رئیس جمهور گفت: صادركننده دولتی یا خصولتی كه باید ارز را امروز در اختیار سامانه نیما قرار دهد آن را به 48 ساعت بعد موكول می كند به كشور خیانت كرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی كه به مناسبت تقدیر از تلاشگران عرصه خدمت به مردم در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است افزود: روز هفدهم شهریور، ایثار و فداكاری مردم و ایستادگی مردم شرق تهران در خیابان نیروی هوایی و همچنین فداكاری مردم در روزهای اولیه ماه شوال در سال 1357 در حافظه تاریخی مردم ایران ثبت شده است .
وی گفت : اگر آن روزها مقاومت و ایثار مردم نبود، هدف بلند ملت ایران برای دستیابی به استقلال و آزادی و جمهوریت و اسلامیت امكانپذیر نمی شد .
رئیس جمهور افزود : در روزهای دفاع مقدس هم ما روزهای شیرین و مهمی داشتیم و روزهای سختی نیز گذراندیم، خرداد سال 61 را به یاد دارید، پیروزی رزمندگان ما در آزادی خرمشهر و آن شادمانی عمومی بعد از آن كه برای ملت ما به وجود آمد؛ بلافاصله یك ماه بعد در تیرماه در عملیات رمضان دچار مشكل شدیم ، همچنین بعد از آن در والفجر مقدماتی و والفجر یك هم دچار مشكل شدیم ، به طوری كه در سال 62 مشكلات زیادی را داشتیم تا اینكه عملیات موفق و مهم خیبر را گذراندیم.
وی گفت : این عملیات به فتح جزایر مجنون منتهی شد اما بعد از آن در سال 63 مجدد فشار زیادی به رزمندگان ما آمد و تمام امیدمان به پیروزی در عملیات بدر بود تا بتوانیم روحیه نیروها را بالا ببریم اما در بدر هم موفقیت ما ناقص بود؛ امام (ره) برای دلداری به رزمندگان فرمودند كه نگویید شكست بلكه بگویید عدم الفتح، چون مسیر و راه ما درست است .
رئیس جمهور افزود : نمی شود وقتی یك ماه و یا یك سال یك مسیر سخت پیش روی ما قرار گرفت ما از اهدافمان عقب نشینی كنیم و امید ما متزلزل شود، زندگی فراز و نشیب دارد ما در خود انقلاب هم روزهای بسیار سخت و تاریكی داشتیم.
رئیس جمهور در واكنش به پیشنهاد مذاكره امریكا: قسم حضرت عباس را قبول كنیم یا دم خروس را
رئیس جمهور گفت: در خود انقلاب هم روزهای بسیار سخت و تاریكی داشتیم، سال 41 یك موفقیت و پیروزی به دست آوردیم، در نهضت اسلامی سال 42 فروردین آن كشتار مدرسه فیضیه رخ داد، محرم پیروزی به دست آوردیم، 12 محرم امام دستگیر شد و حوادث 15 خرداد آن كشتار عظیم رخ داد.
آقای روحانی در ادامه سخنانش در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی افزود: فروردین سال 43 امام از زندان آزاد شد یك شادمانی بزرگ در مسیر نهضت اسلامی پیش آمد در آبان سال 43 امام دستگیر و به تركیه تبعید شد و دوباره این مشكلات جدید پیش روی ما قرار گرفت.
رئیس جمهور گفت: این فراز و نشیب نهضت اسلامی تا سال 56-57 و پیروزی نهایی بود آیا كسی می تواند بگوید در این نهضت اسلامی سال 44 سال بسیار سخت و پیچیده و شاید برای بعضی ناامیدكننده بود، مخصوصا در سال 44 عده ای از مردان مبارز در خرداد ماه اعدام شدند.
آقای روحانی با بیان اینكه زندگی ما فراز و نشسب دارد اظهار داشت : امروز روز برگزاری چهاردهمین جشنواره شهید رجایی است، در روز تاریخی 17 شهریور می توان گفت شهید رجایی و شهید باهنر بهترین الگو برای ما هستند و شما می دانید چه روزهای سختی را شهیدان رجایی و باهنر و مخصوصا شهید رجایی سپری كردند.
