الحاق ماده‌ای به قانون تعیین تكلیف استخدامی معلمان



نمایندگان مجلس با رفع ایراد شورای نگهبان طرح الحاق یك ماده به قانون تعیین تكلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را تصویب كردند.

1397/06/13
|
14:37
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ نمایندگان در جلسه علنی امروز، طرح الحاق یك ماده به قانون تعیین تكلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی با اصلاحات و الحاقات بعدی كه شورای نگهبان به آن ایراد گرفته بود با یك اصلاح تصویب شد.
بر اساس این مصوبه، اجرای حكم این قانون منوط به پیش بینی منابع لازم در قوانین بودجه سنواتی است.
اصلاحاتی در لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی

­نمایندگان مردم در خانه ملت با اصلاحاتی، مناطق ویژه اقتصادی تعیین شده در لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی را بازنگری كردند.
نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی با الحاق مناطق خلخال، كیاشهر و فریدن به مناطق ویژه اقتصادی كشور موافقت كردند.
گفتنی است نمایندگان در بررسی ردیف 82 لایحه یك فوریتی ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری - صنعتی و 12 منطقه ویژه اقتصادی، منطقه ویژه امیركبیر اراك را اصلاح كردند. همچنین در ردیف 71 نام شهر چاف و چمخاله را نیز افزودند.
نمایندگان در ادامه بررسی و اصلاح این لایحه با پیوست بودن نقشه واضح منطقه آزاد ارس موافقت كردند.

قانون استخدام ناجا با اولویت بررسی می شود

­نمایندگان مردم با بررسی اولویت دار طرح دائمی شدن قانون استخدام ناجا موافقت كردند.
نمایندگان ملت در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی با بررسی اولویت دارگزارش كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح دایمی شدن قانون استخدام ناجا موافقت كردند.

كاتب در اخطار قانون اساسی: طرح اصلاح قانون تعیین تكلیف استخدامی حق التدریسان مغایر اصل 75 است

رئیس كمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: بار مالی طرح الحاق یك ماده به قانون تعیین تكلیف استخدامی حق التدریسان و نهضت سوادآموزی از محل حذف حقوق دریافتی حق التدریسی های تبدیل وضعیت شده دیده شده است.
غلامرضا كاتب در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی در اخطار اصل 75 قانون اساسی در بررسی طرح یك فوریتی الحاق یك ماده به قانون تعیین تكلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش اعاده شده از شورای نگهبان افزود: برای این دستور پیشنهاد چاپ شده ای داشتیم اما بدون توجه به آن، رأی گیری انجام شد.
رئیس كمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس تصریح كرد: بنا بر یكی از بندهای این طرح بار مالی این قانون از محل حذف حقوق دریافتی حق التدریسی های تبدیل وضعیت شده در این قانون در بودجه سنواتی تامین می شود.
آقای لاریجانی در پاسخ به اخطار كاتب گفت: در ابتدا پیشنهادی وجود نداشت اما بعد از رأی گیری مشخص شد كه پیشنهاد چاپ شده وجود داشته است لذا گاهی غفلت رخ می دهد.

رد كلیات طرح جامع توسعه و عمران روستایی

­نمایندگان مردم در خانه ملت با كلیات طرح جامع توسعه و عمران روستایی كشور مخالفت كردند.
نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی با كلیات طرح جامع توسعه و عمران روستایی كشور با 62 رأی موافق، 154 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 220 نماینده حاضر در جلسه مخالفت كردند.

موافقت مجلس با یك فوریت طرح اصلاح بودجه 97

­نمایندگان مردم با یك فوریت طرح اصلاح قانون بودجه سال 1397 كل كشور در خصوص تكمیل تسویه تسهیلات بانكی موافقت كردند.
این طرح كه به امضای 62 نفر از نمایندگان رسیده در خصوص ضرورت تسهیل در تكمیل طرحهای عمرانی در استان ها و حذف كاغذبازی های اداری زاید، ضرورت تمدید حكم مربوط به تسویه تسهیلات بانكی به دلیل تعلل بانك مركزی و بانك های عامل است.

