تولید صنعتی نانوسیلیكا به دست محققان ایرانی

دانشمندان كشورمان با دستیابی به دانش فنی تولید نانوسیلیكا در داخل، توانستند تولید آن را از انحصار كشورهای آمریكا، آلمان ،اسپانیا و چین خارج كنند.

1395/10/11
|
15:35
|

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ مدیرعامل شركت دانش بنیان فدك گفت: اكنون خط تولید این فناوری نانویی با ظرفیت تولید سالانه حدود 150 تا200 هزار تن و سرمایه گذاری 9 میلیارد ریال با حمایت ستاد نانو ریاست جمهوری و شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان راه اندازی شده است.
حسین فخاری زمان دستیابی به تولید صنعتی نانوسیلیكا را دو سال با كاربرد در حوزه‌های تولید رنگ و پوشش، كشاورزی، نانوكامپوزیت و پلاستیك و سیمان و بتن بیان كرد و افزود: با دستیابی به دانش فنی تولید نانوسیلیكا در داخل، تولید آن از انحصار كشورهای آمریكا، آلمان ،اسپانیا و چین خارج و سالانه 40 میلیارد ریال صرفه جویی برای كشور حاصل شد.
وی گفت: استفاده از نانوسیلیكا در تولید رنگ‌های اپوكسی باعث افزایش پایداری نهایی رنگ ، در صنعت پلاستیك و نانوكامپوزیت این محصول به عنوان تقویت كننده عمل كرده و خواص مكانیكی محصول نهایی را بهبود می بخشد
به گفته فخاری همچنین در صنعت كشاورزی، این نانوماده به عنوان ریزمغذی تامین سیلیسیم استفاده می‌شود.
حمیده كلاهدوزان مدیر تحقیق وتوسعه این شركت دانش بنیان هم سیلیكای نانوساختار و نانوسیلیكا یكی از پرمصرف ترین نانومواد در بازار جهانی برشمرد و گفت: این ماده بر اساس تغییر در ساختار و خصوصیات فیزیكی- شیمیایی خود می‌تواند كاربردهای متفاوتی در صنایع مختلف داشته باشد.
این شركت دانش بنیان 20 آبان پارسال موفق به دریافت تأییدیه‌ نانو مقیاس از ستاد توسعه‌ی فناوری نانو برای این محصول شد.

دسترسی سریع