رئیس جمهور گفت : سال 59 سال بسیار سختی بود، درست است شهید رجایی نخست وزیر شده بود اما از یك طرف مشكلات در درون دستگاه های اجرایی از یك طرف مشكلات در داخل نیروهای مسلح از یك طرف جنگ تحمیلی از یك طرف گروهك هایی كه به كشتار مردم در خیابان پرداخته بودند روزهای بسیار مشكلی بود، روزهایی پیش می آمد كه هر روز ما به مجلس می رفتیم یك عزیزی را از دست می دادیم یا آن نماینده در خانه شهید می شد یا در مسیر راه شهید می شد یا عده زیادی در حزب به شهادت رسیدند.
وی با بیان اینكه در مجلس شورای اسلامی روی هر صندلی می نشستیم بعد از چند روز می دیدیم یك قاب عكس و دسته گل جای آن عزیز می آمد تصریح كرد : مگر ملت ما ترسید و یا عقب نشینی كرد؟ ایستادیم و با مقاومت و روحیه عبور كردیم ، مگر ملت ما ملتی است كه در برابر فشار یك گروه حاكم جدید در كاخ سفید كه خودشان هم نمی دانند چه می گویند و چه می كنند و حتی مردم آنها نیز نمی دانند كه این حاكمان چكار می كنند، آنها با همه در می افتند ، نه تنها با نظام جمهوری اسلامی ایران بلكه از آن طرف بگویید با چه كسی در نیفتادند؟ با دوستان قدیمی و سنتی خود با افرادی كه رقم های تجاری بالا و روابط اقتصادی دارند با همه رو به رو شدند.
وی ادامه داد: از یك طرف ملت ایران را تحت فشار قرار می دهند از یك طرف هر روز برای ما از طرق مختلف پیغام می دهند كه بیایید با هم مذاكره كنیم هر دو هفته یك پیام جدید می آید اینجا مذاكره كنیم آنجا مذاكره كنیم ، ما می خواهیم مسائل را حل كنیم .
رئیس جمهور گفت : قسم حضرت عباس یا دم خروس كدام؟ پیغامتان را ببینیم نرمش در پیام را ببینیم یا عمل ددمنشانه شما را ببینیم؟ اگر شما راست می گویید اگر شما دوستدار ملت ایران هستید چرا می خواهید در زندگی مردم ایران فشار وارد كنید؟
امروز جنگ، جنگ اقتصادی است همه باید در كنار هم باشیم
رئیس جمهور گفت: امروز جنگ، جنگ اقتصادی است، جنگ روانی و جنگ تبلیغاتی و دولت در صف مقدم این جنگ است.
آقای روحانی در ادامه سخنانش در چهاردهمین جشنواره شهیدرجایی با اشاره به پیام های جدید از جانب امریكا برای ایران افزود: پیغامت را ببینیم، نرمش در پیام را ببینیم یا عمل ددمنشانه شما را؟ اگر راست می گویید و اگر شما دوستدار ملت ایران هستید چرا می خواهید در زندگی مردم ایران فشار وارد كنید؟
رئیس جمهور گفت: شما فكر كردید اگر دو ماه، سه ماه، چهار ماه، یك سال بر مردم ما فشار آورید مردم ما می آیند در خیابان دست هایشان را بالا می برند و می گویند تسلیم امریكا شدیم؟ تسلیم كاخ سفید شدیم؟ این خطای شماست این اشتباه شماست، از آن طرف دولت امروز در صف مقدم است.
آقای روحانی با تاكید بر اینكه امروز جنگ، جنگ اقتصادی است، افزود: امروز جنگ، جنگ روانی است، جنگ تبلیغاتی است، دولت در صف مقدم این جنگ است، اولا از همه می خواهم همه احزاب، همه گروه ها، همه قوا، همه اركان، امروز نه روز گله است نه روز رقابت است و نه خدای ناكرده روز انتقام، امروز ما در میدان مبارزه هستیم.
رئیس جمهور با اشاره به اینكه حالا ممكن است بین سپاه و ارتش در دوران جنگ جایی اختلاف سلیقه بود و حتی در برخی عملیات بین سپاه و ارتش ما در سپاه بحث می كردیم واقعا اختلاف نظر بود اما وقتی تصویب می كردیم و عملیات شروع می شد ولو اینكه آن عملیات را سپاه داشت انجام می داد ارتش نمی گفت چون من در قرارگاه مخالفت كردم كنار می روم تمام توپخانه ارتش می آمد، تمام هوانیروز، تمام هواپیماهای ارتش، تمام سیستم پدافندی و ترابری به پشتیبانی می آمد، جنگ شروع شد، این بحث ها را نداریم، اختلاف نظر، سلیقه و دو نظر داشتیم اینها برای قبل از شروع جنگ است جنگ كه شروع شد همه كنار هم هستیم.