اعلام وصول طرح اصلاح قانون حمایت از خانواده

­عضو هیات رئیسه مجلس سه طرح نمایندگان را اعلام وصول كرد.
احمد امیرآبادی فراهانی در نشست علنی امروز موارد اعلام وصول شده را به شرح زیر قرائت كرد:
طرح اصلاح موادی از قانون شوراهای حل اختلاف؛ طرح لغو مجوزهای ناظر بر وزارتخانه ها، موسسات و سازمان های مستلزم نام یا تصحیح نام از شمول قوانین و مقررات عمومی و طرح الحاق یك تبصره به ماده 43 قانون حمایت از خانواده.

تصویب یك فوریت طرح تمدید مهلت پرداخت بدهی تولیدكنندگان به بانك‌ها

­نمایندگان مردم با یك فوریت طرح اصلاح قانون بودجه سال 1397 كل كشور موافقت كردند كه بر اساس آن و در صورت تصویب نهایی، مهلت پرداخت بدهی تولیدكنندگان به بانك‌ها تمدید می شود.
نمایندگان در نشست علنی امروز با یك فوریت طرح اصلاح قانون بودجه سال 1397 با 140 رأی موافق، 20 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 230 نماینده حاضر در جلسه موافقت كردند.
محمدحسین فرهنگی در توضیح دلایل یك فوریت این طرح گفت: بر اساس بند (و) تبصره (16) قانون بودجه، تولیدكنندگانی كه وام آنها تا پایان سال 96 سررسید شده می‌توانند تا شهریور 97 با پرداخت اصل وام و سود وام خود را تسویه كنند این در حالی است كه نظام بانكی به دلایل نامعلوم تحقق این مهم را به تعویق انداخت و تا امروز یك مورد از مصادیق آن اجرایی نشد.
اصلاح قانون بودجه سال 1397 كل كشور به منظور تأمین زمان مورد نیاز تولیدكنندگان برای تسویه وام‌های آنها است، با اصلاح این قانون، تولیدكنندگان فرصت كافی برای تسویه مطالبات بانك‌ها و موسسات مالی و اعتباری تا پایان سال 97 را دارند.
علیرضا محجوب در مخالفت با یك فوریت اصلاح قانون بودجه 97 بیان كرد: این اصلاحیه خلاف قانون برنامه است و انضباط مالی را بر هم می‌زند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: از اصول بودجه‌ریزی نباید عدول شود.
محسن كوهكن در موافقت با فوریت اصلاح قانون بودجه سال 97 گفت: به نظر می‌رسد نمایندگان مخالف دو فوریت این طرح هستند و با اصل آن نظر مخالفی نداشته باشند.

آغاز طرح سؤال از وزیر ارشاد

­بررسی طرح سؤال از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره علت عزل غیركارشناسی مدیران روحانی حوزه های كلیدی این وزارتخانه دقایقی پیش آغاز شد.
در ادامه نشست علنی صبح امروز خانه ملت سؤال ملی عبدالحمید خدری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم از سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور كار قرار گرفت.
در متن سؤال آمده است كه علت عزل غیركارشناسی مدیران روحانی كه در حوزه های كلیدی وزارتخانه بوده اند و جایگزینی نیروهای بی تجربه چیست؟

اعضای هیئت امنای صندوق توسعه ملی مشخص شدند

­نمایندگان مردم در خانه ملت اعضای هیئت امنای صندوق توسعه ملی را مشخص كردند.
محمد حسینی با 138 رأی موافق و سید فرید موسوی با 137 رأی موافق از مجموع 169 نماینده حاضر در جلسه به عضویت در هیئت امنای صندوق توسعه ملی درآمدند.

كاظم زاده در اخطار قانون اساسی؛ نمایندگان باید در رأی گیری مشاركت كنند

­عضو كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از شركت نكردن نمایندگان در رأی گیری های مجلس انتقاد كرد.
شادمهر كاظم زاده در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل 67 قانون اساسی گفت: همه ما سوگند یاد كرده ایم كه از همه جهات از حقوق ملت در گفته ها و اظهار نظرها دفاع كنیم.
نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یكی از جاهایی كه نمایندگان باید از حقوق مردم دفاع كنند شركت در رأی گیری ها و مصوبات مجلس است اما متاسفانه دیده می شود كه نمایندگان اهمیتی برای این مهم در نظر نمی‌گیرند.
وی تاكید كرد: شركت نكردن عده زیادی از نمایندگان در رأی گیری ها مصوب شدن طرح ها و لوایح را با مشكل مواجه می كند.
آقای لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این اخطار گفت: وظیفه همه نمایندگان مشاركت در رأی گیری هاست.

