در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی به ریاست رئیس جمهور و با حضور سران قوا، پیشنهادها و راهكارهایی در خصوص كنترل و مدیریت نقدینگی بررسی و مصوب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ در این جلسه كه صبح امروز برگزار شد؛ پس از بررسی گزارش رئیس كل بانك مركزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص وضع نقدینگی، مقرر شد مطالبات بانك مركزی از شركتهای تعاونی و مؤسسات غیرمجاز در كوتاه مدت براساس روشهای مصوب تصفیه شود.
در خصوص تصفیه دیون بانكها به بانك مركزی نیز در دوره زمانی محدود و با نظارت هیأتی متشكل از نمایندگان سه قوه تصمیماتی اتخاذ شد تا بدهی بانك ها به بانك مركزی پرداخت شود.
همچنین براساس مصوب جلسه، وزارت امور اقتصادی و دارایی مجاز است تمام یا بخشی از سهام و داراییهای تحت مالكیت دولت را در چارچوب روشهای جاری یا در قالب «صندوق سرمایهگذاری معاملهپذیر» با مكانیزمهای تشویقی و با رعایت سیاستهای كلی اصل 44 قانون اساسی در بورس واگذار نماید.