آقای روحانی در ادامه با اشاره به حضور خود برای پاسخ به سوال نمایندگان در مجلس شورای اسلامی نیز افزود: یكی از دوستان بسیار خوبم یك نامه ای بعد از حضور من در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال نمایندگان نوشته بود كه ای كاش شما این و آن مطالب را می گفتید.
وی ادامه داد: من سه جمله به او پاسخ دادم. من خودم بلد بودم پاسخ دادم همه حرف های تو درست است اینها برای شرایط صلح است من خودم بلد بودم اگر شرایط ما شرایط صلح بود، اگر دشمن به میدان نیامده بود، اگر امریكا شمشیر از غلاف خارج نكرده بود، بله من جور دیگری صحبت می كردم، سخن دیگری می گفتم.
آقای روحانی افزود: اما امروز روز جنگ با دشمن است ممكن است با عده ای اختلاف سلیقه داشته باشیم و یك روزی در انتخابات باهم رقابت كردیم تمام شد امروز با همیم، امروز مجلس و دولت و قوه قضاییه در كنار دو قوه دیگر است اركان دیگر نظام در كنار دولت هستند.
رئیس جمهور ادامه داد: بیانات پنجشنبه مقام معظم رهبری را یك بار دیگر مرور كنیم، خیلی جمله مهمی گفتند، گفتند در روز سخت كسی حق ندارد پشت دولت را خالی كند، مردانگی، مروت، اخلاق، اصول انقلاب و منافع ملی اقتضا می كند امروز در كنارهم باشیم، همدیگر را یاری كنیم، پشتوانه یكدیگر باشیم.
آقای روحانی گفت: دولت كه نمی تواند از یك طرف با امریكا مبارزه كند از یك طرف دیگر حواسش به راست و چپ باشد، چند طرف بجنگد؟ در سه جبهه كه دولت نمی تواند بجنگد، درحالی كه امروز رو به روی دولت، امریكا و رژیم صهیونیستی است، راست و چپ باید در این میدان جنگ، دو جناح میمنه و میسره دولت و حامی باشند وگرنه من بخواهم به راست و چپ جواب دهم ما به جایی نمی رسیم.
با همه توان به مردم خدمت كنیم
رئیس جمهور گفت: باید آستین ها را بالا بزنیم و با تمام قدرت به مردم كشور خدمت كنیم.
آقای روحانی در ادامه سخنان خود در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی افزود: من چند دوره در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان شركت كردم و به خوبی از شرایط انتخابات آگاهی دارم اما اكنون باید همه چیز را كنار گذاشت امروز روز آزمایش بزرگ ملی ماست جناحی فكر نكند كه اگر علیه دولت كلمه ای گفت محبوب مردم می شود این تصور خطا و اشتباه است می گوید چون دولت مشكل دارد پس من هم فشاری به دولت بیاورم تا در میان مردم محبوب شوم. این افراد بدانند مغضوب خواهند شد و مردم به آنها پشت خواهند كرد.
رئیس جمهور گفت: مردم به فرد غیور احترام می گذارند در زمان جنگ غیرت این را می گوید كه همه جناح ها باید در میدان مبارزه در برابر دشمن قرار بگیرند امروز ما دشمنی جز امریكا و رژیم صهیونیستی و اذنابشان نداریم.
آقای روحانی افزود: واقعیت این است كه نه راست و نه چپ هیچ كدام دشمن ما نیست ما نباید با راست و یا چپ مقابله كنیم همه باید باهم باشیم.
رئیس جمهور گفت: بار سنگینی بر دوش شما دولتیان است منظورم از دولت همین رقم دو میلیون و نیم و همه آن جمعیتی از زن و مرد در روستا و شهر از كارمندان دولت است كه مشغول خدمات رسانی هستند.
