هجمه‌ها به كمیته امداد امام خمینی، ناحق است

رئیس مجلس هجمه های وارد شده به كمیته امداد امام خمینی را ناحق دانست و گفت: كمیته امداد از امكانات اهدایی مردم برای خود مردم استفاده می‌كند.

1397/03/22
|
13:33
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، نادر قاضی پور در نشست علنی امروز (سه شنبه، 22 خرداد) مجلس شورای اسلامی در تذكر شفاهی با استناد به ماده 110 آیین نامه داخلی مجلس گفت: طی چند روز گذشته توهین های فراوانی به كمیته امداد امام خمینی صورت گرفته است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: هیچ پولی از كمیته امداد امام نه به سوریه و نه به لبنان ارسال نمی شود لذا ضدانقلاب به این نهاد غیردولتی هجمه وارد كرده است كه ضرورت دارد از آن صیانت شود.
همچنین علی لاریجانی در پاسخ به تذكر نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: هجمه ها به كمیته امداد امام خمینی به ناحق انجام می شود و براین اساس مشخص است كه خطی برای ایجاد تخریب است تا روی اراده مردم تاثیر بگذارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: كمیته امداد امام خمینی از امكاناتی كه مردم كمك می كنند برای مردم ایران استفاده می كند.

تشكر رئیس مجلس از معاونت نظارت در ارائه گزارش اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه دوم
رئیس مجلس شورای اسلامی از اقدامات معاونت نظارت مجلس درباره ارایه گزارش از فعالیت كمیسیون های تخصصی و تحقیق و تفحص ها تشكر كرد.
دكتر لاریجانی در نشست علنی امروز پس از قرائت گزارش اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه دوم دوره دهم مجلس شورای اسلامی كه از سوی معاونت نظارت مجلس قرائت شد، گفت: از زحمات معاونت نظارت و كاركنان این بخش كه این گزارش را تدوین كرده‌اند، تشكر می كنم.
وی افزود: این گزارش جمع بندی از كارها و فعالیت های كمیسیون های مختلف و همچنین بخش های تحقیق و تفحص و پیگیری های نمایندگان در شوراهای مختلف نظارتی بود كه در این راستا معاونت قوانین این گزارش را تدوین كرد.

ادیانی: نمایندگان با بمباران پیامكی تهدید می شوند/ لاریجانی: موضوع در هیأت رئیسه بررسی می شود
عضو كمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از هجمه پیامك های تهدیدآمیز به نمایندگان با هدف تغییر رأی آنها درباره لوایح و طرح ها، از رئیس مجلس خواست برای پایان دادن به این موضوع، راهكاری بیندیشند.
علی ادیانی در نشست علنی امروز (سه شنبه 22 خرداد) مجلس شورای اسلامی در تذكری با استناد به ماده 24 آیین نامه داخلی مجلس گفت: اخیراً جوی ایجاد شده است كه بر روی گوشی های همراه نمایندگان مرتباً پیامك می آید و بمبارانی از پیامك ها از جانب ذی نفعان و گروه های مختلف برای تغییر رأی نمایندگان درخصوص لوایح مختلف را شاهدیم، در حالی كه جایگاه نمایندگان اجل بر این است كه بخواهند در طی هجمه ها نظر خود را تغییر دهند یا خط بگیرند.
نماینده مردم قائم‌شهر، سوادكوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه متن بسیاری از این پیامك ها بعضاً تهدیدآمیز است، گفت: از رئیس مجلس و هیأت رئیسه می خواهم برای این مسأله فكری كنند تا شاید بتوان شرایط را تغییر داد.
وی همچنین در تذكری دیگر با استناد به ماده 149 آیین نامه داخلی مجلس، افزود: نمایندگان در جلسه علنی گذشته به مسكوت ماندن لایحه FATF رأی دادند در حالی كه این مسكوت ماندن حُسن فاعلی داشت اما حُسن فعلی نداشت چرا كه ماده 149 آیین نامه اجرایی نشد.
عضو كمیسیون انرژی مجلس در ادامه توضیح داد: گزارش رد یا مسكوت ماندن لایحه زمانی در دستور كار قرار می گیرد كه دولت درخصوص لایحه ظرف یك ماه پس از چاپ و توزیع گزارش كمیسیون از جانب هیأت رئیسه مجلس تقاضای این مهم را داشته باشد، اما لایحه مذكور 13 خرداد چاپ و توزیع شده، بنابراین هنوز یك ماه نشده است، لذا ماده 149 آیین نامه اجرا نشده است.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذكرات این نماینده گفت: درخصوص تذكر شما مستند بر ماده 149 آیین نامه در جلسه آخر زمان رأی گیری برای مسكوت ماندن لایحه FATF گفته شد كه دولت تقاضا كرده و موافق این مسأله است و بر این مسأله تاكید شد، ضمن آنكه لایحه مذكور از قبل چاپ شده بود، در واقع با در نظر گرفتن زمان اصلی چاپ می توان گفت یك ماه گذشته است، این در حالی است كه طرح ها و لوایحی كه مسكوت می مانند دیگر به مجلس بازنمی گردند.
رئیس قوه مقننه كشورمان ادامه داد: اما در مورد تذكر مستند به ماده 24 آیین نامه معتقدم این موضوع باید در هیأت رئیسه بررسی شود تا برای آن چاره ای بیابیم و مانع از ادامه پیامك‌های تهدیدآمیز به نمایندگان شویم، چرا كه برخی ها از طریق پیامك ها مانع از تفقد نمایندگان در موضوعات مختلف می شوند، لذا موضوع در هیأت رئیسه بحث و بررسی می شود.
هیات رئیسه هر هفته 5 سوال نمایندگان را بررسی می كند
­رئیس مجلس در پاسخ به تذكر نماینده محلات گفت: با توجه به تعداد سوالات نمایندگان، هیات رییسه تصمیم گرفته است كه در هفته 4 یا 5 سوال را در دستور كار قرار دهد.
علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز در توضیح اخطار و تذكری گفت: بر اساس گزارش نظارتی معاون نظارت، 2436 تذكر كتبی در یك سال گذشته مطرح شده كه نتیجه این تذكرات معلوم نیست، همچنین 834 سوال مطرح شده كه تنها 39 سوال در صحن مطرح شده است، 47 مورد تحقیق و تفحص در دستور كار قرار گرفته كه تنها یك مورد به قوه قضاییه ارجاع شده است.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر قرار باشد نمایندگان اینطور به وظایف نمایندگی‌شان عمل كنند نمی‌توانند به وظایف نظارتی‌شان به خوبی عمل كنند. درخواست ما این است كه مجلس در بحث نظارتی فعال‌تر باشد.
عضو هیات رئیسه كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین با بیان اینكه در موضوع برجام، گزارش وزارت خارجه به نمایندگان داده نشده است، گفت: رییس‌جمهور آمریكا در 18 اردیبهشت از برجام خارج شد، امروز 22 خرداد است یعنی چهار هفته از این موضوع می‌گذرد و در مورد آن تعیین تكلیف نشده است.

دسترسی سریع