در هشتمین همایش غزه نماد مقاومت اسلامی؛

رژیم صهیونیستی مزاحم دائم امنیت ملی تمام كشورهاست

1396/11/04
|
09:40
|

رئیس مجلس: رژیم شرور صهیونیستی در منطقه به دنبال ترور شخصیت‌هاست و در برخی كشورها برای اقدامات ایذایی حضور می‌یابند كه منابع اطلاعاتی ایران آن را كشف كرده است.

لاریجانی: رژیم صهیونیستی مزاحم دائم امنیت ملی تمام كشورهاست/دفاع از مردم فلسطین یك وظیفه اسلامی و انسانی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی عصر امروز (سه شنبه 3 بهمن) در هشتمین همایش غزه نماد مقاومت اسلامی كه به همت جمعیت دفاع از ملت فلسطین در حوزه هنری برگزار شد، حضور یافت و سخنرانی كرد.

دفاع از مردم فلسطین یك وظیفه اسلامی، انسانی و اخلاقی است
آقای لاریجانی در ابتدا با بیان اینكه برخی در دنیای رسانه و كشورهای عربی این سوال را مطرح می‌كنند كه چرا ملت ایران از مردم فلسطین اینگونه دفاع می‌كند، اظهار داشت: رسانه‌های عربی موضوع فلسطین را موضوعی عربی عنوان می كنند و می‌گویند ربطی به ایران ندارد و برخی رجال سیاسی كشورهای غربی می‌گویند اسرائیل یك واقعیت است و همه باید آن را بپذیرند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه به علل دفاع جمهوری اسلامی ایران از ملت فلسطین پرداخت و گفت: فلسطینیان ملت مظلومی هستند؛ آنها مسلمانانند و گرفتار رژیم بدخیمی شده‌اند كه آنها را از كشورشان آواره كرده است و در اردوگاه‌هایی در لبنان، سوریه و سایر كشورها هستند كه در فقر زندگی می‌كنند در حالی كه در گذشته زمین، ملك و شغل داشتند اما اكنون چیزی ندارند و برخی كشورها به آوارگان فلسطینی كمك می‌كنند تا به كشور خود باز نگردند.
وی در ادامه دفاع از مردم فلسطین را یك وظیفه اسلامی، انسانی و اخلاقی دانست و افزود: اگر به كسی ظلم شود و كسی كه می‌تواند به آنها كمك نكند به سر خود آنها نیز ظلم می‌آید، چنانكه شهید مطهری معتقد بود اگر كسی به كسی ظلم كند در این دنیا مورد محاسبه قرار می‌گیرد و اگر از مظلوم دفاع نشود در همین دنیا تاوان می دهد و این یك قاعده است لذا اگر ملتی آواره شود و كمك بخواهد و كسی به آنها كمك نكند خود آنها نیز روزی لباس مذلت خواهند پوشید.

رژیم صهیونیستی مزاحم دائم امنیت ملی همه كشورهاست
آقای لاریجانی در ادامه با بیان اینكه رژیم صهیونیستی از نظر امنیت ملی برای همه كشورهای دیگر یك مزاحم دائم است، اذعان داشت: آنها در مسیر شعار "نیل تا فرات" موفقیتی نداشتند اما همواره داعیه آن را دارند و برای ایران نیز مشكل ایجاد می‌كنند چنانكه دانشمندان هسته‌ای ما را كه هر كدام ستونی برای كشور بودند ترور كردند لذا رژیم شرور صهیونیستی در منطقه به دنبال ترور شخصیت‌هاست و در برخی كشورها برای اقدامات ایذایی حضور می‌یابند و قصد ضربه زدن به اقتصاد كشورها را دارند كه منابع اطلاعاتی ایران آن را كشف كرده است.

اگر ملت های اسلامی بخشی از انرژی خود را صرف فلسطین می‌كردند، امروز وضع آنها این نبود
آقای لاریجانی در ادامه با تأكید بر اینكه باید در برابر رژیم شرور صهیونیستی مقاومت كرد، ابراز داشت: آنها مرز نمی شناسند و دائما ایذا می كنند لذا اگر در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی نشود، پیشروی می كنند.
رئیس نهاد قانونگذاری كشورمان در ادامه با اشاره به تاریخ فلسطین اظهار داشت: از زمانی كه این غائله به پا شد و خواستند یك رژیم جعلی را به زور ایجاد كنند، فراز و فرودهایی برای فلسطین به وجود آمد و در جاهایی پیشرفت و در جایی پسرفت داشتند كه امام (ره) نیز در این باره فرموده بودند اگر مسلمانان هر كدام یك سطل آب می ریختند تاكنون رژیم صهیونیستی را آب می برد.
وی اضافه كرد: از این رو اگر ملت های اسلامی بخشی از انرژی خود را صرف فلسطین می كردند، امروز وضع آنها این نبود همچنین در بسیاری از جنگ هایی كه علیه فلسطین انجام شد آنها جایی شكست خوردند كه در همه آنها نیز رگه هایی از خیانت وجود داشت.

