ستاد اقتصاد مقاومتی استان كرمان با حضور معاون اول رییس جمهور در جیرفت تشكیل جلسه داد.
ه گزارش خبرگزاری صدا و سیما آقای جهانگیری دیشب در این جلسه گفت سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شده است و همه باید بر اساس این سیاستها كشور را بسازیم .
وی افزود هیچ مسئولی در هیچ ردهای نمیتواند از این سیاستها شانه خالی كند و هر كس نمیتواند این سیاستها را اجرا كند باید بگذارد و برود .
معاون اول رییس جمهور ادامه داد: رویكرد اصلی اقتصاد مقاومتی این است كه اقتصاد ما مردمی باشد و بخش خصوصی میداندار باشد و این یك فرصت طلایی برای افرادی است كه میخواهند در كشور كار اقتصادی انجام دهند.
آقای جهانگیری گفت: افزون بر 800 هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژههای نیمهتمام نیاز است و با واگذاری طرحهای عمرانی به دنبال كسب درآمد نیستیم و مدیرانی كه اجازه واگذاری طرحها را نمیدهد به كشور و ملت خدمت نمیكنند.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای استان كرمان گفت بحث آب به عنوان محدودیت اصلی باید اولویت استان كرمان باشد و به صورت جدی به آن پرداخته شود و بیابانزدایی نیز باید در دستور كار قرار گیرد.
معاون اول رییس جمهور با انتقاد از عملكرد بانكهای استان كرمان در اعطای تسهیلات به صنایع كوچك و متوسط افزود: بانكهای استان كرمان تعلل كردهاند و این قابل قبول نیست و استاندار كرمان و وزیر كشور باید از بانكها حسابكشی كنند.
فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی كشور تاكید كرد:ارزیابی عملكرد استانها در بخش اقتصاد مقاومتی بر مبنای اجرای طرحهای ملی است.
آقای جهانگیری با استقبال از ایده تقسیم استان كرمان به مناطق هشتگانه اقتصاد مقاومتی افزود: حضور شركتهای قدرتمند در مناطق هشتگانه اقتصادی برای فعالكردن ظرفیتهای این مناطق است.
وزیر صنعت و معدن و تجارت هم در این نشست گفت: برای توسعه صنایع تبدیلی كشاورزی جنوب استان كرمان بر مبنای صادرات، ترمینال، بستهبندی و سورتینگ آمادگی داریم.
آقای نعمتزاده همچنین خواستار واگذاری معادن جدید در جنوب استان كرمان شد .
وی با اشاره به طرح رونق تولید افزود: از بانكهای استان كرمان انتظار بیش از این است زیرا آمار پرداخت تسهیلات در بعضی از استانهای كوچكتر از كرمان بیشتر از این استان است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور هم از آمادگی این سازمان برای اجرای برنامه های توسعه ای در جنوب كرمان خبر داد و افزود: تمركز ما بر توسعه صنایع دستی در مناطق مختلف است .
خانم احمدی گفت : كویر لوت ثبت جهانی شده و فرصت مناسبی است كه هدف گذاری در صنعت گردشگری صورت گیرد.
آقای رزمحسینی استاندار كرمان هم گفت: بعد از توفیقاتی كه در قلعهگنج حاصل شد، الگوی این شهر را در راستای مردمی كردن اقتصاد مقاومتی در سراسر استان دنبال كردیم و موسسات ملی و بومی قدرتمند به عنوان معین مناطق هشتگانه اقتصادی كرمان انتخاب شد.
در این نشست مدیران معین اقتصاد مقاومتی هشتگانه استان كرمان از روند فعالیتهای انجام شده گزارشی ارائه كردند.