رئیس اورژانس كشور گفت: تعداد 900 آمبولانس، 10 بالگرد و 35 اتوبوس آمبولانس برای مراسم اربعین اعزام میشوند و 9 بیمارستان صحرایی نیز در مرزها استقرار یافته اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پیر حسین كولیوند در حاشیه مراسم بدرقه بهداشت و درمان اربعین حسینی درباره تعداد نیروهای بهداشتی اعزامی برای اربعین حسینی افزود: 33 كارشناس بهداشت محیط و 9 كارشناس كنترل و مبارزه با بیماریها برای مراسم اربعین اعزام شدهاند، همچنین بازرسان بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشكی كرمانشاه، ایلام و خوزستان و آبادان در پایگاههای مستقر در جادههای مواصلاتی منتهی به مسیرهای زائران استقرار دارند.
وی گفت: بیش از 17 هزار نیروی اورژانس و همچنین تعداد قابل توجهی از كارشناسان بهداشتی و كادر درمانی به ارائه خدمات به زائران میپردازند و كارشناسان بهداشتی علاوه بر كنترل و نظارت بر تهیه، پخت و عرضه مواد غذایی و مراكز بین راهی و استقرار زائران در ایران، با هماهنگی وزارت بهداشت عراق، اماكن، مواكب و مواد غذایی زائران در كشور عراق را كنترل میكنند.
كولیوند افزود: امكانات بهداشتی و درمانی برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی نسبت به پارسال، 20 تا 30 درصد افزایش یافته است، ظرفیتهای بیمارستانهای مرزی ثابت نیز افزایش پیدا كرده است و تعداد تختهای بخشهای ccu و icu را افزایش دادیم.
وی گفت: بیمارستان جنرال و cbrnb برای مقابله با تهدیدهای تروریستی و بیولوژیكی در مراسم اربعین حسینی ایجاد شدند.