مقاومت در جنگ 33 روزه باعث شد دلالان منطقه‌ای به دنبال نجات اسرائیل از منجلاب باشند
آقای لاریجانی همچنین با بیان اینكه جنگ 33 روزه جنگ سختی بود، عنوان كرد: رژیم صهیونیستی با كمك امریكا از همه امكانات برای حذف حزب الله از صحنه لبنان استفاده كرد كه 10 روز نخست تلاش ها برای آتش بس نتیجه ای نداشت؛ جرج بوش، رئیس جمهور وقت امریكا در كنفرانسی در مسكو حرف سخیفی درباره فلسطین زد و ایده آنها این بود كه كار فلسطین در حال تمام شدن است اما از روز دهم شرایط فرق كرد و صحنه سختی پیش روی اسرائیل آمد كه از دو هفته بعد، دلالان منطقه ای راه افتادند كه مسأله فلسطین و اسرائیل باید حل شود و مقاومت را كه دیدند مجبور شدند آتش بس ظاهری اعلام كنند و اسرائیل را از منجلاب نجات دهند.
رئیس قوه مقننه در ادامه با اشاره به سفری كه همان زمان به یكی از كشورهای اروپایی داشت، خاطرنشان كرد: آن زمان یكی از مقامات آن كشور می گفت اولمرت یك جنازه سیاسی است و این درس بزرگی بود.

خیانت برخی كشورهای عربی در جنگ 33 روزه با اطلاعات دادن به اسرائیل، مشكل ساز شد
وی افزود: در جنگ 33 روزه بعضی از كشورهای عربی به جای كمك به لبنان به رژیم صهیونیستی اطلاعات می دادند كه این خیانت ها مشكل ساز شد و بعد از این غائله به فاصله اندكی رژیم صهیونیستی قصد داشت نشان دهد كه از پا نیفتاده لذا جنگ 22 روزه را راه انداخت كه باز هم مقاومت شد؛ از این رو مقاومت كلید فلاح و پیروزی است.
آقای لاریجانی در ادامه با بیان اینكه بعد از این شكست ها، بحرانی در كشورهای اسلامی راه انداختند تا مجالی برای رژیم مفلوك اسرائیل ایجاد كنند، افزود: آنها قصد داشتند فضای تنفسی برای اسرائیل ایجاد كنند لذا بحران سوریه انرژی كشورهای اسلامی را تحلیل برد و فضا برای رژیم صهیونیستی ایجاد شد.

امریكا با انتقال سفارت خود به قدس شریف می خواهد فضا را بر مردم فلسطین تنگ كند
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با یادآوری این مطلب كه ما در آن زمان به كشورها می گفتیم آنها می خواهند ستون مقاومت را بزنند كه این به ضرر ملت فلسطین است، اظهار داشت: یك صاحبنظر امریكایی - یهودی در كنفرانس هرتسل كه در اسرائیل درباره مسائل مهم رژیم صهیونیستی برگزار می شود گفت داعش رو به زوال است و اكنون باید جبهه النصره را تقویت كنیم چرا كه كشورهای اسلامی درگیر خود هستند و نیروی دفاعی آنها كم شده است.
وی در ادامه با بیان اینكه نفع درگیری ها را رژیم صهیونیستی برد، عنوان كرد: بعد از ماجرای اخیر كه رئیس جمهور امریكا قصد داشت سفارت خود را به قدس شریف ببرد كه شیطنت بزرگی هم بود، آنها می خواهند فضا را بر مردم فلسطین تنگ كنند.

طرح برقراری روابط سیاسی و اقتصادی با اسرائیل خیانتی ازجانب برخی كشورهای اسلامی است
آقای لاریجانی اظهار كرد: آنها به تعهدات خود در قرارداد اسلو پایبند نبودند و این نتیجه همان ضعف هاست، از طرفی برخی كشورهای اسلامی در این میان خیانت، و برقراری ارتباط سیاسی و اقتصادی با رژیم صهیونیستی را مطرح می كنند البته این موضوع نقاط قوتی هم دارد كه اگر در سیر تحولات فلسطین بنگریم متوجه می شویم تنها روش مقاومت جواب داده است و سیلی محكمی در لبنان، غزه و جنگ 50 روزه خورده اند.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سوی دیگر به واسطه این اتفاقات، گروه های فلسطینی بر مقاومت متمركز شدند كه باارزش است همچنین كشورها هوشیاری خود را به دست آوردند و اراده های سیاسی كشورهای اسلامی معطوف به دفاع از ملت فلسطین شد كه در گذشته خواب آلودگی داشتند.

تقویت تفكر مقاومت باعث نگرانی رژیم صهیونیستی شده است
وی در ادامه با بیان اینكه بدون وفاق سیاسی نمی توان كاری انجام داد، عنوان كرد: برخی كشورهای اسلامی در سال های اخیر ملاحظاتی داشتند اما امروز از ترس خسارتی كه ممكن است برای خود آنها نیز به وجود آید، با ملت فلسطین همگرایی پیدا كرده اند لذا امروز تفكر مقاومت باعث می شود رژیم صهیونیستی همچنان نگران باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینكه تقویت نیروی مقاومت برای رژیم صهیونیستی هراسناك است، خاطرنشان كرد: امیدواریم مسیر پیش رو و هوشیاری های مسلمانان و همگرایی آنها باعث شود ملت فلسطین از فشارها آزاد شود و به زندگی خود بازگردد كه آرزوی دست نیافتنی نیست.
در پایان این مراسم آقای علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اهدای لوح تقدیری از قهرمانان حوزه فلسطین به ویژه كشتی گیر پهلوان علیرضا كریمی كه به باخت مصلحتی تن داد تا با حریف صهیونیست مبارزه نكند، قدردانی كرد.

دسترسی سریع