صالحی در پاسخ به سؤال خدری: سهم روحانیان در كانون فرهنگی- هنری مساجد تغییری نكرده است

­وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سؤال نماینده بوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: روحانیت در فضای وزارت فرهنگ حضور دارند و جابه‌جایی مدیران بنا به صلاحیت افراد و فارغ از بحث‌های گروهی و قشری است.
سیدعباس صالحی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال عبدالحمید خدری نماینده بوشهر در مجلس مبنی بر اینكه علت عزل غیركارشناسی مدیران روحانی در حوزه‌های كلیدی وزارت فرهنگ چیست، افزود: جابه‌جایی مدیران امری طبیعی است كه این در مهم به صلاحیت افراد فارغ از بحث‌های گروهی و قشری توجه می‌شود.
وی گفت: در وزارت فرهنگ در كانون مساجد به جای روحانی جابه‌جا شده كه هم اكنون مشاور وزیر است روحانی دیگری با سابقه قوی حضور دارد، در معاونت قرآنی نیز از شخصیت دانشمند قرآنی استفاده شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینكه سه مدیر كل استانی روحانی هستند، درباره عملكرد یك ساله وزارت فرهنگ توضیح داد: 12 فرهنگسرا و مجتمع فرهنگی تكمیل شد و 100 سالن سینما و بیش از 90 كتابخانه ساخته شده، 1400 كتابخانه نوسازی شده است، همچنین برخی از موزه‌ها تكمیل شده‌اند.
صالحی با اشاره به بیمه هنرمندان خاطرنشان كرد: 19 هزار هنرمند بیمه بودند كه در این یك سال این رقم به 30 هزار نفر رسیده است.
وی ادامه داد: در سال 96، سینما 184 میلیارد تومان فروش داشته و 4500 فیلم ساخته شده است؛ در 4 ماه نخست سال97 نیز این فروش به 106 میلیارد رسیده است؛ سینما در سال گذشته، 562 جایزه بین‌المللی و منطقه‌ای كسب كرده است.
این وزیر كابینه دولت دوازدهم یادآور شد: در حوزه موسیقی در سال گذشته، 8000 اجرای صحنه‌ای علاوه بر جشنواره‌های موسیقی استانی و غیراستانی اجرا شده است، همچنین در هنرهای نمایش 6900 تئاتر با 101 هزار اجرا با 5.5 میلیون مخاطب اجرا شده است.
صالحی با اشاره به دستاوردهای حوزه مد و لباس بیان كرد: 11 هزار و 265 شیما به عنوان طرح ثبت لباس‌های ملی و جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها داشتیم. در حوزه قرآن و عترت نیز در سال گذشته در جشنواره آیات در17 رشته و نمایشگاه قرآن در 160 شهرستان برگزار شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأكید بر اینكه روحانیت در فضای وزارت فرهنگ حضور دارند، اضافه كرد: محصولات سال 96 نشان‌دهنده شتاب كمی پیشرفت‌های قابل توجهی است؛ در حوزه كیفی نیز رویكردهایی انجام شده است.
صالحی تاكید كرد: روحانیت به عنوان نهاد پیش برنده باید مرجع و مبنا در حوزه اجتماعی و همچنین در حوزه فرهنگ باشند. ما هم تلاش كردیم تعامل با روحانیت را حفظ كنیم.
وی ادامه داد: ممكن است در كانون فرهنگی و هنری مساجد برخی استان ها روحانیت جا به جا شده باشند اما در مجموع سهم روحانیون در كانون فرهنگی، هنری مساجد تغییری نكرده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: دغدغه آقای خدری مبنی بر لزوم ارتباط وسیع با روحانیت و استفاده از آنها در كانون فرهنگی هنری مساجد یكی از ضروریات است، مساجد كانون مهم دینی در ارتباط اجتماعی هستند و باید مورد توجه همكاران بنده نیز قرار گیرد.

