مردم فتنه‌ها و توطئه‌ها را خنثی كرده اند

خطیب نماز جمعه تهران: شما مردم جنگ قومیت‌ها را در اول انقلاب، جنگ 8 ساله دوران دفاع مقدس، فتنه منافقین در سال 78، فتنه سال 88 و دی 96 را جمع كردید؛ فتنه‌های بعدی را هم شما جمع كنید.

1396/11/07
|
08:50
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آیت الله سیداحمد خاتمی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به ایام فاطمیه گفت: دو ماه جمادی الاول و جمادی الثانی ماه های فاطمه است و این دو ماه عطر فاطمه را با خود دارد.

وی همچنین به حادثه كشتی نفتكش سانچی اشاره كرد و افزود: عزیزانی كه در این حادثه جان خود را از دست دادند شهیدان خدمت هستند و ما این مصیبت بزرگ را به خانواده ها و بازماندگان عزیزان تسلیت می گوییم و برای آنها طلب رحمت و غفران الهی داریم.
وی گفت: 6 بهمن سالگرد حماسه افتخارآمیز مردم آمل در مقابله با هجوم كمونیست ها بود كه مردم شریف آمل با تشكیل هزاران سنگر در این روز بزرگ حماسه آفریدند، جا دارد برای این حماسه بزرگ فیلم ها و مستندها ساخته شود.
خطیب جمعه تهران با اشاره به در پیش بودن ایام دهه مبارك فجر افزود: انقلاب ما بدون نام امام خمینی بی هویت است، شناسنامه انقلاب اسلامی ما امام است، ما مدیون امام بوده ایم، هستیم و خواهیم بود و تداوم این انقلاب اسلامی از رهگذر رهنمودهای امام می گذرد.
آیت الله خاتمی گفت: رهنمودهای امام در صحیفه نور و وصیت نامه ایشان حاضر است و مفسر صحیح و درست خط امام حضرت آیت الله امام خامنه ای در جمع ما هستند و خط ناب امام را باید از این نایب برحق امام گرفت.
وی افزود: به حق، انقلاب اسلامی نعمت بزرگ خداوند بر جهان اسلام و به خصوص مردم عزیز ما بود، انقلاب اسلامی یك هدیه بود، نعمت حاكمیت دین، نعمت استقلال، نعمت حاكمیت ملت بر سرنوشت خود، نعمت امنیت، خودباوری ملی و ده ها نعمت بود كه از این رهگذر نصیب ملت بزرگ ما شد.
خطیب جمعه تهران گفت: سنت خدا این است كه نعمت ها با شكر می ماند اگر شكر كنید می ماند، 39 سال است كه انقلاب اسلامی مانده است و ما خود را برای برپایی جشن چهلمین سال انقلاب در سال آینده آماده می كنیم.
آیت الله خاتمی افزود: بخشی از شكر، مردم هستند كه دِین خود را به انقلاب ادا كردند و باز هم ادا می كنند، دهه فجر را گرامی داشته اید امسال بیشتر گرامی بدارید، راهپیمایی 22 بهمن را با شكوه برگزار كرده اید امسال باشكوه تر برپا خواهید كرد برای اینكه امسال معنای عمیق تری دارد.
وی گفت: دشمنان شما مردم با بازی های كودكانه می خواستند آسیبی به انقلاب برسانند ولی راهپیمایی خودجوش داشتید و آن را با راهپیمایی 22 بهمن تكمیل كنید كه این زبان قال و زبان جان است، اینكه ما اعلام می كنیم تا آخرین نفس و آخرین قطره خون پای انقلاب ایستاده ایم.
خطیب جمعه تهران افزود: شما مردم توطئه ها را خنثی كردید، جنگ قومیت ها را در اول انقلاب، جنگ 8 ساله دوران دفاع مقدس، فتنه منافقین آدم كش در سال 78 ، همین طور در سال 88 و دی 96 را شما مردم جمع كردید، فتنه های بعدی را هم شما جمع كنید، شما می توانید، فتنه منافقین را شما جمع كردید.
آیت الله خاتمی گفت: شما همه پاسدار انقلاب هستید و از این پس هم هر جا توطئه و توطئه گری دیدید به سرعت به مقامات مسؤول به عنوان یك واجب خبر دهید، این ها شكر مردم است.
وی افزود: شكر مسؤولان نظام خدمت به این مردم است، گشودن گره از كار این مردم است و این وظیفه و تكلیف است و منتی نیست، شما مدیون مردم هستید و آنها شما را بر سر كار گذاشتند، باید به مشكلات مردم رسیدگی كنید.
خطیب جمعه تهران گفت: دشمن در مقطع كنونی طرح های زیادی علیه مردم و انقلاب دارد باور كنید كه انقلاب بزرگ اسلامی ما در غفلت كامل غرب به پیروزی رسید، اگر آنها احتمال می دادند كه این انقلاب این عمر و عمق را پیدا می كند آن را در نطفه خفه می كردند.