رئیس جمهور افزود: بار ما امروز سنگین تر است من به خوبی می فهمم كه كارمندان دولت امروز در فشار معیشتی و اقتصادی هستند زیرا حقوق آنها ثابت است و متغیر نیست و برنامه ریزی حقوق این افراد برنامه ریزی یك ساله می شود و در داخل آن یك سال هر چه فشار اقتصادی بیشتر شود حقوق بگیران ثابت تحت فشار بیشتری قرار می گیرند این به آن معنی نیست كه مسئولان رده بالای اجرایی كشور به فكر كارمندان نباشند مسئولان باید به فكر باشند و باید از مردم حمایت و به آنها كمك كنند و راه حل مقابله با مشكلات را پیدا كنند.
آقای روحانی گفت: تقریبا همه هفته گذشته ما تا شب پنج شنبه كه با دوستان مذاكره می كردیم بخش بزرگی از بحثمان این بود كه بسته های حمایتی را چگونه اجرا كنیم، ما می دانیم كه مردم در سختی اند ما می دانیم كه زمان جنگ است زمان جنگ یعنی موشك باران، بمباران، گلوله باران و آمدن زخمی. جنگ اقتصادی هم اینچنین است. باید آستین ها را بالا بزنیم و با تمام قدرت به خدمت كشور و مردم بسیج شویم.
رئیس جمهور افزود: مردم ما باید احساس كنند حالا كه در فشارند در سال 97 اگر به اداره ای مراجعه می كنند كارشان از سال 96 زودتر انجام می شود و احترامشان در ادارات دولتی بیشتر حفظ می شود. این كمك شما كارمندان به دولت، نظام و كشور است.
آقای روحانی گفت: تمام نامه هایی كه در اداره سیر می شود آقای انصاری باید مقرراتش را تهیه كند و تاریخ و مهر بخورد كه این نامه در چه تاریخ و چه ساعتی به این بخش آمده و در چه تاریخ و ساعتی از این بخش خارج شده است تا بتوان قضاوت كرد و براساس آن مبنا امتیازدهی كرد.
دولت الكترونیك ما اگر كامل بود همه این مشكلات برطرف شده بود
رئیس جمهور خطاب به وزیر ارتباطات و دیگر وزرا گفت: باید تلاشتان را انجام دهید، شفافیت با دولت الكترونیك به دست می آید.
آقای روحانی در ادامه سخنانش در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی افزود: نوع رفتار كارمندان در سی و یك استان مشابه هم است، اگر در یك استان این خدمت با مدت سه روز انجام گرفت در یك استان دیگر دو روز، اعلام كنید. همان وسط سال اعلام كنید كارمندان نمونه ،استاندار ، فرماندار، مدیر كل، رئیس بخش و وزیر مربوط را مورد تشویق قرار دهید.
وی ادامه داد : باید زمان خدمت رسانی را كوتاه و دقیق كنیم فكر نكنیم مهری كه به دست ماست یا امضایی كه پای نامه باید اضافه كنیم یك قدرت است كه باید سر مراجعه كننده منت بگذاریم؛ مردم آقا و ولی نعمت ما هستند، ما خادم آنها هستیم .
رئیس جمهور اضافه كرد: اشكال ندارد یك مراجعه كننده آمد ضمن امضا و مهر یك نیم خیز برایش بلند شویم، جواب سلامش را بلند بدهیم با لبخند به او نگاه كنیم بگذارید روحیه بگیرد بگذارید احساس كند ما خادم و خدمتگزار او هستیم.
وی ادامه داد : شما امروز معیارهایی برای این جشنواره قرار دادید یكی از چیزهایی كه امروز می شنیدم دولت الكترونیك بود، یكی از نكات بسیار مهم این است كه كدام دستگاه در دولت الكترونیك بیشتر قدم برداشته است .
رئیس جمهور با بیان اینكه دولت الكترونیك شفافیت درست می كند افزود : امروز در بازار ارز التهاب وجود دارد، بله بخشی از این التهاب به خاطر فشار امریكا و خارجی است اما من به عنوان رئیس دولت اینجا اعلام می كنم بخش از التهابات داخلی است، یعنی صادركننده ای، چه دولتی یا خصولتی، ارزی را كه باید امروز در اختیار سامانه نیما قرار دهد ثبت می كند 48 ساعت بعد می دهد دلیلش را من اینجا نمی خواهم بگویم این كار خیانت به كشور است.