خدری در طرح سؤال از وزیر ارشاد: علت حذف مسئولان روحانی از كانون های فرهنگی مساجد چیست

­عضو كمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره حذف روحانیت از كانون های فرهنگی مساجد ازجانب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از وزیر ارشاد طرح سوال كرد.
عبدالحمید خدری در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی در توضیح سوال خود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مطالبی كه در گزارش كمیسیون از سوال مطرح شد ادبیات بنده نبود و من وزیر ارشاد را به عنوان ناكارآمدترین وزیر پس از انقلاب اعلام نكردم ضمن اینكه از هیأت رئیسه می‌خواهم كه سؤالات مربوط به نمایندگان را با سرعت بیشتری در دستوركار صحن علنی مجلس قرار دهند.
نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ گفت: ایشان بارها نگرانی خود را در خصوص مسائل فرهنگی اعلام كرده اند لذا مسئولان در این حوزه باید با اهتمام ویژه اقدام كنند به طور حتم یكی از وظایف خطیر مسئولان تولیدات اثرگذار در حوزه فرهنگ است. مقام معظم رهبری مسئولان را بارها به تلاش و كوشش و تربیت جوانان با روحیه دینی و انقلابی تشویق كرده اند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح كرد: وزارتخانه متبوع شما متولی بخش فرهنگ جامعه است و باید ارتقای بخش فرهنگ و رونق دین و برنامه ریزی برای مقابله با تهاجم فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.
خدری با بیان اینكه وزارت ارشاد چه اقداماتی را از یك سال گذشته در حوزه ارتقای سطح فرهنگی جامعه و كاهش آسیب های اجتماعی انجام داده است، افزود: به خوبی نقش كانون های فرهنگی مساجد برای همه مسجل است اما مدیران شما در این وزارتخانه به این بخش توجهی ندارند و مدیران روحانی را از این حوزه حذف می كنند.
وی با تاكید بر اینكه امروزه مهم ترین پایگاه برای تحقق اهداف وزارت ارشاد در حوزه فرهنگی، كانون های فرهنگی مساجد است، افزود: عزل مدیران روحانی از كانون های فرهنگی مساجد بر چه اساسی از جانب مدیران مجموعه وزارت ارشاد صورت می گیرد متاسفانه در اكثر شهرستان ها و استان های كشور مدیران روحانی را حذف می كنند.
خدری با تاكید بر اینكه هیچ كس نمی تواند كار فرهنگی را از ذات یك روحانی جدا كند، افزود: متاسفانه مدیران روحانی و كارآمد كه ید طولایی در حوزه فرهنگ دارند حذف و به جای آنها افراد بی تجربه به كار گرفته شده اند، نقش روحانیت اشاعه فرهنگ اسلامی در جامعه است و همه به این نكته اذعان دارند.
عضو كمیسیون انرژی مجلس با بیان اینكه برای حفظ شأن جایگاه مجلس از طرح برخی رویكردهای غیرقابل قبول وزارت ارشاد در بخش كانون های فرهنگی مساجد جلوگیری می كنم، افزود: بارها این دغدغه ها به وزیر مربوط تذكر داده شده است و درمورد رویكرد نامناسب این وزارتخانه به روحانیت فعال در كانون های فرهنگی مساجد هشدار می دهم.
وی در سوال دوم خود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ایفای وظایف مندرج در این قانون طبق ماده 2 در هیأت امنای كتابخانه‌های عمومی كشور با حضور وزیر فرهنگ به عنوان رئیس است.
نماینده مردم بوشهر در مجلس دهم با بیان اینكه شهرداری ها هر ساله باید نیم درصد درآمدهای خود را برای اداره امور كتابخانه‌ها اختصاص دهند، افزود: قانون در این باره بسیار شفاف است و صراحت دارد، اگر تخلفی در این باره صورت گرفته است باید رسیدگی شود.
وی با تأكید بر اینكه شهرداری‌ها مكلفند نیم درصد سهم درآمدی خود را به حساب متمركز برای اداره كتابخانه‌های عمومی كشور اختصاص دهند، تصریح كرد: متأسفانه یك حساب متمركز در تهران ایجاد شده است و همه درآمدها در آن تجمیع می شود این در حالی است كه این خلاف عدالت، وجدان و انصاف است.
خدری با بیان اینكه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید پاسخگوی این مهم باشد كه چرا تاكنون توضیحی درباره عدم تزریق نیم درصد درآمد شهرداری‌ها به نهاد كتابخانه‌های عمومی نبوده است، گفت: اگر تخلفی در این باره صورت گرفته است باید گزارش آن به نهادهای نظارتی و امنیتی داده شود.
وی با تأكید بر اینكه مسامحه كاری‌ها در این باره به شخص شما برمی‌گردد، افزود: متأسفانه منابع واریز شده نیز در جاهای دیگر واریز شده كه این نیز تخلف محرز از قانون است.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: انتظار داریم اگر تا به امروز نیز در اجرای این قانون سهل انگاری صورت گرفته، طبق قانون جبران شده است و از این پس درآمد نیم درصدی شهرداری‌ها در اختیار نهاد كتابخانه‌های عمومی كشور قرار گیرد.
وی تصریح كرد: اگر در جای دیگر كمبود مالی وجود دارد، قانون اجازه نمی‌دهد كه درآمدها در خلاف مسیر تعیین شده تزریق شود.
عضو كمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: موارد مطرح شده در این جلسه از نمونه گزارش‌هایی است كه از جانب استان‌های مختلف به ما ارائه شده است.
خدری ادامه داد: اینكه گفته شد در استان بوشهر برای مثال در سال های 95 و 96 دریافتی از شهرداری ها حدود 4 میلیارد بوده اما هزینه كرد نهاد كتابخانه های عمومی 12 میلیارد بوده است به طور دقیق روشن نیست.
وی خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاكید كرد: طبق گفته شما یكی از منابع مالی نیم درصد شهرداری ها به این نهاد بوده و كمك های دولتی هم وجود دارد لذا در توزیع عادلانه اعتبارات به مناطق محروم باید بیشتر توجه شود البته كه طبق گفته برخی از نمایندگان اعتبارات نیم درصد شهرداری ها به نهاد كتابخانه های برخی استان ها و شهرستان ها واریز نشده است.
عضو كمیسیون انرژی مجلس با بیان اینكه كمیته ای برای تعیین تكلیف این مسأله باید تشكیل شود، تصریح كرد: جمع آوری این اعتبارات در حسابی متمركز در یكی از بانك های تهران است كه سپرده آن متاسفانه در محل دیگری هزینه می شود لذا از وزیر ارشاد انتظار می رود این مسأله را پیگیری كند.

