وكیل كارگران شاكی مرتضوی در پرونده تامین اجتماعی از صدور حكم شلاق برای مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی خبر داد.
مصطفی ترك همدانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: دادگاه پس از بررسی ابعاد پرونده و اتهامات سعید مرتضوی، وی را به شلاق محكوم كرد.
این وكیل دادگستری ادامه داد: قاضی حیدری در بخش اول، تمامی اعمال مجرمانه متهم را در برداشت اموال سازمان تامین اجتماعی به خوبی تشریح و تبیین كرده و با وجود این كه اتهام مرتضوی اختلاس بوده اما آن را در زمره تصرف اموال عمومی و بیتالمال تعیین كرد.
ترك همدانی تصریح كرد: مرتضوی در اتهام "تصرف اموال عمومی" كه غیرقانونی است به 70 ضربه شلاق و در اتهام "اهمال در انجام وظیفه و تضییع اموال بیت المال" به 65 ضربه شلاق محكوم شده است.
وی تصریح كرد: حكم شلاق مرتضوی به صورت تعزیری صادر شده است.
وكیل كارگران شاكی مرتضوی گفت: با توجه به اتهامات مدیرعامل و سرپرست سابق تامین اجتماعی انتظار صدور رای سنگین تری داشتیم اما با احترام به نظر و رای قاضی بنده اعتراض خودم را به مراجع قضایی ارائه خواهم كرد.
پرونده مدیرعامل سابق تامین اجتماعی سه بخش داشت كه بخش اول آن در شعبه 9 دادگاه كیفری یك استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا محمدی كشكولی برای رسیدگی به شكایت سازمان تامین اجتماعی و ولی دم یكی از كشته شدگان كهریزك برگزار و مرتضوی در پرونده شكایت ولی دم محسن روح الامینی تبرئه شد.
بخش دوم و سوم پرونده به شكایات پالیزدار و تخلفات تامین اجتماعی اختصاص داشت.
سرپرست سابق تامین اجتماعی در بخش شكایت سازمان تامین اجتماعی به پرداخت46 میلیون تومان رد مال و یك سال حبس كه شش ماه آن، تعلیقی است، محكوم شده است.