تصویب فوریت طرح رسیدگی به حقوق مدیران و مقامات

نمایندگان مجلس با ارائه طرحی جدید خواستار رسیدگی به حقوق و دستمزد مدیران و مقامات كشوری شدند.

1395/09/21
|
15:06
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ در شرایطی كه كلیات طرح شفافیت دریافتی مدیران و مقامات كشوری ، سه هفته پیش در مجلس شورای اسلامی رد شده بود این بار نمایندگان با ارائه طرحی جدید رسیدگی به دستمزد مدیران و مقامات كشور را خواستار شدند.

غلامرضا كاتب به عنوان طراح این طرح یك فوریتی در توضیح آن گفت: یكی از موضوعاتی كه مورد وفاق بین تمام قوای كشور است ، بحث حقوق های نامتعارف است كه هجمه بزرگی را به ارزش های انقلاب اسلامی و آرمان های امام راحل ایجاد كرده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به تعداد مدیران نجومی بگیر افزود: اگرچه تعداد مدیران دریافت كننده حقوق های نامتعارف از 400 نفر بیشتر نیست اما چون این موضوعی بلاتكلیف است ، یكی از انتظارات بسیار بزرگ ملت ایران اسلامی از نمایندگان ، گرفتن تصمیمی شفاف ، صریح و قاطع در مورد این موضوع است.

وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینكه نباید بحث حقوق های نامتعارف به فراموشی سپرده شود اظهار داشت: در اولین جلسه مشترك دولت و مجلس كه در ریاست جمهوری برگزار شد، رئیس مجلس تقاضا كردند تا لایحه مدیریت خدمات كشوری هر چه سریعتر به مجلس تقدیم شود و رئیس جمهور نیز وعده دادند ظرف مدت یك ماه این لایحه را ارائه خواهند داد.

كاتب افزود: متأسفانه تاكنون این موضوع حل نشده ضمن اینكه باید گفت پس از ارائه لایحه اولویت ما در صورت تصویب این طرح ، جایگزینی و پیگیری كردن لایحه خواهد بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به نامه رسمی خود در این زمینه افزود: علاوه بر این مسائل، من یك نامه رسمی با امضای رئیس مجلس نیز نوشته ام كه لایحه قانون مدیریت و خدمات كشوری جدا از حقوق و دستمزد، زمان اجرای آزمایشی آن نیز به پایان رسیده است.

وی با بیان اینكه لازم است دولت هر چه سریعتر لایحه خود را در این زمینه ارائه كند ، گفت: در طول عمر مجلس ، مركز پژوهش ها ، دیوان محاسبات و كمیسیون اصل 90 زحمات زیادی در این زمینه كشیده و طرحی تهیه كردند اما به جهت ایراد جزیی مبنی بر اینكه این طرح نباید در كمیسیون اصل 90 بررسی شود ، كلیات این موضوع رأی نیاورد.

كاتب اضافه كرد: به همین علت مردم شاید احساس می كنند كه ما با كلیات این طرح مخالف بودیم اما باید گفت كه همه نمایندگان به اتفاق آراء به فوریت آن رأی دادند اما مخالفت ها از یك سو به علت ارجاع موضوع به كمیسیون اصل 90 بود و از سوی دیگر نیز آقای انصاری گفته اند كه دولت لایحه ای در این زمینه به مجلس تقدیم خواهد كرد.

وی با بیان اینكه پس از گذشت یك ماه تاكنون هیچ لایحه ای ارائه نشده است ، تصریح كرد: ضمن احترام به تصمیم دولت تقاضا می كنیم دولت هر چه سریعتر لایحه خود را ارائه كند.

كاتب افزود: از نمایندگان نیز تقاضا می كنم به یك فوریت این طرح رأی دهند زیرا باعث افزایش اعتماد عمومی خواهد شد و مردم احساس نمی كنند مجلس به خواسته آنها بی تفاوت است.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: رأی نمایندگان می تواند كمكی برای شفاف سازی پرداختی ها و منابع باشد.

كاتب در ادامه با اشاره به مشكلات این طرح اظهار داشت: اگر در جزئیات مشكلی وجود داشت ، به كمیسیون اجتماعی ارجاع می شود و نمایندگان مجلس نیز می توانند پیشنهادهای خود را در كمیسیون های اصلی و فرعی مطرح كنند تا به مطالبات مردم پاسخ دهند.

در جریان بررسی این طرح سلیمی نماینده محلات نیز در تذكری گفت: رسیدگی به شفافیت دریافتی مدیران و مقامات كشوری یكی از موضوعات مهمی است كه باید به صورت دو فوریتی مطرح شود تا هر چه سریعتر بررسی و نتیجه آن اعلام شود.

یك فوریت این طرح در نهایت با 107 رأی موافق و 31 رأی مخالف از مجموع 201 نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.


دسترسی سریع