اقناع مشروط نماینده بوشهر از توضیحات وزیر ارشاد

­نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی پس از ارائه توضیحات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت مشروط از پاسخ‌های وی قانع شد.
نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی از پاسخ‌های سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص "نحوه هزینه‌كرد نهاد كتابخانه‌های عمومی كشور از سال 95 تاكنون و همچنین علت عزل غیركارشناسی مدیران روحانی كه در حوزه‌های كلیدی وزارتخانه بوده‌اند و جایگزینی نیروهای بی‌تجربه" به صورت مشروط از پاسخ‌های وزیر قانع شد.

گفتنی است احد آزادی خواه سخگوی كمیسیون فرهنگی در توضیح سوال خدری گفت: هر دو سوال ازجانب عبدالحمید خدری مطرح شده كه در سوال ابتدایی نماینده معتقد است از سال 95 تاكنون حدود یكصد میلیارد تومان از حساب نیم درصد درآمدهای شهرداری‌های كشور از جانب نهاد كتابخانه‌های عمومی برداشت شده است و به استناد ماده 6 قانون تأسیس نهاد كتابخانه‌ها مصوب مجلس این مبالغ می بایست به حساب انجمن‌ كتابخانه‌های عمومی همان شهرستان واریز می‌شد تا بعد در راستای ارتقای فرهنگ مطالعه هزینه شود اما متأسفانه این مبالغ برخلاف قانون هزینه شده است.
وی ادامه داد: سوال دیگر این نماینده از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص این است كه چرا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی كه رسالت توسعه فرهنگ و هنر اسلامی را برعهده دارد اقدام به حذف نیروهای متخصص روحانی در حوزه‌های قرآنی و امور مساجد كرده است، اینگونه عملكرد موجب بی‌انگیزگی وزارتخانه‌ها در انجام دادن رسالت خود شده است به گونه‌ای كه در حوزه‌های فرهنگی، هنری و سینمایی هیچ پیشرفتی نداشته‌ایم و در طول انقلاب هیچ گاه سرنوشت وزارتخانه اینگونه نبوده است.
سخنگوی كمیسیون فرهنگی افزود: با توجه به اینكه نمایندگان قلمرو هر دو سوال را ملی تشخیصی داده اند برای بررسی بیشتر به صحن علنی مجلس ارجاع شد.

