مجازات قاطع و فوری مفسدان اقتصادی
امام جمعه موقت تهران بر مجازات قاطع، بدون تبعیض و فوری مفسدان اقتصادی تاكید كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،حجت السلام والمسلمین كاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه گفت: یكی از موضوعاتی كه همواره در نماز جمعه از جانب مردم مطرح می شود برخورد جدی با مفاسد است كه بر این اساس برخورد با متخلفان، مفسدان و خائنان به امور اقتصادی نباید تبعیض بردار باشد و هر مفسدی در هر جایگاه و با هر نسبتی كه با هر مسئولی كه دارد باید بدون اغماض با او برخورد قاطع شود.
وی تصریح كرد: البته در این باره رئیس و سخنگوی قوه قضائیه وعده های جدی دادند به ویژه از سخنان آقای محسنی اژه ای این طور به نظر می رسد كه پشت پرده فساد در بازار سكه و ارز و مفاسد دیگر، همكاری با برخی افراد است كه در بدنه دولت و در برخی مسئولان ریشه دارند.
صدیقی تاكید كرد: آنطور كه سخنگوی قوه قضاییه وعده داده كه وعده حق است امروز در جنگ اقتصادی ، اقدام كسانی كه فساد می كنند، ملت شهیدداده را به چالش می كشند، سلب آرامش می كنند و با امیدوار كردن دشمن آنان را به طمع می اندازند خیانت جنگی و افساد فی الارض است پس مجازاتشان نیز باید متناسب با شرایط جنگی باشد.
وی افزود: بر این اساس مردم از قوه قضاییه توقع دارند كه اگر بناست با این مفاسد قاطعانه برخورد شود، شعاری نباشد و مجازاتشان طول نكشد گرچه چارچوب قضایی با حرف های رسانه ای و روزنامه ای تفاوت دارد اما رسیدگی ها در حد امكان در مسیری باشد كه توقعات بجای مردم صبور، نجیب، همیشه رزمنده ، همیشه حامی انقلاب و شهیدداده برآورده شود و خیلی چشم براه نمانند.
خطیب نماز جمعه تهران بار دیگر تاكید كرد: مجازات مفسدان اقتصادی باید در فرصت مناسب، بازدارنده و عبرت آموز باشد .
این خبر تكمیل می شود
هشدار صدیقی درباره تكرار اشتباهات گذشته برغم تجربه برجام
امام جمعه موقت تهران با بیان اینكه رئیس جمهور امریكا گرگی در لباس بشر است هشدار داد : برخی هنوز هم می خواهند اشتباهات گذشته را تكرار كنند در حالیكه یك بار برجام را تجربه كردند و عهد شكنی امریكا رادیده اند .
حجت السلام والمسلمین كاظم صدیقی در ادامه سخنانش در خطبه دوم نماز جمعه تهران با اشاره به رسوایی مدعیان حقوق بشر گفت: بمباران اتمی هیروشیما و ناكازاكی و جنایات بسیار در ویتنام ، كودك كشی در غزه ، كشتار بی دفاعان در یمن ، برخورد با سیاه پوستان ، نقض حقوق بشر در زندانهای ابوغریب و گوآنتانامو و دیگر زندانها در جهان نمونه هایی از نقض حقوق بشر است كه منشا همه این مشكلات ، گرگ هایی در لباس بشر هستند.
وی تصریح كرد : رئیس جمهور امریكا را نمی شود آدم دانست او گرگی است كه خودش را در لباس بشر ظاهر كرده است .
صدیقی با رد اشتباهات گذشته برای مذاكره با امریكا و اعتماد به این كشور تاكید كرد: بنابر آیات مقدس قرآن كریم آنان ایمان و عهد ندارند و به قراردادها و امضاهایشان اعتنا نمی كنند به این علت ، اهل این نیستند كه انسان با آنان مذاكره كند و اگر هم روزی بنا بر این كار باشد با این دولت و با این رئیس جمهور به هیچ عنوان امكان مذاكره نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت : نخستین مسئله ای كه سخن شبانه روز مردم است مشكلات اقتصادی است كه بر همه شئونات جامعه اعم از فرهنگ، اخلاق ، روح و روان جامعه و آرامش خانواده ها اثر می گذارد .
خطیب موقت نماز جمعه تهران مشكلات كنونی اقتصادی را معلول غفلت ها ، سوء مدیریت ها و بی توجهی به قوانین شرع در مدیریت كشور دانست و افزود: اگر مدیریت دینی داشته باشیم و به رهنمودهای خدا در مسئله مدیریت عمل كنیم مشكلات حل و فصل می شوند .
صدیقی با تاكید بر اینكه مدیران كشور باید قوی ، امین ، حفیظ ، علیم ، و كارشناس باشند گفت : مدیران باید تحفظ نفس داشته باشند ، سیاسی بازی نكنند هزینه ها را كاهش دهند ، اعتبار ملت را بالا ببرند ، ارزش پول ملی را حفظ كنند و فضای عمومی جامعه را به آرامش برسانند .