آیت الله خاتمی افزود: خدا خواست اینها كر و كور شوند و انقلاب به پیروزی برسد كه رسید، كینه آنها از انقلاب عمیق است، آنها دنبال توطئه هستند، اینكه بگوییم از براندازی عبور كردند این گونه نیست، دشمنان شما مردم آنی از براندازی غافل نیستند.
وی گفت: ایجاد بدبینی و نا امیدی توطئه دشمن است، ملتی كه رهبری دارد كه حتی دشمنان می گویند دوراندیش ترین رهبر جهان است و ملتی این چنین فداكار دارد هیچ مشكلی نخواهد داشت و همه مشكلات را حل خواهد كرد.
خطیب جمعه تهران افزود: دشمن در پی سوءاستفاده از ابزار جدید اطلاع رسانی است، كانال های تلگرام و اینستاگرام و استفاده های دیگری كه در این عرصه وجود دارد، ما با فضای مجازی مخالف نیستیم، ما موافق فضای مجازی سالم با استفاده از ظرفیت های داخلی بدون دخالت دشمنان هستیم ولی وضعیتی كه اكنون داریم تا وضعیتی باید داشته باشیم فاصله زیاد است.
آیت الله خاتمی گفت: این مردم، برای دین و اخلاق بچه های خودشان و امنیت كشورشان فضای مجازی سالم می خواهند، مقام معظم رهبری فرمودند مگس روی زخم می نشیند و بنابراین انتظار مردم از مسؤولان این است كه این زخم ها برطرف شود.
وی افزود: كارگر سر ماه حقوق می خواهد و این برای من طلبه رنج آور است، به حقوق مالباختگان برسید، نگذارید بعضی واحدهای تولیدی تعطیل شود نمی گویم همه آنها ولی ما در سال اقتصاد مقاومتی هستیم در این دو ماه آخر سال به جای اینكه به حرف های چالشی بپردازید به درد مردم برسید.
خطیب جمعه تهران گفت: ساز جدید تضعیف روحانیت است، روحانیتی كه به عنوان سرمایه استقلال و عظمت این ملت بوده و هست هدف قرار گرفته است و دیدید كه اغتشاشگران به برخی از این حوزه ها حمله كردند و به برخی حوزه ها هم بدتر رژیم شاه حمله كردند كه نمونه آن حوزه علمیه تاكستان بود، این بیانگر عمق كینه دشمنان است.
آیت الله خاتمی افزود: مدتی است كه در سایت ها و جاهای دیگر به بودجه حوزه های علمیه می پردازند، به مردم می گویم ولله یك ریال از حقوق ماهیانه ما كه نامش شهریه است از بودجه دولتی نیست و از سهم امام است كه مردم متدین می دهند.
وی گفت: آنچه هم كه رهبری می دهند یك ریال از بودجه دولتی نیست، میانگین شهریه طلبه ها 500 تا 600 هزار تومان در ماه است بالاترین رقمی هم كه یك طلبه با 20 سال سابقه دریافت می كند رقمی زیر خط فقر است.
خطیب جمعه تهران افزود: می گویند طلبه ها بیمه هستند، خوب طلبه ها هم شهروند هستند در دوره های گذشته در دولت های قاجاریه هم به مدارس دینی می رسیدند، دولت كنونی همه به دانشگاه ها می رسد، ما حوزه مستقل داریم اگر بتوانیم در این عرصه ها هم بودجه ای نگیریم شورای عالی حوزه علمیه ما استقبال می كند.
آیت الله خاتمی گفت: الان حوزه پول به اندازه كافی برای بیمه همه طلبه ها ندارد، آرزوی همه مراجع و اعضای شورای عالی حوزه های علمیه استقلال حوزه ها از این جهات است.

­خطبه نخست نماز جمعه تهران

امام جمعه موقت تهران ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی، حمد و ثنای خدا را به علت اعطای نعمت های مادی و معنوی از ملزومات سبك زندگی قرآنی دانست و از همه مردم خواست بیش از پیش خدا را در تمام شئونات زندگی خود یاد كنند.

آیت اله سید احمد خاتمی با بیان اینكه قرآن كریم علاوه بریاد خدا، یاد نعمت های خدا و اولیایش را ضروری دانسته است به سوره احزاب در این خصوص اشاره كرد و گفت: یاد كردن از خدا هر انسانی را در برابر گناه مصون می دارد.
وی یاد كردن از خدا را هم به صورت زبانی و هم قلبی دانست و تأكید كرد: عالم محضر خداست و باید مراقب رفتارهای خود باشیم.
ایت اله خاتمی با تأكید براینكه مردم باید علاوه براینكه در رویارویی با دشمن و هنگام تصمیم گیری و قضاوت همواره به یاد خدا باشند از آنان خواست همچنین به هنگام لذت های گناه آلود، عصبانیت، خلوت ها، كاركردن و تقسیم نیز از خداوند منان غافل نشوند.

دسترسی سریع