حاجی بابایی: انتقاد از طرح توهین به نظام در نطق نمایندگان/ مطهری:نمایندگان در ابراز عقاید خود به دور از توهین آزادند

­نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در تذكر رئیس فراكسیون نمایندگان ولایی درباره نطق برخی از نمایندگان گفت: نمایندگان می توانند به دور از توهین و افترا، نظر و عقیده خود را در مجلس مطرح كنند.
حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی در تذكری به استناد به مواد 22، 23 و 24 قانون آیین نامه داخلی مجلس و اصول 53، 52 و 85 قانون اساسی، گفت: مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح جلسه داشته و حتما مردم می دانند در این مدت چه مصوباتی به نفع آنها داشتیم و چه توهین هایی به نظام شده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: به نظر وقتی افراد از رادیو صدای مجلس را می شنوند به اشتباه می پندارند كه رادیو صدای مجلس كشورهای دیگر را گوش می دهند، رئیس مجلس در برابر این امور مسئول است، وی چه كار بهتر از اینجا دارد كه هر روز ساعت 10 می رود؟
وی ادامه داد: هم اكنون دلار 13 هزار تومان و سكه 5 میلیون تومان است لذا رئیس مجلس باید نظارت كند و از مسئولان بخواهد در مجلس حاضر شوند و توضیح دهند در كشور چه خبر است و مجلس چكاره است؟ این درست نیست كه ما از صبح به بررسی و تصویب لوایح و طرح های بی مورد بپردازیم.
حاجی بابایی یادآور شد: كمر مردم خورد شده و در اینجا به نظام توهین می شود و هیچ كاری هم با وضعیت ارز و دلار و سكه نداریم. در مجلس ششم كه یك بار به نظام و رهبری توهین شد رئیس مجلس محكم جواب داد اما در این مجلس صدها بار به نظام توهین شده اما رئیس یك بار دفاع نكرده است.
رئیس فراكسیون نمایندگان ولایی مجلس دهم افزود: چرا وقتی تریبون باز است هر كسی هر چه می خواهد در مورد نظام می گوید؟
علی مطهری در پاسخ به تذكر حاجی بابایی در خصوص نطق نماینده ها، گفت: نماینده ها در ابراز عقیده و نطق آزادند مگر آنكه شامل توهین و افترا شود، اگر كسی هم اعتقادی دارد باید در تذكر یا نطق بعدی جواب دهد لذا در مجلس هر كس نظر خود را خالی از توهین و افترا می تواند بیان كند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص تدبیر و راهكار برای معضلات امروز كشور، افزود: دولت در درجه نخست وظایفی برعهده دارد و بار را نباید به گردن مجلس بیندازیم لذا دولت باید تدبیر و با مردم صحبت كند. مجلس هم طبیعتا با دولت همكاری خواهد كرد.

پایان جلسه علنی مجلس/ جلسه بعدی؛ چهارشنبه 14 شهریور

­نایب رئیس مجلس شورای اسلامی زنگ پایان نشست علنی را به صدا درآورد.
علی مطهری زنگ پایان نشست علنی امروز (سه شنبه، 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی را رأس ساعت 12 و 35 دقیقه به صدا درآورد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه بعدی مجلس (چهارشنبه، 14 شهریور) با ادامه دستور كار هفتگی برگزار می‌شود.

دسترسی سریع