دانید. رئیس جمهور اختیاراتی دارد كه از آنها استفاده می‌كند اما یك جاهایی نیز هست كه باید قوای دیگر به كمك او بیایند. به عنوان مثال همین منطقه آزاد سیستان كه از درخواست‌های مهم مردم بود، لایحه‌اش به مجلس رفته و ان‌شاء الله باید آن را تصویب كند.
رئیس جمهور گفت: البته هر جا نیاز به هماهنگی باشد روسای قوا در كنار یكدیگر هستند و من به عهده و پیمانی كه بسته‌ام، پایبند خواهم بود.
آقای روحانی در پایان با آرزوی آنكه روز دانشجو هر سال شكوهمندتر برگزار شود، به روح شهیدان روز دانشجو و بویژه سه شهید اهورایی 16 آذر درود و سلام فرستاد.

دسترسی سریع