وی تاكید كرد : حفیظ بودن مدیران بسیار مهم است آنان باید دلسوز و از خود مردم باشند ؛ اشراف و خودشیفتگان از مردم فاصله دارند پس مدیران باید از متن طبقات ضعیف مردم جوشیده باشند چنانكه پیامبر (ص) درد یتیمی را چشیده و درد ناداری را لمس كرده بود و هیچگاه فقرا را از یاد نمی برد.
صدیقی افزود : همانطور كه حضرت علی (ع) الگوی ما بود مسئولان هم باید درد مردم ، فقرا ، جنوب شهری ها ، حاشیه نشینان ، جانبازان ، ایثارگران ، از كارافتاده ها ، ورشكستگان بخش های تولیدی و افراد سرگردان ادارات را لمس كنند .
وی با طرح این پرسش كه برای حل و فصل مشكلات چه باید كرد؟ گفت: ما نام مشكلات كنونی را بحران و مسائل غیرقابل حل نمی گذاریم زیرا ملتی كه در دوران جنگ تحمیلی برغم نبودن امكانات ، خالی بودن سیلوها و نداشتن تجهیزات دفاعی با توكل بر خدا ، ایمان ، توسل به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و لبیك گفتن به نایب حضرت حجت از آن پیچ خطرناك عبور كرد، با الگو قراردادن آن تجربه تاریخی از پیچ خطرناك كنونی هم با سربلندی عبور می كند .
امام جمعه موقت تهران عبور از ، مشكلات كنونی را مشروط و حاوی دو نوع برخورد دانست و تاكید كرد: نخست آنكه سختی ها را فرصت تلقی كنیم، نباید منتظر بیرونی ها باشیم ، چشممان به كفار باشد و چشم به این داشته باشیم كه اگر امكانات فراهم نبود فعالیت نكنیم.
صدیقی با تاكید بر لزوم بهره مندی از مدیران جهادی و كارآزموده افزود : فرمانده و سرباز در جنگ با فرمانده در رفاه و سربازی كه حالت جنگی ندارد متفاوت است اكنون در شرایط جنگ اقتصادی هستیم چنانكه رهبر معظم انقلاب فرمودند اتاق جنگ امریكا در خزانه داری این كشور تشكیل شده است پس باید نیروهای كمی و كیفی خود را برای مصاف با جنگ تمام عیار امریكا علیه كشورمان تقویت كنیم .
وی اضافه كرد : با این نگاه برای تحقق خودكفایی ، باید مشكلات كنونی را فرصت تلقی كنیم .
صدیقی با اشاره به مشكلات كنونی در صنعت خودروسازی تصریح كرد : در این صنعت با وجود سابقه بسیار همچنان وابسته ایم و در مواجهه با مسئله تحریم، بازار خودرو دچار تلاطم می شود . این چه وضعی است كه تا صدایی می رسد ، هر كس هر طور دلش می خواهد با مردم بازی می كن و برای مردم مشكلات روحی ایجاد می شود ؟
وی با اشاره به ظرفیت های كشور در تولید مواد اولیه در صنایع نفت ، پتروشیمی و فولاد افزود : اكنون وقت آن است كه دندان طمع را بكنیم ، خودمان راه بیفتیم و همه چیز را فراهم كنیم .
امام جمعه موقت تهران با اشاره به پیشرفت ها در صنایع موشكی به طرح این پرسش پرداخت كه مگر در گذشته در این عرصه صاحب فناوری بودیم ، چه شد كه اكنون یكی از مولفه های قدرت ما همین توانایی موشكی محسوب می شود كه سبب سرافرازی ما و حمایت از مظلومان عالم شده است ؟
صدیقی افزود : در صنعت خودرو نیز اگر به بیگانگان تكیه نكنیم و از جوانان متخصص، مواد اولیه ، شركت های دانش بنیان و منابع فراوان داخلی استفاده كنیم می توانیم به اهدافمان برسیم .
وی نگاه دیگر به مشكلات داخلی را ، بهره مندی از تجربیات داخلی دانست و گفت : طرح پالایشگاه ستاره خلیج فارس ابتدا با فعالیت دو شركت خارجی آغاز شد اما تا زمزمه تحریم مطرح شد آن را رها كردند و نیروهای سپاهی و جهادی قرارگاه خاتم الانبیا آن را در مدتی كوتاهتر از حد تصور به بهره برداری رساندند.
صدیقی خودكفایی در تولید بنزین ، ایجاد ارزش افزوده در استفاده از میعانات گازی ، تولید بنزین یورو 5 و كاهش آلاینده های زیست محیطی را بخشی از مزایای این طرح عظیم برشمرد و افزود : مگر این نیروهای داخلی از آسمان آمده اند ؟ از همین ها باید كمك بگیریم از یازده میلیون دانش آموخته آماده بكار دانشگاهها كه بسیاری معتقد به خون شهدا ، آماده برای شهادت ، كمربسته برای خدمت و كم هزینه و پرفایده هستند .
