هیئت وزیران میزان پاداش پایان سال 1396 (عیدی) را مبلغ ثابت 8 میلیون و 475 هزار ریال تعیین كرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در جلسه عصر یكشنبه هیئت وزیران كه به ریاست روحانی رییس جمهور برگزار شد، به دستگاه های اجرایی، نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و قوه قضائیه و سایر دستگاه های اجرایی مشمول قوانین خاص اجازه داد به كارمندان خود اعم از رسمی، ثابت، پیمانی، خرید خدمت، قراردادی و موقت، اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی و قضات كه بطور تمام وقت اشتغال به كار هستند، مبلغ ثابت 8 میلیون و 475 هزار ریال به نسبت مدت خدمت تمام وقت در سال 1396 به عنوان پاداش آخر سال (عیدی) در بهمن ماه سال جاری از محل بودجه مصوب دستگاه های اجرایی پرداخت نمایند.
پرداخت پاداش آخر سال (عیدی) به كاركنان خرید خدمت، قراردادی و موقت به نسبت خدمات تمام وقت آنان در سال 1396 بوده و در هر حال میزان عیدی این گونه افراد از 50 درصد رقم مذكور كمتر نخواهد بود.
علاوه بر این، میزان پرداخت پاداش آخر سال (عیدی) بازنشستگان، مستمری بگیران، حقوق وظیفه از كارافتادگی، حقوق وظیفه وراث مستخدمین متوفای مشمول صندوق های بازنشستگی و صندوق معذوریت و از كارافتادگی جهاد كشاورزی، صندوق های بازنشستگی نیروهای مسلح و نیروی انتظامی و سایر صندوق های بازنشستگی و نیز شهدا و جانبازان از كار افتاده كلی نیز مبلغ 8 میلیون و 475 هزار ریال از محل بودجه مصوب صندوق بازنشستگی یا دستگاه اجرایی ذیربط قابل پرداخت است.
لازم به ذكر است خدمت نیمه وقت بانوان از لحاظ اجرای این تصویب نامه، تمام وقت محسوب می شود و معلمان حق التدریس نیز نسبت به ساعات تدریس مشمول این تصویب نامه خواهند بود.
در ادامه جلسه، وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی درباره ایجاد، توسعه و صدور پروانه بهره برداری برای 4161 طرح صنعتی و معدنی به هیات وزیران ارایه داد كه این آمار بیانگر تحقق 5 /92 درصدی برنامه رونق تولید و اشتغال در دستگاه مذكور در سال جاری است.
همچنین گزارش مذكور حاكی از آن است كه بهره برداری از این طرح ها منجر به اشتغالزایی مستقیم برای 67 هزار و 885 نفر در این مدت شده است.
موافقت دولت با اختصاص اعتبار و تسهیلات بانكی برای زلزله زدگان استان های ایلام و كرمانشاه
هیات وزیران با اختصاص مبلغ 552 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار به آسیب دیدگان ناشی از زلزله اخیر در استان ایلام موافقت كرد.
اعتبار اختصاص یافته شامل كمك بلاعوض جهت احداث تعداد 500 واحد آسیب دیده در اماكن مسكونی شهری به ازای هر واحد 60 میلیون ریال، كمك بلاعوض جهت احداث تعداد 1500 واحد آسیب دیده در اماكن مسكونی روستایی به ازای هر واحد 50 میلیون ریال، كمك بلاعوض جهت تعمیر 1500 واحد آسیب دیده در اماكن مسكونی شهری، روستایی و تجاری به ازای هر واحد 20 میلیون ریال، كمك بلاعوض جهت تأمین لوازم خانگی تعداد 500 واحد مسكونی به ازای هر واحد 20 میلیون ریال، كمك بلاعوض جهت تأمین اسكان موقت تعداد 1085 واحد از آسیب دیدگان به ازای هر واحد مبلغ 50 میلیون ریال و همچنین اختصاص اعتبار جهت ارایه خدمات فنی، مدیریتی و آواربرداری و بازسازی تأسیسات زیربنایی است.
با تصویب دولت مبلغ 945 میلیارد ریال تسهیلات بانكی ارزان قیمت نیز با سود 4 درصد در مناطق روستایی و 5 درصد در مناطق شهری به زلزلهزدگان استان ایلام اختصاص یافت.
هیات وزیران همچنین مبلغ 18 هزار و 680 میلیارد و 260 میلیون ریال تسهیلات بانكی با سود 4 درصد در مناطق روستایی و 5 درصد در مناطق شهری به زلزله زدگان استان كرمانشاه اختصاص داد.
این تسهیلات شامل بازسازی 19 هزار و 426 واحد مسكونی روستایی به ازای هر واحد تا سقف 300 میلیون ریال، بازسازی تعداد 8677 واحد مسكونی شهری به ازای هر واحد تا سقف 400 میلیون ریال، تعمیر اماكن مسكونی شهری و روستایی حداكثر تا سقف 120 میلیون ریال به ایاز هر واحد، مقاوم سازی اماكن مسكونی شهری حداكثر تا سقف 400 میلیون ریال به ازای هر واحد و تسهیلات تأمین لوازم خانگی و سایر هزینه های ضروری حداكثر تا سقف 100 میلیون ریال و تسهیلات بانكی جهت خودروی آسیب دیده به ازای هر واحد تا سقف 50 میلیون ریال است.
