رئیس سازمان پدافند غیرعامل: آمریكا یكی از اضلاع مثلث تروریسم و عربستان و رژیم صهیونیستی دو ضلع دیگر هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ،سردار سرتیپ غلامرضا جلالی در سخنرانی پیش از خطبه های نمازجمعه تهران با گرامیداشت یاد شهدای دانش آموز و جنگ تحمیلی افزود: در این مثلث، آمریكا سیاست گذار، صهیونیسم بهره بردار و عربستان پشتیبانی كننده مالی و تسلیحاتی است.
وی افزود: آمریكایی ها در همه جای دنیا برای اجرای سیاست هایشان ترور ایجاد می كنند و در منطقه اسلامی بین عراق و سوریه نیز داعش را خلق ، تجهیز و حمایت كردند و امروز حتی در جابجایی داعش نیز نقش موثری دارند.
سردار جلالی در ادامه با اشاره به اینكه 13 آبان روز مبارزه با استكبار جهانی است گفت : باید پرده از سیاست های مزورانه آمریكا برداشت چون آنان نقش موثری در ایجاد تروریسم دارند.
وی ادامه داد: امسال در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با توطئه های جدید آمریكا مواجه هستیم كه این مرحله جدیدی از مبارزه علیه ملت ایران و صف آرایی جدیدی است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: آمریكا با عملیات روانی و تحریك بازار و هدایت مردم به این حوزه و با به راه انداختن جنگ اقتصادی در حوزه كالا ، بانك و حوزه امنیت در صدد است مردم را تحریك كند.
سردار جلالی تصریح كرد: راهبرد ما در این قضیه بستن راه مذاكره و حمایت از دولت قانونی و منتخب مردم است گرچه انتقاد از دولت نیز باید باشد اما باید همواره منسجم باشیم.
وی گفت: عناصر اصلی این راهبرد مقاومتی، حاكمیت، دولت ، مردم و تاب آوری ملی است و تكیه بر وحدت ملی در این موضوع با هدایت های مقام معظم رهبری از اصول است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل افزود: ما امروز در حال عبور از تحریم های ظالمانه غربی ها هستیم كه باید این موضوع از سوی مردم حس شود و مردم باید شرایط را درك كنند اگرچه مردم ما به این تهدیدات آگاه هستند و هیچوقت دست از پشتیبانی نظام بر نمی دارند.
وی گفت: همه جریانات داخلی و وفادار به انقلاب اسلامی باید موضع خود را در قبال دشمن مشخص كنند.
سردار جلالی خاطرنشان كرد: امنیت موجود در كشور ثمره خون شهداست و مردم باید قدر رهبر معظم انقلاب را به عنوان ستون این خیمه و منسجم كننده نظام بدانند اگرچه می دانند و باید نگاهشان به سرانگشتان رهبری برای ادامه مسیر باشد.
وی با یادآوری اینكه سازمان پدافند غیرعامل در سال 1382 به دستور مقام معظم رهبری تشكیل شد تاكید كرد: رویكرد پدافند غیرعامل باید علمی، هوشمندانه و دقیق باشد اگرچه پدافند غیرعامل در هر حوزه ای نگاه هوشمندانه دارد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: تابستان گرم دشمنان برای رسیدن به اهدافشان ناكام ماند و نقشه هایی كه كشیده بودند نقش بر آب شد.
دانش آموزان بسیجی، افسران جوان جنگ نرمند
نماینده بسیج دانش آموزی گفت: امروز نیاز كشور ما بیش از پیش به علم، دانش ، تقوا و بصیرت است و دانش آموز بسیجی افسر جوان جنگ نرمی است كه پا به كار انقلاب است.
علیرضا زارعی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران به مناسبت 8 آبان روز نوجوان و بسیج دانش آموزی افزود: بنده از طرف 5 میلیون دانش آموز بسیجی و 18 هزار فرمانده بسیج محلات سخن می گویم.
وی گفت: 8 آبان سالروز حماسه عظیمی است كه حماسه آفرین آن حسین فهمیده بود، حماسه ای كه پیروزی زیادی را به نمایش گذاشت.
نماینده بسیج دانش آموزی اضافه كرد : دانش آموز بسیجی یعنی مجاهد در تمام عرصه های ایمان، علم و دانش كه باید او را گرامی داشت.
وی افزود: در روزهای اخیر وزارت خزانه داری آمریكا با تحریم بسیج عنوان كرد كه بسیج، كودكان را آموزش می دهد تا به جنگ بروند در حالی كه ما دانش آموزان بسیجی یك قدم از آرمان های خود كوتاه نمی آییم .
زارعی خاطرنشان كرد: آمریكائیها می خواهند این روحیه بسیجی را نادیده بگیرند و در حالی شعار دفاع از كودكان می دهند كه خود در یمن موجب كشتار كودكان می شوند.
نماینده بسیج دانش آموزی گفت: خوشبختانه امروز دانش آموزان بسیجی در عرصه های فرهنگ و علم آتش به اختیار هستند .
زارعی ادامه داد: ما از نمایندگان مجلس می خواهیم در لوایح منافع ملت را در نظر بگیرند و اكنون كه بسیجیان سند تحمیلی 2030 را روشنگری كردند چرا بعضی مسئولان خرد و كلان در آموزش و پرورش سعی می كنند این سند را تحت پوشش های دیگر به اجرا در بیاورند.
وی گفت: سند تحول بنیادین كه مورد قبول ملت و مقام معظم رهبری است و سند بالادستی محسوب می شود و با اجرای آن شاهد رسیدن نظام آموزشی به نقطه اوج خواهیم بود باید اجرایی شود.
نماینده بسیج دانش آموزی افزود: ما به عنوان نسل سوم و چهارم انقلاب حاضریم با توجه به اینكه عمر رژیم صهیونیستی به پایان رسیده این رژیم را از صفحه روزگار محو كنیم و بسیجیان دانش آموز آماده هرگونه جانفشانی هستند و با حضور در راهپیمایی 13 آبان مشت محكمی بر دهان مستكبران عالم به ویژه آمریكای جنایتكار خواهند زد.