خطیب نماز جمعه تهران رفع مشكل آب آشامیدنی استان خوزستان را نمونه دیگری از فعالیت جهادی با استفاده از نیروهای داخلی برشمرد و گفت : این در حالیست كه دشمن با موج سواری از این مشكل می خواست امنیت آنجا را بهم بزند اما دیدید كه سپاهیان ما در مدت كوتاهی خارج از پیش بینی ها مشكل آنجا را برطرف كردند .
وی خطاب به مسئولان تاكید كرد : توصیه های سازنده و سرنوشت ساز رهبر حكیم ، مومن و متكی به خدا را در نظر بگیرید و بخش خصوصی را تقویت كنید .
خطبه نخست نماز جمعه تهران
خطیب موقت نمازجمعه تهران گفت: تقوا یعنی خودیابی، خودپایی و نوعی مراقبت است و در نجات امت اسلامی چیزی بالاتر از تقوا وجود ندارد چرا كه تقوا سرمایه مراقبت از عمر است.
حجت الاسلام والمسلمین كاظم صدیقی در خطبه اول نمازجمعه امروز تهران به تالیف كتابی از مرحوم ابن فهد حلی ( عُدّةُ الدّاعی و نَجاحُ السّاعی) اشاره كرد و افزود: در این كتاب بخش فقه و عرفان و شرایط دعا، استجابت دعا و حقایق دعا و موانع آن ذكر شده است.
وی با بیان اینكه در این كتاب (عُدّةُ الدّاعی و نَجاحُ السّاعی ) (سوره نساء آیه 131) فصلی با موضوع تقوا وجود دارد به جوانان فرهیخته و تحصیل كرده دانشگاهی توصیه كرد وگفت: این كتاب به فارسی ترجمه شده است و جوانان اهل مراقبه و افرادی كه از اوقات خود به بهترین شكل استفاده می كنند می توانند از مطالب با ارزش این كتاب بهره مند شوند.
صدیقی عمر انسان را به عنوان سرمایه ای كه بدل ندارد دانست و افزود: هر آنچه از انسان به مانند ابناء و یا زینت های این دنیا از دست برود به دست می آید اما عمر برگشت ناپذیر است.
وی گفت: این دنیا محل زندگی نیست و زندگی انسان پس از مرگ شروع می شود و در آنجاست كه معلوم می شود هر كسی چه چیزی دارد كه همان اعمال و رفتار ما در این دنیا و در طول عمر ما تعیین كننده سرمایه و آبروی ما پس از مرگ است.
خطیب موقت نمازجمعه تهران در بخشی دیگر از سخنانش به كلامی از امام علی(ع) در نهج البلاغه اشاره كرد و اظهارداشت: امیرالمومنین(ع) می فرمایند وقتی انسان می میرد انسان های این دنیا می گویند چه چیزی از خودش به جای گذاشته است؟ اما ملائكه آورده های او را همچون اعمال و رفتار جویا می شوند كه چه آورده است.
حجت الاسلام صدیقی با تاكید بر اینكه عمر را باید به درستی برای خودمان ذخیره كنیم، ادامه داد: لحظه ای غفلت و خطا حتی در لسان ممكن است موجب پشیمانی شود و باید قدر عمر خود را بدانیم و در قرب به خدا هر نفس یك پله است كه انسان را به خدا نزدیك می كند.
وی در بخش پایانی سخنان خود در خطبه اول همچنین آیه "ایاك نعبد و ایاك نستعین" را قرائت كرد و افزود: خداوند ایاك نعبد را در ابتدا آورده است و فرموده كمك خدا، توفیق خدا و هر كار خیری كه می خواهیم رمزش بندگی ماست.
حجت الاسلام صدیقی ادامه داد: انسان موجودی آزاد است كه آفریده شده است و با اختیار انتخاب می كند اما او تبعیض را نفی می كند و اراده ما بركارهایمان هرچند موثر است اما تا زمانی كه خداوند نخواهد اتفاقی رخ نخواهد داد.
وی گفت: با كمك خداوند تمام امور و با خواست خداوند انجام می شود و با اینكه تمام امور به اذن خداست یا خداوند در امور خیر می فرماید در خوبی ها كنار ماست خداوند عنایت می كند و نیروی بیشتری به انسان می دهد و در نماز خواندن نیز انسان ها نیرو و انرژی الهی می گیرند و نماز كمك زندگی و پناه و اقتدار انسانهاست و این انرژی الهی در وجود انسان ها همان ریسمان الهی است كه از سقوط انسان ها جلوگیری می كند.
منبع: خبرگزاری صداوسیما