آینده اسرائیل همراه با فقر و ركود شدید

تحقیق صورت گرفته از طرف موسسه تحقیقاتی"تائوب" نشان می دهد كه آینده اقتصادی اسرائیل با ركود و فقر شدید همراه خواهد بود.

1395/10/09
|
10:13
|

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ پایگاه اینترنتی نشریه جروزالم پست نوشت: آینده اقتصادی اسرائیل با ركود و فقر شدید همراه خواهد بود.
تحقیق صورت گرفته از طرف موسسه تحقیقاتی"تائوب" نشان می دهد كه آینده اقتصادی اسرائیل با ركود و فقر شدید همراه خواهد بود.

بر اساس این تحقیق، برای سالها میزان تولید ناخالص ملی اسرائیل با رشد سرانه‌ای معادل دو تا دو و نیم درصد در هر سال همراه بوده است اما از سال دو هزار و دوازده تا سال دو هزار و شانزده این روند به شدت كند شده است و به طور متوسط به نه دهم درصد رسیده است. این میزان رشد اقتصادی، پایین تر از میزان رشد اقتصادی در كشورهای توسعه یافته با میزان تولید ناخالص ملی مشابه است.

"گیلعاد براند" از محققان موسسه تائوب معتقد است: مهمترین عامل در كاهش رشد اقتصادی در یك دهه گذشته، افزایش میزان به كارگیری افراد غیرماهر بوده است. این عامل در نیمی از كاهش میزان رشد اقتصادی دخیل بوده است.

در این حال او همچنین در تحقیقات خود به كاهش مشاركت سرمایه انسانی در رشد اقتصادی اسرائیل اشاره داشته است. او همچنین به این موضوع اشاره كرده است كه روند نزولی میزان بهره وری به همین ترتیب از سال دو هزار و دوازده ادامه پیدا كرده است.
وی افزود: اطلاعات نشان داد كه بخش بزرگی از نیروی كار كه وارد اقتصاد شده اند از آموزش و مهارت های مرتبط با بازار كنونی كار بی بهره بوده اند كه این موضوع از رشد اقتصادی جلوگیری كرده است.

افزایش جمعیت فقیر
در رابطه با فقر و نابرابری هم" جان كال" دیگر محقق این موسسه تحقیقاتی معتقد است كه مسائل مربوط به رفاه و امنیت اجتماعی با وجود فقر و نابرابری از اولویت های اصلی دولت در دوسال اخیر نبوده است.
این تحقیق نشان داده است كه دولت، تنها نود و چهار میلیارد شِكِل در سال دو هزار و پانزده به بخش رفاهی اختصاص داده است كه این میزان حدودا یك پنجم كل هزینه های دولت است.

در بخش دیگر این تحقیق آمده است: جمعیت فقیر جامعه اسرائیل از دو هزار و دو تا سال دو هزار و چهارده بسیار افزایش یافته است به طوری كه میزان خانوارهای فقیر در سال دو هزار و دو، چهل و چهار درصد بوده است و این میزان در سال دو هزار و چهارده به پنجاه و چهاردرصد رسیده است.

دسترسی سریع