فشار اخیربه قوه قضائیه به علت برخوردبا آقازاده های مفسد است

معاون اول قوه قضائیه: اینكه اخیراً فشارها زیاد شده علتش این است كه با آقازاده های مفسد و مفسدان دانه درشت و افراد منتسب به قدرت برخورد می شود.

1395/10/15
|
11:28
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در حاشیه همایش تخصصی معاونان و روسای ادارات مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری آرش صادقی و اعتصاب غذای وی افزود: اطلاعات ما نشان می دهد كه اینگونه كارها از خارج سرچشمه می گیرد اما برخی عوامل داخلی هم به آن دامن می زنند و افراد را تحریك می كنند تا با این اقدام قوه قضائیه را تحت فشار قرار دهند .
وی با طرح به این پرسش كه چرا فشارها بر قوه قضائیه زیاد شده است؟ گفت : چون كه دستگاه قضا با آقازاده های دارای فساد و مفسدان دانه درشت و افراد منتسب به قدرت برخورد می كند آنها هم فشار می آورند تا جوسازی و افراد را وادار به اعتصاب غذا كنند .
محسنی اژه ای تاكید كرد: كسانی كه فكر می كنند قوه قضائیه تحت تاثیر فشارهای خارجی و داخلی بر خلاف قانون به كاری تمكین كند بدانند به شدت در اشتباه هستند و به هیچ وجه تسلیم فشارها نمی شویم .
وی با یادآوری فتنه 88 و فشارها علیه نظام اسلامی و رای مردم در آن دوره با هدایت شیطان بزرگ گفت : آنها فشار آوردند تا انتخابات بدون هیچ دلیلی ابطال شود اما ما زیر بار حرف نادرست و بی دلیل نرفتیم اما اكنون اگر حرف حقی باشد كاملا آماده ایم بشنویم بالاخره حتما ایراداتی وارد است و باید رفعش كرد.
معاون اول دستگاه قضا در ادامه گفت: بالاخره اگر كسی دست از اعتصاب غذا برداشت می تواند مرخصی هم برود بالاخره هستند افرادی كه تحت انتساب به پدر خود جرمی مرتكب شدند و هم اكنون نیز مرخصی می روند و یا برخی دیگر با توجه به شرایط قانونی حتی عفو می شوند بنابراین معیار ما قانون است .

قانون باید برای معرفی مفسدان اقتصادی و مجرمان اصلاح شود
معاون اول قوه قضائیه: قانون باید به منظور معرفی مفسدان اقتصادی و مجرمان به مردم اصلاح شود تا جنبه بازدارندگی داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در همایش تخصصی معاونان و رؤسای اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی كه در ستاد فرماندهی ناجا در حال برگزاری است افزود: از جمله مواردی كه باید مورد بازنگری قرار گیرد شناخت و معرفی مجرم به جامعه است اما اكنون دادگاه را علنی برگزار می كنیم در حالی كه در عمل نمی توانیم مجرمان را معرفی كنیم چرا كه دست ما از نظر قانونی بسته است.

وی در همین زمینه با بیان مثالی گفت: فردی بیش از هزار میلیارد تومان با دوز و كلك از اموال عمومی گرفته اما هنوز برنگردانده است حالا وقتی كه دستگیر شده ما به اختصار می گوییم جیم، میم (ج-م) كه مردم ما را واقعا مسخره می كنند.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: سارقی بارها سرقت كرده و سرقتش مسلحانه بوده و تكرار شده و مال مسروقه هم همراهش در منزل یا خودرو اش است و صداوسیما جرات ندارد آن را پخش كند در حالیكه اگر قانون اجازه می داد و دادگاه واقعا علنی برگزار و مشخص می شد فرد چكار كرده هم به نفع دستگاه قضا و هم به نفع مردم و البته علیه مجرم بود.

وی در عین حال خاطر نشان كرد: البته آنجایی كه مسائل اخلاقی و یا مصالح ملی مطرح است بحث دیگری است اما این نباید اینگونه باشد كه الان عنوان دادگاه علنی باشد ولی نتوان آن را در رسانه ها منعكس كرد بنابراین باید بتوانیم آنها را معرفی كنیم.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: الان می گوییم دادگاه علنی است در حالیكه صدا و سیما حق پخش ندارد و ما هم حق نداریم اسم ببریم، بنابراین دست ما از این نظر بسته است و باید قانون اصلاح شود.

دسترسی سریع