وی ادامه داد: من دیروز به یكی از مسئولان گفتم اگر كسی این كار را كرد قدم اول عزل و قدم دوم معرفی به دادگاه، چرا این كار را می كنید؟ برای اینكه شركت امتیاز بگیرد؟ برای اینكه آخر سال سود شركت بالا برود؟ برای اینكه سهم خودت در این شركت بیشتر شود؟ تو به خاطر سهم خودت داری به ملت ایران صدمه می زنی.
آقای روحانی اضافه كرد: حدود 40 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم ، شش ماه از سال گذشته است می بایست 20 میلیارد این به بانك مركزی و در سامانه نیما می آمد، چقدرش آمده؟ حالا نمی خواهم بگویم چرا؟ چه كسی مسئول است؟ این را هم می خواهیم به گردن امریكا و رژیم صهیونیستی بگذاریم؟ بله آنها خیلی جنایتكارند و جنایت می كنند و خیلی ضربه زده اند و می زنند قبول دارم، اما خودمان چی؟ ما چكار كردیم؟
رئیس جمهور گفت: من از سازمان امور اداری و استخدامی می خواهم یك معیار بزرگ از امروز برای تمام وزارتخانه ها و شركت ها برای زمان تحویل دادن ارز صادراتی قرار دهند برای آنهایی كه یك ساعت زودتر ارز صادراتی را عرضه می كنند؛ و از آن طرف آنهایی را كه در این كار تاخیر می كنند تنبیه كنیم این به عنوان یك معیار مهم است.
روحانی افزود : دولت الكترونیك ما اگر كامل بود همه این مشكلات برطرف شده بود، دیگر نیاز نبود من اینجا با ناراحتی این را بگویم معلوم بود این جنس از مبدأ چه زمانی تولید شده است، چه زمانی به بندر می رسد، چه زمانی صادر می شود، به كجا صادر می شود، چه زمانی پولش دریافت می شود، از كدام طریق این پول می آید، چه زمانی به دست تولیدكننده می رسد، چه روزی باید تحویل بانك مركزی دهد، نیاز نبود بگوییم عزل و نصب كنید، نیازی به این نبود كه به قوه قضاییه بروید، مشكل ما دولت الكترونیك است كه ما عقبیم.
وی ادامه داد: آقای جهرمی و تمام وزارتخانه ها باید تلاششان را انجام دهند، اگر ما می گوییم شفافیت با دولت الكترونیك به دست می آید، اگر من می گویم كار ادارات را سرعت بدهیم، با دولت الكترونیك ما متوجه می شویم، حتی لبخند و اخم كارمند را در دولت الكترونیك می بینیم، این فضای الكترونیكی به ما خواهد گفت لبخند كجا بوده است.
خودمان را برای دولت الكترونیك آماده كنیم
رئیس جمهور گفت: فضای الكترونیكی باید در كشور ما معیار باشد.
آقای روحانی در ادامه سخنان خود در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی افزود: نمی دانیم چرا اینقدر در كشور ما دارو مصرف می شود؟ هر وقت هركسی صبح از خواب بلند می شود و بیمار می شود سر خود آنتی بیوتیك مصرف می كند در حالی كه با كمی استراحت و یك مقدار نوشیدنی شاید مشكلش برطرف شود.
وی در ادامه گفت: وقتی به پزشك مراجعه می شود پزشك ما صفحه نسخه را تا آنجایی كه جا دارد پرمی كند و وقتی از او می پرسیم كه چرا اینقدر نسخه را پر می نویسی؟ می گوید اگر این كار را انجام ندهم دیگر مریض به پیش من نمی آید هرچند ما می دانیم در اكثرمواقع نسخه نیاز نیست.
رئیس جمهور ادامه داد: اگر دولت الكترونیك كامل شود مشخص می شود كه یك مریض در طول سال چقدر آنتی بیوتیك دریافت كرده است.
وی افزود: جالب است به هر اداره ای كه می رسی و كار داری از كارت ملی و شناسنامه ات و حتی كارت پایان خدمتت كپی دریافت می كنند و هركدام از ما باید با یك چمدان كپی به ادارات برویم.