همچنین مبلغ 4 هزار و 756 میلیارد و 780 میلیون ریال برای بازسازی بخش های خسارت دیده ناشی از زلزله استان كرمانشاه اختصاص یافت كه این مبلغ صرف كمك بلاعوض جهت جهت احداث 6477 واحد مسكونی شهری به ازای هر واحد 60 میلیون ریال (نقدی و یا مصالح)، كمك بلاعوض جهت احداث 18626 واحد مسكونی روستایی به ازای هر واحد 50 میلیون ریال.
كمك بلاعوض جهت تعمیر واحدهای مسكونی شهری و روستایی و واحدهای تجاری به ازای هر واحد حداكثر تا سقف 20 میلیون ریال، كمك بلاعوض جهت تأمین لوازم خانگی تعداد 31 هزار و 203 واحد مسكونی به ازای هر واحد 20 میلیون ریال، كمك بلاعوض جهت مقاوم سازی واحدهای مسكونی به ازای هر واحد حداكثر تا سقف 45 میلیون ریال (نقدی و یا مصالح)، كمك بلاعوض جهت فوت 620 نفر به ازای هر نفر 50 میلیون ریال، بازسازی و مرمت پادگان ها و پاسگاه های مرزی آسیب دیده از زلزله توسط ارتش، سپاه و نیروی انتظامی، اختصاص و پرداخت اعتبار خارج از شمول بابت جبران هزینه های جانبی درمان افراد آسیب دیده از زلزله (نظیر افراد قطع نخاع، بیماران خاص و سایر بیماران آسیب دیده از زلزله كه نیازمند طول درمان هستند) و هزینه های صدور پروانه ساختمانی واحدهای احداثی جهت پرداخت به شهرداری ها و دهیاری ها خواهد شد.
با تصویب دولت همچنین مبلغ 8 میلیارد ریال به عنوان كمك بلاعوض جهت تأمین اسكان موقت باقیمانده آسیب دیدگانی كه واحد مسكونی آنها به صورت صد درصد تخریب شده است، اختصاص یافت و مبلغ 5 هزار میلیارد ریال اعتبار نیز به عنوان مرحله اول اعتبارات مورد نیاز بازسازی تأسیسات زیربنایی، در اختیار استانداری كرمانشاه قرار گرفت.
هیات وزیران همچنین با اختصاص مبلغ 154 میلیارد ریال اعتبار برای تكمیل و تجهیز مراكز مدیریت و كنترل حوادث استان ها به منظور بهره برداری هرچه سریعتر از این مراكز موافقت كرد.
دولت وضعیت تأمین آب كشت بهاره را بررسی كرد
هیات وزیران در ادامه جلسه، به بررسی گزارش وزارتخانه های نیرو و جهاد كشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست درخصوص «تأمین آب كشت بهاره» پرداخت و مسئولیت مدیریت آن را با توجه به خشكسالی های اخیر به كارگروهی از اعضای دولت محول كرد.
مجوز انعقاد قرارداد مشاركت برای اجرای چندین پروژه صادر شد
هیات وزیران به منظور توسعه شبكه آزادراهی كشور، افزایش ایمنی، سرعت در جابجایی بار و مسافر، صرفه جویی در مصرف سوخت، كاهش زمان سفر و آلودگی محیط زیست و افزایش ظرفیت ترافیكی، با صدور مجوز انعقاد قرارداد مشاركت برای اجرای پروژه های آزادراه اصفهان – شهرضا – ایزدخواست و قطعه (6) آزادراه تبریز – ارومیه موافقت كرد.
تسویه بدهی های شركت راه آهن جمهوری اسلامی ایران توسط دولت
دولت به منظور جبران بخشی از زیان شركت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ناشی از اعمال سیاست تثبیت و كاهش سهم خود از تعرفه حق دسترسی به شبكه ریلی به منظور اقتصادی كردن حمل بار توسط راه آهن و به تبع افزایش سهم حمل بار ریلی و ایجاد صرفه جویی قابل توجه به نفع اقتصاد ملی، به سازمان برنامه و بودجه كشور اجازه داد تا مبلغ 2900 میلیارد ریال از محل منابع هدفمندكردن یارانهها در اختیار شركت راه آهن جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.
دولت لایحه موافقتنامه سرویس های هوایی دوجانبه بین ایران و كویت را تصویب كرد
هیات وزیران لایحه موافقتنامه سرویس های هوایی دوجانبه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت كشور كویت را تصویب و اجازه مبادله اسناد آن را صادر كرد.
این موافقتنامه به منظور تأسیس و بهره برداری از سرویس های هوایی بین و ماوراء سرزمین های دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت كشور كویت به عنوان دو عضو كنوانسیون هواپیمایی كشوری بین المللی و طرف های متعاهد منعقد شده است.
ایران و فرانسه موافقتنامه خدمات هوایی امضا می كنند
هیات وزیران در راستای ایجاد خدمات هوایی بین و ماورای سرزمینهای ایران و فرانسه به عنوان دو عضو كنوانسیون هواپیمایی كشوری بین المللی، به وزارت راه و شهرسازی اجازه داد نسبت به انجام مذاكره، پاراف و امضای موقت موافقتنامه مربوط به خدمات هوایی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری فرانسه اقدام كند.