رئیس جمهور در ادامه گفت: همه جای دنیا مردم با یك كارت امور زندگی شان می گذرد اما دركشور ما هر جا كه می روی باید یك چمدان كپی همراه خود داشته باشیم و ما باید هر چه سریع تر خودمان را برای دولت الكترونیكی آماده كنیم.
فتیله مردسالاری را در ذهن پایین بیاوریم
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی بر به كارگیری زنان و جوانان در پشت میز مدیریت تأكید كرد.
آقای روحانی گفت: نمی توانیم به یك دختر خانم بگوییم كه دانشگاه نرود اگر بخواهیم از خانم ها استفاده نكنیم، آنها را از دانشگاه نیز محروم كنیم، چه دلیلی دارد كه آنها به دانشگاه بروند و درس بخوانند، چرا این همه زحمت می كشند، برای چه نمرات آنها خوب است، برای چه تحقیقات خوبی انجام می دهند؟
وی افزود: كارآیی خوب بانوان در جامعه بدان معناست كه آنها مانند مردان عمل می كنند. ما باید فتیله مردسالاری را در ذهن پایین بیاوریم.
رئیس جمهور گفت: زن ها همانند مردان در همه زمینه ها قدرت دارند و در برخی از امور حتی بهتر از مردها عمل می كنند. ما باید از جوانان نیز در كنار بانوان استفاده كنیم و آنها را به میدان بیاوریم. تا پایان این دولت باید كاری كنیم كه سن مدیریت به طور متوسط 8 سال كاهش پیدا كند و بر همین مبنا باید حركت كنیم.
آقای روحانی افزود: اینكه 30 درصد مدیریت كشور را در اختیار خانم ها قرار دهیم نكته بسیار درست و صحیحی است ما باید عدالت را مراعات كنیم زیرا در پیشگاه خداوند زن و مرد هیچ تفاوتی با یكدیگر ندارند .
رئیس جمهور گفت: علم، دانش، جهاد، فداكاری، تقوا و پاكدامنی معیار ماست. اشتغال خانم ها آمار خوبی بود كه به من ارائه كردند و طبق آماری كه معاون رئیس جمهور در امور زنان به من ارائه كرده است اثبات می كنم كه تعداد مدیران پایه و میانی كه خانم هستند در استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها در یك سال 174 نفر است.
وی افزود: در حال حاضر 28 معاون وزیر در 15 دستگاه اجرایی و 17 مدیر عالی منصوب شده اند و همچنین 180 مدیر میانی و 429 مدیر پایه كه در مجموع نشان می دهد كه 636 بانوی ایرانی در دولت دوازدهم منصوب شده اند.
روحانی گفت: آنهایی كه اذعان دارند كه دولت دوازدهم نتوانسته است برای زنان و جوانان قدمی بردارد باید به این نكته توجه داشته باشند كه این آمار یك ساله ما از بهره گیری بانوان و جوانان قدم بسیار قابل قبولی است و ما باید این روند را ادامه دهیم و جوانان را سر كار بیاوریم.
وی خاطرنشان كرد: سن جوانی سنی است كه انسان پرانرژی است همانطور كه ما اول انقلاب و در دفاع مقدس خستگی نمی شناختیم و شبانه روز كار می كردیم اما وقتی سن بالا می رود در جسم و روح تاثیر می گذارد به همین خاطر ما باید از نیروی جوان بهره كافی ببریم.
آقای روحانی گفت: من به وزرا از ابتدای دولت یازدهم تاكید كردم كه باید حداقل دو تن از جوانان و بانوان را دركنار خود بیاورید و به عنوان مشاور و معاون از آنها بهره ببرید البته قبول داریم كه برخی از مدیریت ها به تجربه نیاز دارد و ما باید این تجربه را اكنون كسب كنیم تا به نتیجه لازم دست یابیم.
رئیس جمهور با بیان اینكه مصرف باید به عنوان شاخص شناخته شود گفت: آن دستگاهی كه آب، برق و گاز كمتری مصرف می كند باید معیاری برای ما شود.
آقای روحانی افزود: چابك سازی باید به عنوان یك معیار شناخته شود، یعنی آن دستگاهی كه با كارمند كمتر خدمات بیشتری ارائه می كند معیار جدیدی باشد كه ارائه می كنیم، حتی این معیارها می تواند برای انتخاب مدیران شایسته در جشنواره آینده شهید رجایی در نظر گرفته شود.